Komentari

blumorning.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • eewa

    Post je jako dobar :) Originalan, zanimljiv i simpatičan... Sviđa mi se :) ...i dizajn mi se sviđa... Doooobar rođendanski poklon ;) ...pozdravček ti :)

    avatar

    06.04.2005. (17:33)    -   -   -   -  

  • VLado

    Bog, opet tu. Ovi stihovi mi bas nekako pasu uz tvoj post. :) Imaj ugodan novi dan ispunjen mirom, dobrim drustom i prekrasnim sitvacijama. :) Oprosti mi molim te, sto nisam to sto zelis, Ti znas da volim te na neki nacin svoj. Oprosti zbog patetike to je zbog romantike, Umjesto cvijeca i svijeca, uz veceru. Znam da je tesko trajati sa mnom, ima me, nema me. Pozelim nekad stati na loptu, al' bojim se. Ja sam ja, ne drzi me mjesto Mojom dusom pusu vjetrovi. Ja sam ja, ko' nemirno more Mrzim luke, mrzim obale. Oprosti mi molim te, sto nisam to sto zelis, Ti znas da volim te na neki nacin svoj. Oprosti ako zvucim kao da sam nesretan, Ti znas da sam oduvijek bio sa rijecima nespretan. Dani se slazu u godine duge, zima je pred vratima. Nista nam dobro ne donosi sutra, osim nadanja. (Parni Valjak - Nemirno more)

    avatar

    06.04.2005. (23:37)    -   -   -   -  

  • MIND RE-INSTALLATION

    Dobar jutar :-D Jaka kava bez šećera, sa puno mlijeka, u playeru Ito Ema... Razbacan krevet, dragi na poslu, kći u školi... Izaći van ili lutati dubinama? Kako pustiti sunce unutra? Širom otvoren prozor i otvorena vrata. Valjda će ući. Kažete, pomaknuti ste ovih dana? Poznat osjećaj... Samo ja nemam ispit da ga opravdam...

    avatar

    07.04.2005. (08:51)    -   -   -   -  

  • Blu_morning

    Reinstall - a da jednostavno neko vrijeme ostaneš na mjestu? tu gdje jesi. ponekad se nesvjesno dogodi trzaj koji tjera na kretanje i promjene i tako prije nego postanemo svjesni da smo krenuli - već smo na pola puta do nečega. ponekad je lijepo i mirovati.

    avatar

    07.04.2005. (10:23)    -   -   -   -  

  • Carolija

    Eh koliko puta me razocarao onaj koji nije trebao a od onog kog sam se nadala pruzio mi je ruku,no nekad svaka sto ostane u nama vrijedi zlata...(tako mi je baka govorila)

    avatar

    07.04.2005. (20:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...