Komentari

mojapisarkanja.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Punky

    ovaj...neću reći da će sve biti u redu...nego pokušaj saznati šta ti je...jeli to samo PMS ili te neko naživcirao :) .... tu ti i služi blog da se izjadaš i da se mi rugamo tvojim mukama...daaaj šalim se ajde razvedri se idi van i zajebavaj se, podidni si raspoloženje uz Nirvanu i to... samo ne misli na loše stvari... aj čujemo se :)

    avatar

    19.04.2005. (18:02)    -   -   -   -  

  • diisii...

    Disfunkcionalna - tochno. Jebiga, ne znam sta da ti kazem, al ono, pokusaj se ne zivcirat zbog sranja i budala (to sam ti vec rekao) jer je meni ful bolje otkad me boli kita za to i znam da nije to vrijedno zivciranja.. Al najbolje ti je da sama vidis stas...ae kiss

    avatar

    19.04.2005. (21:59)    -   -   -   -  

  • normalan zivot ili kaj..?

    poznato..odi na moj blog.. citaj post prica moga srca... kiss mala..

    avatar

    19.04.2005. (23:12)    -   -   -   -  

  • rezem jaja koja nemam ak se ti neces svemu ovom smijat grohotom za dvije tri godine

    avatar

    20.04.2005. (10:13)    -   -   -   -  

  • -----------

    e pa tak ti je to kad se poistovjecujes sa covjekom koji si je raznio glavu....

    avatar

    20.04.2005. (17:04)    -   -   -   -  

  • Neam nadimak

    Ti malo gore...da ti.Soda bikarbona whatever.Komenter ti je jaaaaaaaaaadaaaaan.Ona se ne poistovjećuje se Kurtom ,jebeni imbecilu bez duše.Žena je živčena i to je to.Mrzim idiote koji seru ko ti.Ak ona sluša Nirvanu ne znači da zbog nje pada u depru.Možda je jednostavno u ovom trenutku nesretna....al znam da to nije zato što se Cobain ukoko već zato što njoj dođe da se ona ukoka zbog svog nekada jadnog života... za nju će doći bolja vremena(uvijek dođu jer je život vjerovali ili ne fakat lijep) a ti ne seri na usta jer to nije prirodno.Ti se mala drži.THINK PINK iliti misli pozitivno. :-))))

    avatar

    20.04.2005. (19:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...