Komentari

kakodane.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • tuvok

    Kaže se da velike momčadi pobjeđuju i kad igraju loše! naglasak na VELIKE MOMČADI. A ni 'ajduk ni dinamo nisu velike momčadi. Stoga ni ja nikako ne kontam kako dinamo i 'ajduk uvijek uspiju nešt izvuć, a mi (OS) nikako. Ova liga nema smisla, treba sve to svest na amatersku razinu, pa bi se makar igralo za dušu, barem bi utakmice bile zanimljive, jer ne bi svako malo igrači bili nezadovoljni zato što jadni ne mogu živit s toliko "malo" novaca.

    avatar

    23.04.2005. (19:54)    -   -   -   -  

  • tuvok

    još jedan biser! gledam ja dnevnik, tj. sport, ono casual, kao boli me briga za sve, kad ovaj voditelj govori "bla bla... tablica lige za prvaka... tablica lige za ostanak: na prvom mjestu je NARAVNO dinamo..." o đubrad jedna smrdljiva purgerska. kao dinamo uvijek mora biti prvi, bez obzira u kojoj ligi igra. i još jedan biser! juče il prekjuče, neznam više kad, gledam opet dnevnik i ono prilog o novom papi, jel inauguracija i to, pričaju o tome kak nema organiziranih aranžmana i pazi sad ovo, kaže novinarka: "bla bla... za one koji se odluče ići autom put do Rima traje dvanaest sati..." naravno to se odnosi na one koji putuju iz zagreba! a ostatak Hrvatske kao da ne postoji kao isto ić iz zagreba ili iz Belog Manastira ili iz Dubrovnika. Lega mi kao obično slijepo crijevo ma ni to, slijepo crijevo je makar povezano, i boli te kad nešt ne valja, a za nas njih uopće nije briga, gamad jedna smrdljiva purgerska (ne svi, svaka čast izuzecima, imam ja rodbine u "metropoli"). Da netko ne bi krivo mislio da je ovaj moj revolt povezan sa ovom novom listom na lokalnim izborima, ja nisam za njih, to je sve skupljanje političkih bodova, a poslije izbora nikom ništa.

    avatar

    23.04.2005. (20:16)    -   -   -   -  

  • rejdogado

    ko vas jebe možemo mi i mi bez vas, HAJDUK ŠAMPION-HAJDUK ŠAMPION.jebiga da i vi(OS) imate nekakvog "ŠTIMCA"u klubu i vi bi pobjeđivali.

    avatar

    25.04.2005. (20:25)    -   -   -   -  

  • kako da ne

    "jel to ona ista zvezda koju ste vi '90 nosili na srcu?" bit će sranja u srijedu.to vam ja jamčim :)

    avatar

    25.04.2005. (22:36)    -   -   -   -  

  • kako da ne

    "jel to ona ista zvezda koju ste vi '90 nosili na srcu?" bit će sranja u srijedu.to vam ja jamčim :)

    avatar

    25.04.2005. (22:37)    -   -   -   -  

  • sweetgirl

    koliko ja pratim, HNL je totalna sprdnja od lige.... a što se tiče ove regije RH totalno smo zadnji i na kraju u svemu, nema nikakvh događanja, sve je mrtvo...ko "zadnja rupa na svirali"

    avatar

    26.04.2005. (12:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...