Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • MonoperajAnka

    Imaš moju punu podršku i razumijevanje. Ako ti se da pročitaj moj post pod nazivom "Tim bildingi i ostala menađerska(amerikanjska?) s.....". Drži se i ustraj!

    avatar

    07.04.2005. (14:01)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    Apsolutno a si u pravu - žena treba biti Rošpija, inače je ntko ne uvažava. Što meni vrijedi kada sam puna razumijevanja, kada sam tisuću puta progutala knedlu i bijes, zatomila suze...naastojala naći opravdanje, samo zato da ne ispadam sebična, samoživa...misleć, danas ja njemu idem niz dlaku i mazim ga, to će on jednog dana meni vratiti..nije i neće! žena koja grabi traži otima i inzistira je u pravu. Ona samozatajnica i skromna je uvijek luzerica. Bori se! Pusaaa :))))

    avatar

    07.04.2005. (14:04)    -   -   -   -  

  • Švesterkiken u zemlji čudesa

    ko da slušam sebe. šta da ti kažem, nemožeš postaviti ultimatum . takva su vremena. u se i u svoje kljuse. ti i djeca. na drugoj strani on i posao. jebena smo generacija, to je to.!!!

    avatar

    07.04.2005. (14:07)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Monoperajanka, pročitala sam, odmah, tvoj post. Super je!!! Svaka čast tvom mužu. Moj se, još, nije tako pobunio. I ne bi, nešto slično, napisao šefu. Ali, skoro, skoro, da ja bih...Ona mrvica razuma koja kontrolira snažne emocije mi ne da :) Riječanka, borim se. Nedam se. Ne borim se samo za sebe već za Kćer i Nerođeno. Svesterkiken, mogu, mogu...Postavila sam ga.On može dobiti drugi posao, ali ovaj mu se sviđa: novac, napredovanje, putovanja...Čekam emisiju Mijenjam muža!!!!

    avatar

    07.04.2005. (14:12)    -   -   -   -  

  • DEVIL

    E nek si mu se nagovorila:))) hehehe i jednom i drugom:))

    avatar

    07.04.2005. (14:37)    -   -   -   -  

  • max1

    potpisujem svesterkiken...mogla bi još dodati , ali bilo bi predugo...mi smo prejebena, a ne jebena generacija... čuvaj živce...trebat ćeš ih ...još puno, puno...

    avatar

    07.04.2005. (14:41)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Znam da će mi trebati živaca, ali ne mirim se sa situacijom...Svi ćemo se umiriti, utihnuti, "tako je kako je"...I kako će, onda, doći do pomaka?

    avatar

    07.04.2005. (14:47)    -   -   -   -  

  • sanja

    skroz te kužim..

    avatar

    07.04.2005. (15:14)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Trebale bi osnovati neki klub..Klub očajnih kućanica ili nešto slično...Klub rošpija... :))

    avatar

    07.04.2005. (15:33)    -   -   -   -  

  • KOKI

    Isprintala sam tvoj post i pokazala ga svom direktoru. Naime moji kolege, svi odreda tako rade.Ja sam privilegirana jer sam žena, majka.... Ali i oni su muževi, očevi....Ne , to njega ne zanima. Veli on meni nek si potraže drugi posao ak im žene brane da idu na teren i rade duže...I on je isto i otac i muž.... Žena ga ne šljivi....Djeca stalno pljuju po njemu...(a svi rade u firmi)... Kažem mu da na svom primjeru vidi da to nije dobro. A on će meni: A kako ću ja onda plaću podijeliti???

    avatar

    07.04.2005. (15:51)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Reci, koki, njemu da zadovoljan radnik donosi i veći profit firmi...Nezadovoljni, isfrustrirani zaposlenici "fušare", prenose raspoloženje i na klijente i, dugoročno, to, nikako, nije dobro...Nezadovoljnstvo se osražava i na zdravlje, pa dolazi do bolovanja, burn out sindroma...Riječ psihologa :) Btw, što direktor kaže na post?

    avatar

    07.04.2005. (15:59)    -   -   -   -  

  • blond lady

    totalno te razumijem, bas sada kas si trudna trebao bi ti posvetiti vise vremena i paznje

    avatar

    07.04.2005. (17:54)    -   -   -   -  

  • Dnevnik jedne već pomalo ispiz*ene mame

    Draga, razumijem u kakvom očaju živiš. I ja sam proživljavala nešto slično. Jesi li pomislila možda da on izbiva toliko jer mora vama osigurat egistenciju? Kad sam ja svom dala ultimatum, poslušao me je jer je bio uvjeren da sam kadra ispuniti prijetnju ali sad se opet svađamo jer je malo para. Žalosno je to, ali kad je želudac prazan, svađe su puno češće. Sad mi je žao što sam mu upoće davala ultimatum, bolje je bilo kad je više radio. Ne znam, odluči, ali nemoj da se kasnije kaješ.

