Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • "sto je obezbjedio svome sinu pa koji to presjednik nije" ------ Ako je vama ovo normalno da predsjednik i politicari jedne drzave treba da svojoj djeci daju milione dolara dok im je 95% stanovnistva na ivice egzistencije, onda ste Boga mi daleko od civilizacije i napretka. Samo vi navijajte za svoju naciju i svoje vodje, a sto nemate buducnosti pa to nije vazno. Imate zastave i nacionalna obiljezja, crkve i djamije da se molite Bogu (on vam jedino moze pomoci). Neka vam je sretno i bericetno. Samo da znate bez pomirenja, zajednistva, sloge necete nista napraviti. Mozete da se krvite koliko god hocete. Pa englezi i francuzi su ratovali 100 godina i dan danas se mrze, ali business prave zajedno i zive jedni od drugih. Naucite nesto majka mu stara.

    avatar

    14.04.2005. (14:47)    -   -   -   -  

  • Mato

    Slažem se snepotpisanom da nije u redu da jedan političar, pa ma kakav on bio, zgrće milione sebi i svojoj djeci. Ali, isto tako ne slažem se da se zdravo za gotovo uzima da je to uradio Tuđman. Riječ je o najobičnijoj podvali da bi se ljudi pogodili tamo gdje su najosjetljiviji. Veću je vrijednost npr Račan dao svojim ženama u stanovima nego što vrijedi cjelokupna Tuđmanova imovina, pa nitko o tome ne govori. Kao što se malo govori i o Izetbegovićima. Slažem se, nadalje, da se trebamo međusobno zbližavati, a jedini način za to je razgovor, pa ma kako on u početku neugodan bio. Pogledajte samo koliki je napredak učinjen na ovome blogu. Kad ste u posljednje vrijeme pročitali psovku, kakvih je u početku bilo jako mnogo? Pozdrav svima

    avatar

    14.04.2005. (15:28)    -   -   -   -  

  • "isto tako ne slažem se da se zdravo za gotovo uzima da je to uradio Tuđman", ---- ne Tudjman, generalno govorim. Nisam tamo na tim prostorima vec dugo vremena, pa kad cujem da vas ti ljigavci kradu, a u isto vrijeme vam nude samo svadju, dusa me zaboli. Nemate pojma kolike potencijale nasi narodi imaju. Pa evo u ovoj vukojebini zive ko lordovi a gluplji su od bilo kojeg idiota. Zao mi je da gledam nas narod kako propada i ovi mu idioti sa strane kroje kapu. Pa mozemo mnogo vise od toga. Moja zelja je da dozivim napredak nasih krajeva, da cujem mase da razmisljaju svojim glavama, da svoju energiju i pamet uloze u pozitivno, a ne negativno. da malo istoriju stavimo po strani i da podjemo da raspravljamo o buducnost.

    avatar

    14.04.2005. (16:39)    -   -   -   -  

  • Zdrimci

    Ja bih ovu nepotpisanu najradije stavila u sabor, gdje i trebaju biti seronje. Ma sta to ti, molim te znas o politici. Nemas pojma ko je bio Tudjman. A nisi me ni iznenadila kad pises u prvom tekstu: cudila sam se danima. Neznam sta si se cudila, kad se vec prije ratovalo u Hrvatskoj i bilo je samo pitanje vremena kad ce se zaguzvaati u nasoj dezeli. Pa bi me zanimalo samo jos jedno: cudis li se jos uvijek???????????????????

    avatar

    23.04.2005. (23:31)    -   -   -   -  

  • yx-qw

    JA SAM ZA ŠTIT



    Znali smo da je HDZ radio gluposti, ali nađe se poneki čovjek iz njihovih redova kao što je danas gospodin gradonačelnik Josip Heged, koji je i spreman da surađuje s građanima i s, kao što smo čitali, udrugom "Štit” koja je poželjna u ovakvim današnjim uvjetima. Jer, stvarno, trebalo je imati takovu ideju za stvoriti nešto kao "Štit” gdje bi današnji uništeni čovjek imao zajedničku mogućnost da se kroz takovu organizaciju bori. Svi moramo priznati da je Stojkovićeva udruga u vrlo kratkom vremenu ne samo stasala nego dokazala se i zrela. Svaki onaj koji voli Hrvatsku nije mu žao da uloži sredstva, ne samo kao što je rad, nego i financijska. Građanima je stvarno dosta lažne kozmetike i iluzije koju gospodin Branko Stojković razbija, lopove raskrinkava, pravdu spominje, duhovno izgrađuje društvo, govori o smislu, ne da neradnicima da budu povlašteni, traži rad, poštenje i znanje, prekida srednjovjekovni život, želi da naše društvo bude civilizirano, zdravo, naprijedno, da djeca tj. naraštaj današnji da se ne bude trebao sramiti. Gospodin Branko Stojković o kojem bi se moglo pisati i govoriti mnogo, je pozitivna osoba, što zadnje ove četiri godine je to dokazano tj. nesporivo.

    BRANKO DUNDOVIĆ DUNDI

    avatar

    31.08.2008. (13:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...