Komentari

gejatlon.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Lavlje Srce

    heh - da..

    avatar

    19.04.2005. (23:28)    -   -   -   -  

  • Immortal Revolution

    Nimalo mi se ne sviđa novi papa,a o Bushu da i ne govorim.Glupost,glupost....

    avatar

    20.04.2005. (10:10)    -   -   -   -  

  • dado

    hi! ma ne znam ni sam koliko sam blogova pročitao ali tvoj me stvarno iznenadio. tako jednostavno, a opet zanimljivo pišeš da baš guštam. svaka ti čast. ne znam odakle ti snage i volje za sve ovo. što se tiče pape mislim da to jednostavno svi moramo prihvatit. nisam gay i nemam ništa protiv njih(Vas) ali isto tako razumijem Crkvu kada brani tj.potvrđuje svoja stajališta. Crkva mora biti takva pa isto tako i papa. Niti jedan papa neće, niti smije prihvatiti gay brakove,pobačaje,razvode itd..... to je jednostavno pravilo! ali Papa pa tako i Crkva moraju sve ljude gledati jednako i nikoga osuđivati, a to je isto tako jedno pravilo!

    avatar

    20.04.2005. (10:20)    -   -   -   -  

  • ti si demon i vampir ( i svi ti tvoji) sa svojim bolesnim sklonostima. što ti imaš s papom?

    avatar

    20.04.2005. (12:41)    -   -   -   -  

  • Čušpajz od dnevnika

    @dado – Slažem se s time što kažeš. Crkva je po svojoj samoj definiciji konzervativna i samo kao takva može opstati. Razočaralo me to što je na njezino čelo došla osoba iz čijih govora i pisanih djela se može iščitati samo želja za još većom koncentracijom ekonomske i političke moći Vatikana, uvođenjem besprijekorne stege. I ne zabrinjava me toliko njegov stav spram homoseksualnosti jer to nije ništa novo. Zastrašujuć je njegov izrazito netrpeljiv stav prema ostalim religijama pa čak i Kršćanima koji nisu Katolici. A to više nije bedasti konzervativizam, već opasan fundamentalizam.

    avatar

    20.04.2005. (18:57)    -   -   -   -  

  • Čušpajz od dnevnika

    @bezimeni – na svu sreću pa ja s tim likom nemam ništa. On govori o nekom bogu koji radi segregaciju među ljudima, a polazište za segregaciju rezultati su njegove kreativnosti u stvaranju različitosti. Pa taj bog onda one koje ne voli jer mu se ne sviđa što je on sam stvorio baca u pakao. A i one koje voli također pobaca u pakao. Osim nekolicine njih među kojima ti nisi. I rezultat vjere u tog njegovog boga je mržnje. Jer njegovi vjernici mrze sve koji im ne pripadaju, ali mrze se i međusobno, a to ide tako daleko da mrze i sami sebe. E, vidiš, a ja poznajem Boga koji nas je sve stvorio i vidljivo i nevidljivo. I On nas sve voli takve kakve nas je stvorio. Jer ako zemaljski roditelji, takvi nesavršeni vole svoju djecu, koliko ih tek onda voli njihov nebeski Otac – poznato, a? Ali di bi ti to mogao razumjeti.

    avatar

    20.04.2005. (18:58)    -   -   -   -  

  • postoji bog i vrag, a ti kad imaš takav otpor prema nekome tko je tek dao blagosov ( da ne ulazim u ostale bolesti koje ti smatraš sasvim normalnim...) onda zasigurno nemaš svog boga. to je ovo drugo.

    avatar

    21.04.2005. (09:36)    -   -   -   -  

  • sanja

    imaš pravo.

    avatar

    21.04.2005. (10:42)    -   -   -   -  

  • sanja

    p.s. "obožavam" ljude koji znaju širiti "velike ideje", ali ne i potpisati se.

    avatar

    21.04.2005. (10:44)    -   -   -   -  

  • a tko je to tu potpisan imenom i prezimenom?

    avatar

    21.04.2005. (11:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...