Komentari

happyworld.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ... Running My Race ...

    ej, jenny, drago mi je šta si i ti napravila blog, ima nas sve više i više :) još malo pa će svi imat blog! zašto mi nisi rekla da je E. umrla mama? pa to je grozno, mogu si samo mislit kak ti je bilo kad si to čula! fakat grozno... trebala bi se nać s njim i dat mu svu moguću podršku i da zna da si pored njega!

    avatar

    18.04.2005. (10:19)    -   -   -   -  

  • samoca je poput kise... bude pa je nema vise....

    ajoj...bas mi je zao...a ti zlocestoco ga jos tad taman ***...joj...joj...

    avatar

    18.04.2005. (20:53)    -   -   -   -  

  • Život jedne srednjoškolke

    cure hvala vam na potpori i tebi maja hvala na savjetima, odlučila sam mu sad pružiti potpunu potporu i biti uz njega. Pusa svima

    avatar

    18.04.2005. (21:42)    -   -   -   -  

  • ... Running My Race ...

    a čuj ženo, ja fakat mislim da je to jedino ispravno i da bi to trebala učinit. isto kao što bi i ja trebala ono šta sam ti danas u vlaku napravila. napisala sam novi post, svrati i pogledaj.. ispričala sam ti se zbog onog u vlaku danas :) hehe... donesi mi povijest sutra! velika pusa, booooooook! ps. si vidla, matea moja ti je poslala koment!

    avatar

    18.04.2005. (21:48)    -   -   -   -  

  • DARK ANGEL

    EJ!JA BAŠ ČITALA OVE TVOJE DOGAĐAJE IZ ŽIVOTA I VIDIM TAJ NASLOV,MISLIM SI KAJ JE DOBILA JEDNU JEDINICU A ONO PAF!OSTALA SAM ZAPREPAŠTENA.JA ITI BI SE FAKAT TREBALE ČEŠĆE ČUT.JA SAM IMALA SLIČAN SLUČAJ U OBITELJI I VJERUJ MI NIKAD SE NISAM U ŽIVOTU TAKO ISPLAKALA KAO TAJ DAN...TO TI MORAM ISPRIČAT.NO DOBRO!BLOG TI JE FENOMENALAN!SVE SAME POHVALE!

    avatar

    16.05.2005. (21:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...