Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Hedgehog

    Nisam mogla vjerovati dok sam čitala izvještaj sa današnje rasprave o Deklaraciji u Saboru... Kad će se konačno smiriti strasti? I hoće li uopće?

    avatar

    07.04.2005. (20:33)    -   -   -   -  

  • (((Q)))

    ... rat je rat... glupa izmišljotina ljudskih 'bića' (ugljikovih jedinki - rekao bi moj frend)... a još su gluplji saborski zastupnici... da je po mome, svu bi im imovinu oduzeo (i dao siromašnima kojih je sve više) i poslao bih ih u 'Koloniju sabornika' na Goli otok da do kraja života tucanjem kamena otplate sve što su 'zaradili' svojim lažima i krađom... ((-:-))

    avatar

    07.04.2005. (21:05)    -   -   -   -  

  • Zombix

    Ako oni jedni drugima dijele nazive "komunjara", "cetnik", "ustasa" i preseravaju se sa WWII kako onda da ja gledam na Deutsche Telekom? Kojim imenom da pocestim Mudronju? Kako da nazovem Luftwafehanzu? Ovo postaje besmileno. Udruga poslodavca im salje poruku da su debili, a oni se ponasaju ko dvostruki debili. I vlada i sabor. Jedva cekam da udjemo u EU pa da ih pred Europskim sudom tuzim za stetu nanjetu u zadnjih 15 godina. :-)

    avatar

    08.04.2005. (03:07)    -   -   -   -  

  • mijao

    gubitnici u ratu, gubitnici u miru, ali tko jednom zasjedne u saborske klupe, dobitnik je zauvjek (a gubitnici i dalje gube). Svaki rat donosi patnje i nepravde, poratno razdoblje također, a određene strukture uvijek od toga imaju korist. Sada je to već postalo bljutavo. Gdje su dobitnici iz saborskih klupa bili dok su mlađi naraštaji skupljali PTSP na ratištu? Čini mi se da je tako veliki broj samoubojstava bivših ratnika dobrim dijelom uzrokovan očajem sa dnevnopolitičkom situacijom u kojoj im pred očima svaki dan stoje ratni dobitnici i pitaju se da li su svi skupa bili na istoj strani!

    avatar

    08.04.2005. (10:48)    -   -   -   -  

  • domestos

    Ivo Loncar je debela korumpirana svinja i nije zasluzio nista drugo nego da ga se posalje na burzu i da trazi poso pa ce vidit kako je trazit poso nije zasluzio ni lipu od place kao uostalom i drugi saborski zastupnici jer ne rade nista

    avatar

    08.04.2005. (20:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...