Komentari

jazzy.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • frida

    nisam ti ništ napisala za picu.....pa ću sad malo duže....pica ti se čini finnnnaaaa....morala bi ja to probat....kad ćeš radit za ostale pozovi i mene...hehe....da sigurno ste se jako umorili u autu...da mi je to bilo vidjet...trebali ste i vi uzet bicikle i pokazat svoj sportski duh....ak ga imate naravno...jeste kaj barinjali u mikleuškoj il ste samo gledali?....ajd pozdraf svima.....pusek....

    avatar

    24.04.2005. (19:21)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Ja oboooožavam grah s kobasicama!! Jebeš picu, daj nam graha!! To! Too majstore!! Jebešmisve ak ja tebe nebum prestala čitati. Udebljat ću se ako ovak nastavim! Svaki post ti je o mojoj omiljenoj hrani bokte! Prestani! Preeestaaaniiii! Ček sekundu, idem si po nekaj za staviti pod zub.. Pozdrav i tebi koji si čitan ;DD

    avatar

    24.04.2005. (20:33)    -   -   -   -  

  • Jazz

    frida - e sad. Neznam od kud da krenem, tolko pitanja. Pica je i pre fina, mogo bi ju lizat danima :)) A pozvo bi te al još uvjek neznam ko si, imam samo nagađanja, pa ak očes pice moraš reč ko si!!!????? A uzo bi ja bike, ali mi je malo pomotan zadnji kotač, pa nije u voznom stanju, a sportskog duha nam ne manjka, možemog da i prodavat na pijacu. A mikleuška je bila samo za gledanje, te su ipak još bile malo pre mlade za nas :)) z.l.e.v.A.n.k.a. - da daj graha, al onda sljedeči dan u karantenu, jer pucam ko grički top, ne svaki dan u 12 nek svakih 12 sekunda. E i sad iskreno, neču više o hrani (danas :))), valjda. A nikad se nezna. Bok svima:)

    avatar

    24.04.2005. (20:55)    -   -   -   -  

  • beskraj vjecnosti

    hehehehehehehehehehehehehehe. ludilo.

    avatar

    25.04.2005. (10:44)    -   -   -   -  

  • frida

    a šta misliš? tko sam ja? pitanje je sad.....

    avatar

    25.04.2005. (11:30)    -   -   -   -  

  • MrcHicA

    evo,napokon da ti mogu ostavit komentar.inaće nisam mogla,i baš sam ti kod sebe ostavila komentar,pa si ga ti pogledaj ako ti je gušt.vama fakat nije nikad dosadno.ajde,barem nekom.da mi je to bilo vidjet i čut,mislim to vaše komenitranje,hehe...pozdraf:))))

    avatar

    25.04.2005. (13:19)    -   -   -   -  

  • Jazz

    frida - pa ti si ta koja očeš malo pice, pa ti bi trebala reč ko si!! Ali ajde pucam u prazno, možda M.B. (inicijali :))). Jelda da sam ja u pravu :). mrchica - Pa nama nikad nije dosadno, samo nekad (to su rijetki petki), ali uvjek se najde neka zajebancija. Bok i fala svima :))

    avatar

    25.04.2005. (14:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...