Komentari

sickofitall.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Marchegiani

    Da ,da bas taj Interpol - new waVE rock,a ima i punka....Da ta grupa....AL ne volim ti ja to...I strokesi su svirali sam 50 minuta...toj za mene lose....Treba svirat dok ne upanes s nogu....Makar su oni mogli svirat jer vremena je bilo posto je koncert bio u zatvorenom prostoru....A jebes ih zato ce veceras biti festa i po sa Crooksima i Antisocialima...jedva cekam

    avatar

    16.04.2005. (12:42)    -   -   -   -  

  • >>Faking Istina

    Pas Pedro?? Nisam ja dovoljno inteligentan ;) :P

    avatar

    17.04.2005. (01:15)    -   -   -   -  

  • Marchegiani

    Ma skakanje na koncertima je uzas....nebi rekao nikad da te to moze izmorit....navodno je uzivancija al majke mi mile bilo je trenutaka kad se moralo izac iz Poga i doc do sebe jer se nije moglo vise;))))

    avatar

    17.04.2005. (14:40)    -   -   -   -  

  • borut

    Ako si mogu dozvoliti (Jer, tko sam ja do li laik u svijetu fotografije, grafike ...) izvuci zakljucak iz opisa izlozbe i sve pojednostavnit, Pedru je sve b l i z u!!!

    avatar

    17.04.2005. (14:57)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Da, to je ipak živi nastup Interpola, a meni je to nepoznato jer ih nisam gledao uživo. Međutim, oni su od svih tih novih 'pulena' neo punka i neo psihodelije, meni osobno, uz ... And You Will Know Us By The Trial Of Dead, za razliku od Strokes-a, Jets-a...i svih tih ostalih copy/paste Stooges-a, izvrstan bend. Doduše i oni dosta podsjećaju na Joy Division i Television, ali opet su dali glazbenim idejama neki svoj šarm, te ga nadogradili sa post rockom tipa Mogwaii ili Explosions In The Sky.

    avatar

    17.04.2005. (17:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...