Komentari

kemoterapija.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • moja lektu(i)ra

    slažem se s ovim o knjigama..nema drugih i trećih mjesta

    avatar

    16.04.2005. (18:28)    -   -   -   -  

  • rajvoSa

    Očekivao sam ovakav odgovor:) I moje mišljenje je da nema (i ne smije!) biti nekih rang-lista. E, sada se sigurno pitate zašto sam Vas pitao: Ovih dana su u Sarajevu, a vjerovatno pred sajam knjige, odlučili praviti liste. I u novinama i na tv-emisijama. Pa se u BH listi ne mogu odlučiti između Andrića, Selimovića, Kulenovića, Kovača, Karahasana, Džumhura....:( O, da: Sidran je beton. Vi ste naš blogovski Sidran. Hvala na odgovoru i vozdra.

    avatar

    16.04.2005. (21:46)    -   -   -   -  

  • armin

    lijepo...složio bih se ako smijem...ova pjesma me podsjetila opet na Nietzschea a on je bio itekako dobar pjesnik..."bog je jedan grubi odgovor, jedna nedelikatessa spram nas mislilaca"...ali materijalistička ideologija nam daje same činjenice a činjenice nas nažalost ograničavaju...ovo sam ukrao ili parafrazirao onoga kojeg Krleža baš nije obožavao a meni se pak sviđa...Chestertona...knjige volim ali ih ne rabim i zlorabim onoliko koliko bih morao ili želio...post mi se naravno dopao ali zar je to uopće potrebno naglasiti...;)

    avatar

    17.04.2005. (00:12)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    kao i uvijek; zbog neosporive mudrosti i enciklopedijskog znanja kojom raspolažeš, počnem te čitati oprezno i ozbiljno, ali kako se bližim kraju usta mi se sve više razvlače prema ušima, a obrve opuštaju. Valjda opet zbog istog.

    avatar

    17.04.2005. (13:47)    -   -   -   -  

  • Hrvatski svjetionici - Croatian Lighthouses

    Odličan blog,češće puta bacim oko na tvoje postove; nastavi i dalje... ;)

    avatar

    17.04.2005. (16:46)    -   -   -   -  

  • celeste

    mudro zbori Učitelj... :)

    avatar

    17.04.2005. (18:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...