Komentari

riandworld.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • www

    Mene oduvijek fascinira koliko nešto teško sagraditi, a lako srušiti...

    avatar

    26.04.2005. (22:07)    -   -   -   -  

  • supergirl

    pls procitaj post na mom blogu, radi se o klincima i skandalu u caritasu..pusa

    avatar

    26.04.2005. (22:27)    -   -   -   -  

  • opaljena

    Ja ne znam šta bi rekla.....toliko sranja se događa dnevno u našoj maloj usranoj zemlji,koju ipak volim,da ne znam kako riješiti te probleme.Jučer sam na TV-u vidjela onu nepismenu i primitivnu gomilu u Rušinovičima,koji su usprkos tome što im je svečenik potrošio milodar u iznosu od 170 000 kuna na sexy telefon i ostale pizdarije i kojeg je crkva udaljila sa te pozicije,oni su ipak protestirali protiv novog svečenika i tražili starog.Nema veze šta im je potrošio novac na zadovoljavanje svoje pohote,oni hoće njega!Pa jebem ti......kako se rađaju takve budale?

    avatar

    26.04.2005. (22:34)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    A tek da znaš kako boli kad se nepravda sruši na tvoja leđa, a OVA PRAVNA država tebe ne brani,nego te i napada.TEK crtica...moja najdraži ravnatelji i ostalo rukovodstvo i dan danas NE razgovaraju sa mnom,a prostor NISU nikada sanirali.

    avatar

    26.04.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • maja

    neću se složiti s tim da je Crkva udaljena od naroda i Boga, jer iz prve ruke mogu reć da je Crkva itekako bliska ljudima, a u medije uvijek dospiju samo negativnosti. ali to je neka druga priča. što se pak Caritasa i svega toga tiče, to je sramota i za Crkvu i za Brajšu i sve s tim povezane. licemjeri odvratni, najgora vrsta ljudi. već se dugo za to zna al je Brajšin sin bio neka glava u vladi, pomoćnik ministra tak nešt pa nisu kažnjeni kako su trebali biti. a ostali problemi koje si navela... a mogu se i ja isto pitati - quo vadis...

    avatar

    26.04.2005. (23:19)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Drzava pociva na losim temeljima i tu je glavni problem. Zato treba napraviti cistku i poceti od nule ili od pocetka kako tko voli. Ja bih od nule, bolje zvuci. Pocetak nam je ipak predaleko.

    avatar

    26.04.2005. (23:59)    -   -   -   -  

  • finding utopia

    Znate šta ljudi, mi možemo samo gubit živce zbog toga što je ljudski prosjek intelekta, morala te sustav vrijednosti tako nizak, da me sram što sam čovjek! --sva sreća da nismo upoznati sa nekim drugim inteligentnim oblikom života u svemiru!

    avatar

    27.04.2005. (00:17)    -   -   -   -  

  • 1)Ona zena koja vodi Caritas nema veze s Crkvom,crkva je stvorena radi covjeka i po tome sto je u rukama ljudi isto tako kao i covjek je ponekad grijesna. 2)Ovaj clanak pise o moralu i dobroti a isijava iz teksta mrznja prema Crkvi i toga mi je vise dosta citati. Ja nisam neki vjernik da idem precesto na misu itd. ali mi je stvarno vise dosta citati nekakve filozofije isfrustriranih zena u kojima se uvijek spominje abortus,oplodnja...Zadrzite svoje misljenje za sebe i ne trazite opravdanja grijehu tamo gdje ga nema. Npr. ako je abortus samo operacija kao i svaki drugi zahvat, zasto onda iza svakog drugog operacijskog zahvata zene ne trebaju psihijatarsku pomoc a ovdje cesto traze zbog psihickih tegoba kasnije uzrokovanih...

    avatar

    27.04.2005. (04:47)    -   -   -   -  

  • zgirl

    pitanje gospodinu, gospodici ili gospodji iznad mene - a tko tebe tjera da to citas??? I zasto bi ona zadrzala svoje misili za sebe??? Ako ti se ne svida ti vise ovo ne citaj i posjecuj blogove tvojih istomisljenika.

    avatar

    27.04.2005. (06:56)    -   -   -   -  

  • moja lektu(i)ra

    Brajša je stvarno osramotila Caritas....I treba otići...a urušavanje moralnih vrijednosti dotiče se nas svih....jer o svakom od nas pojednično ovisi kakvo će ovo društvo biti

    avatar

    27.04.2005. (10:58)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Odličan tekst, skidam kapu! A btw, jel čitaš danas da je Bozanić podržao Brajšu? :((((

    avatar

    27.04.2005. (12:57)    -   -   -   -  

  • upit

    ziva istina :(

    avatar

    27.04.2005. (15:59)    -   -   -   -  

  • Bigi

    Jesam li i ja isfrustrirana domaćica ako sam ogorčena i ako mi se gadi i sam spomen crkve? I često se pitam: "quo vadis Hrvatska?2 U Europu ovakvi sigurno nećemo jer ovakvo SMEĆE kakvi smo ne želi nitko.

    avatar

    27.04.2005. (16:16)    -   -   -   -  

  • DIGITALUSHA

    draga rijecanko, citam te vec dulje vrijeme, super pises...mene muce ista pitanja - izgleda da nam je sustav vrijednosti totalno poremecen. i nekako kao da je previse zla u ljudima...ne znam kako to objasniti i uopce kako to iskorijenti...pozdrav

    avatar

    27.04.2005. (17:43)    -   -   -   -  

  • stranac

    samo jedan mali kutak svemira mogu popraviti - a to sam ja sama. i sto je vise brze ce ici.

    avatar

    27.04.2005. (18:37)    -   -   -   -  

  • Lola Walser

    Hrvatska je barbarska zemlja koju je njena verzija "krscanstva" ucinila jos sirovijom i gorom. Masovna civilizacija trazi sekularizam, gradjansku kulturu, cijenjenje ljudskih prava i sloboda--a kod nasih ovaca najbolje uspijevaju tirani, jasno s podrskom crkvenih totalitarista.

    avatar

    27.04.2005. (19:01)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Odličan post i potpisujem sve do zadnje riječi!

    avatar

    27.04.2005. (22:06)    -   -   -   -  

  • mala riznica misli

    nažalost tako je...slažem se u svemu što si napisala, pozdrav

    avatar

    28.04.2005. (13:38)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Riječanko, ja te potpuno razumijem, evo baš sam pročitala i tvoj post o JEdnom običnom danu u životu hrvatske intelektualke... I ja sam se (I Savršeni jednako tako) prije nego smo došli ovdje stalno osjećali nezadovoljni jer sam se školovali, a bez roditeljske pomoći smo mogli u domaji samo preživljavati...pa smo odlučili otići. Uvijek postoji i neka druga varijanta, samo je pitanje za što će se čovjek odlučiti. Znam da imaš samo mamu i odlazak bi ti vjerojatno bio pretežak, ali s druge strane vjerujem da bi sa svojim kvalifikacijama mogla negdje u inozemstvu dobro zbrinuti i mamu i sebe...oprosti, to je već zadiranje u intimu, samo sam ti htjela dati do znanja da mi je sve potpuno jasno i da smo mi isto nakon nekih neuspješnih borbi i razočaranja odlučili otići i nije nam žao.

    avatar

    28.04.2005. (18:23)    -   -   -   -  

  • Bitanga i Princeza

    Na žalost mi mali možemo samo prosipati gorčinu... slažem se definitivno s tvojim stavovima.

    avatar

    28.04.2005. (21:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...