    avatar

    07.04.2005. (18:04)    -   -   -   -  

  • friend

    imas moju podrsku 100%. porodica mora biti #1. mogli bi se ti glupani iz njegove firme sjetit da organizuju to krstarenje zajedno sa porodicama zaposlenih. onda bi svi bili puno sretniji :) samo naprijed! pusa.

    avatar

    07.04.2005. (20:51)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Mlada mamice, sada više nećemo biti u podstanarstvu i ako je plaća manja onoliko koliko smo davali z a podstanarsvo, neće se osjetiti. Postoji perspektiva, drugi posao, ali mu se ne odlazi iz ove firme. Zbog toga ultimatum.

    avatar

    08.04.2005. (08:35)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Hvala svima na podršci! Javit ću vam nastavak priče...

    avatar

    08.04.2005. (08:36)    -   -   -   -  

  • trill

    potpuno se slažem s tobom i podržavam te, ovi naši glupi muški nekada znaju izgubiti kompas, zaborave šta im je stvarno važno u životu...ili to znaju ali rade sasvim drugačije od onoga šta bi trebali...zato ih mi nekada trebamo podsjetiti na listu prioriteta..držim ti fige u svakom slučaju i navijam za tebe i obitelj

    avatar

    08.04.2005. (08:51)    -   -   -   -  

  • tko sam

    Jest, sve je puno presija u nas. Radi da možeš zaraditi i platiti druge (da ti čuvaju djecu, ...), treba ti ovo, treba ti ono. Pita se čovjek je li nam nužno toliko imati. Znate sigurno priču o siromahu koji peca ribu na obali rijeke te mu dolazi bogataš i usput (jer je u žurbi) dobaci mu primjedbu da kako ima vremena tako besposličariti. Odgovori mu ovaj protupitanjem:"A što bih morao raditi? Što Vi radite?" -"Zaposlen sam čovjek. Radim. Privređujem." -"Za što?" -"Gradim kuću, uređujem vrt, okućnicu." -"Čemu?" upita prvi. -" Da mi život bude ljepši, da sjednem i uživam u onome što imam". "A što ja sada radim?" Treba li napominjati da onaj trudbenik nikad neće moći uživati jer ma koliko imao neće mu biti dosta. Većina nas nažalost njemu sliči. Zapravo trebalo bi imati mjeru u poslu, treba poslu postaviti granice.

    avatar

    08.04.2005. (10:51)    -   -   -   -  

  • dva

    isto i kod mene :( radi prekovremeno, svako malo poslovni sastanci, večere, zabave za strane partnere, skuhani ručak u wc školjku, zaboravi u koju smjenu ide sin, kad su bolesni zaboravi i pitat šta je rekao doktor, ak ne radi, spava pred teveom...velkam tu klab

    avatar

    08.04.2005. (11:31)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Stvarno nas je puno sa sličnim problemom...A da se organiziramo i dignemo, neku, revoluciju? :)) Štrajk seksualnom apstinencijom?...

    avatar

    08.04.2005. (12:00)    -   -   -   -  

  • dva

    devil, ja to već prakticiram ;) Al onda pomislim da bi mogao i taj pležur zadovoljavati negdje okolo, i šta sam onda postigla!?

    avatar

    08.04.2005. (12:10)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Preumoran je od posla neće još, ono malo energije što ima, trošiti na skrivanje afera, navlečenje s ljubavnicama... :)

    avatar

    08.04.2005. (12:53)    -   -   -   -  

  • dva

    O, kako to utješno zvuči!

    avatar

    08.04.2005. (12:57)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    :))

    avatar

    08.04.2005. (13:06)    -   -   -   -  

  • Dolka

    Sada to pismo prepiši, malo preoblikuj i pošalji tom glavonji na ruke. Ako imaš malo jače samopouzdanje, potpiši se. Ako nemaš, pošalji anonimno, jer se ovdje radi o egzistenciji, a i muževljeva je firma, da ga ne staviš u nezgodan položaj. On se sam treba postaviti u isti. Ja bih to napravila, a i napravila sam nešto slično - telefonom - kad mom mužu nije isplatio plaću dva mjeseca. Imam na to puno moralno pravo. I materijalno. I svako ostalo... Šta drugi misle, boli me, Moj mužć je plaću dobio sutradan. A prekostura je promijenio posao. Bolji. Reci mužu da je novac divna stvar, ali obitelj: žena i djeca su NAJBOLJA stvar koja se jednom muškarcu dogode u životu, usprkos svim vicevima i smješnim postovima na tu temu. Pitajte neženje i samce. I rastavljene.

    avatar

    08.04.2005. (16:06)    -   -   -   -  

učitavam...