Komentari

jezdimir.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • ˇˇLegoˇˇ

    Iste me brige more. I ne tako davno imala sam sličan post sa sličnom asocijacijom na matrix. Kolektivno lakse stvara ovisnost od individualnog, izgleda.

    avatar

    26.04.2005. (19:25)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Jučer na stojedinici je baš bilo govora o toj osvisnosti. Rekoše kako je neka studija u Engleskoj dokazala kako stalno provjeravanje sms-a ili maila zaglupljuje ljude(ali ja mislim da se tu samo radi o englezima, ipak je to engleska studija). Rekli su oni i koliko posto, čini mi se da se radi onekih 7 % gluposti, ccccc, vidiš ti kako "nas" tehnologija zapravo unazađuje, a mi naivni mislili da se radi o napretku :/

    avatar

    26.04.2005. (20:20)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    To sa kisom, cesto je slucaj i kod deutsche-telekoma da se ne bismo zavaravali ali ja jedva cekam da dodje vrijeme za ici na more pa da se maknem od interneta i masine i moze mi kao sto ti kazes, zahod biti i na kraju vrta. Malo odmora nikad ne skodi jer sve sto postaje ovisnost, treba presjeci u korijenu. Pusa :)))

    avatar

    26.04.2005. (22:42)    -   -   -   -  

  • komfort u saundu

    cuj, sav taj matrix/truman show mi dize kosu na glavi... ja sam bila za onu pill koja te vraca u real world, a onda sam se kasnije predomisljala.. a sto kazu o takvima? :D

    avatar

    26.04.2005. (23:16)    -   -   -   -  

  • komfort u saundu

    boooze :rolleyes: predomislila + premisljala = predomisljala :D

    avatar

    26.04.2005. (23:22)    -   -   -   -  

  • Cookien svijet

    a zato meni net šteka ovih dana! ni ja ne mogu zamisliti život bez interneta. ne sjećam se kako sam prije išta uspijevala raditi. kad si na netu, bilo koja informacija koja te zanima nalazi se na klik-dva od tebe. nema potrebe za prekopavanjem knjižurina, ispitivanjem ljudi... sve ti je tu. da mi netko uzme internet, bila bih kao bez glave.

    avatar

    27.04.2005. (06:34)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    Prva stvar: Umjesto da klikaš na plavo E (blue pill) trebala bi klikat na crvenu lisicu smotanu oko globusa (red pill) - Krajnje je vrijeme da si instaliraš Firefox!!! Što se neta tiče, ja sam ovisnik, i to ne skrivam. Smatram da je bolje bit ovisnik o internetu nego o cigaretama ili alkoholu. Možda i o drogama:) Radije ću sjedit u sobi kreativno se zajebavat s vama nego pred nekim marketom u društvu od 10 luzera sa debelom žujom u ruci. Još uz sve to, internet je jeftiniji:)

    avatar

    27.04.2005. (09:26)    -   -   -   -  

  • marisi

    Pa to je dobro. Ja mislim. Ovaj.... Da...

    avatar

    27.04.2005. (15:08)    -   -   -   -  

  • jezdi

    ni danas cijeli dan nije radilo, pa to se ne zna ko tamo pije, a tko plaća... @lego, definitivno, ako ništa drugo, barem kud svi Turci, tud i mali Mujo... @demjan, jesu li rekli šta za stalno provjeravanje koliko novih komentara ima? :))) @Mačak, imaš pravo - a čovjek toga nije svjestan dok TO više nije konstantno na bezgraničnom raspolaganju. onda je je frka! @bugenvilija, s obzirom na tvoje tamanjenje groznih dlakavih paukova, ne sumnjam u tvoje sposobnosti da sasječeš ovakvo nešto u korjenu :) @komfort, tu smo dvije predomišljavalice :) vjerojatno kažu da smo inertne, neodlučne i nesklone riziku i avanturama ;P @cookie - misliš kao ja zadnja dva dana :bezglavi smajlić: @zeko, što je to Firefox? ;P @marisi - totalno...

    avatar

    27.04.2005. (16:34)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    hehe, pre nego sto sam procitala post, htela sam da ti se pozalim kako mi Internet vec dva dana ne radi dovoljno dobro da bi mi se ucitala tvoja stranica :)) ... inace ovde je fora, cim padne kisa, mi pogasimo sve, nije nas strujni sistem bas sposoban za suocavanje sa raznim prirodnim "nepogodama" bez male pomoci od strane stanovnistva :)

    avatar

    27.04.2005. (22:30)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    Firefox ti je tu jedna cura iz susjedstva.... stalno mišem upirem u nju :P

    avatar

    27.04.2005. (23:03)    -   -   -   -  

  • Zrine Milutine

    Zašto meni nitko nije rekao za tvoj blog? Zašto nije bila vijest na televiziji? Zašto, majkumu, tek sad vidim da se tu mogu cerekat? Pasmater. Sad idem čitat sve iz početka, a trebala bih radit. Ti si kriva :-)

    avatar

    28.04.2005. (07:43)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Da parafraziram naslov tvoj bloga: svi smo mi internet ovisnici. O, kako sam to pametno izrekla, prosto se divim samoj sebi. :D

    avatar

    28.04.2005. (08:20)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    kaj divlja ova Zrine, a ja sam te metnula u svoj link- izlogic. dobro, nije to ko na emtiviju, nije, ali tko zna? mozda jednog dana, kad ljudi masovno pocnu citat blogove, jel?:))

    avatar

    04.05.2005. (03:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...