Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Bugenvilija

    E draga moja, nije to bas tako jednostavno. Najlakse je njemu bilo reci: Ne tugujte i amen! Kad su svi za njim ostali i misle da bez njega se svijet i dalje okretao ne bi. Mnogi i dalje vjeruju da ce se on na neki nacin vratiti, uskrsnuti mozda ili neki drugi , novi trik smisliti. A sto se tice pompe, pa tu je svekoliki ljudski um u mnogome zasluzan za sto vise cirkusa i boja na sto manje mjesta. Sto sarenije to budali milije...

    avatar

    05.04.2005. (23:58)    -   -   -   -  

  • crash0

    mediji su lijepo objavili da je umro negdje deset puta, samo da se može nešto napisati. jer dok se ne izabere novi papa, sve što ima veze s njim odjednom je dobilo dvostruko na vrijednosti (knjige, šalovi, itd.). komercijalizacija na vrhuncu.

    avatar

    06.04.2005. (11:24)    -   -   -   -  

  • Arhangel

    Ivan Pavao II nakon smrti ima priliku sa Neba pratiti sve ono protiv čega je za ovozemaljskog života dizao glas; licemjerje političara i taštinu i lešinarenje medija, i to u enormnim količinama!!! Ma pustite čovjeka da počiva u miru, lešinari jedni političko - medijski!!!

    avatar

    06.04.2005. (23:28)    -   -   -   -  

  • ljevica

    Ljudi su uglavnom mali, jadni, beznačajni pojedinci koji o sebi upravo tako i misle. I misle još i to da će, slikajući se pored nekog velikog i značajnog, pa makar i mrtvog, i oni postati barem mrvicu važniji. Bar u svojim očima. U mojim ostaju i dalje mali, jadni i beznačajni, čak i više nego do trenutka kad su se slikali pored umrlog pape.

    avatar

    07.04.2005. (09:43)    -   -   -   -  

  • Sam

    A kako su tek ugostitelji i hotlijeri U Rimu podigli cijene do 6 puta, vrlo kršćanski i vrlo duhovno!

    avatar

    07.04.2005. (10:24)    -   -   -   -  

  • TV kritičar

    I danas se je u Rimu pojavio Bush i Kondoliza. Ona se cereka ..... Odvratno!

    avatar

    07.04.2005. (22:11)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    neki ti je fortune city na blogu, ništa osim teksta se ne vidi. inače, sup gore mislim da spada u vrstu kardinalsku.

    avatar

    07.04.2005. (22:30)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    tenks udo, i ja skužih tog fortunea, pojavljuje se tu i tamo, nekontrolirano.. pretpostavljam da se opet radi o nekoj čudnoj nus-pojavi zajedničkog nam servera? opet probleme radi. neće valjda riknut again?

    avatar

    07.04.2005. (23:39)    -   -   -   -  

  • Oko promatrača

    Apsolutno si u pravu. Kada bi sam Isus Krist došao na zemlju kamere bi snimale iz svih mogućih perspektiva, a TV reporteri vodili razgovor s njim otprilike ovako: "A o smislu života pitat ćemo Isusa - nakon reklama!".

    avatar

    08.04.2005. (14:58)    -   -   -   -  

  • Lola Walser

    Krscanstvo uopce je morbidno: kontemplacija razapetog krvavog Isusa koja zapocinje u ranom djetinjstvu, a kulminira u doslovno kanibalskoj pricesti (doktrina transupstancijacije jasno i izricito kaze da su hostija i posveceno vino DOSLOVNO tijelo i krv Kristova).

    avatar

    08.04.2005. (19:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...