Komentari

csi.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Sve lijepo kratko traje :(

    haj, obožavam Ekipu za očevid. čak sam se zainteresirala da postanem forenzičarka, ali u hrvatskoj je to koma, a sad da idem u ameriku? no dobro, najbolj mi je las vegas, miami mi nije dobra, a ny mi je super samo što je malo strašno. ali nema veza. moram ovaj blog pročitat do kraja i detaljno, sada mi se ne da, te ću pisat komentare.

    avatar

    05.04.2005. (21:25)    -   -   -   -  

  • Sve lijepo kratko traje :(

    e, di ste vi to sve našli??? čak se RTL zainteresirao za vas.

    avatar

    05.04.2005. (21:28)    -   -   -   -  

  • colerica

    inače ne gledam CSI,neki dan sam pogledala čini mi se dosta dobra.

    avatar

    06.04.2005. (13:45)    -   -   -   -  

  • * M i A * =o)

    Eeeej!Ne znam ni sama kak sam došla na tvoj blog al je super!I ja isto obožavam te serije...doduše Miami i NY nisam ni gledala zato kaj mi nisu dobri...al Las Vegas mi je zakon!!!!Gledala sam svaku epizodu (mislim da je bilo prije četvrtkom,al kasnije se ne sjećam jel se promjenilo).I još bi sam morala napomenuti da je Warrick tak zgodan!Volim nigere.. =o)

    avatar

    06.04.2005. (20:47)    -   -   -   -  

  • Jura

    Evo i mene. Vidio sam te na frendicinoj stranici. Ja sam veliki fan te serije i sam bi htio postati neš slično. Znaš onog lika kaj reže mrtvace e to bi bio ja. U SAD-u postoji zanimanje sudski patolog. On prvi dolazi na mjesto zločina i pregledava žrtvu. Pomažu mu forenzičari(s otiscima, dokazima), ali sudski patolog je onaj glavni u istrazi. Ak te zanimaju takvi romani(ak ti se da čitat)pročitaj knjige od Patricije Cornwell. Jako su dobri! Prvi ti se zove Obdukcija i moraš to pročitat! Knjiga je jako napeta

    avatar

    06.04.2005. (22:35)    -   -   -   -  

  • ...NeUkRoĆeNa...

    i ja obozavam tu seriju i thank you for visiting my blog! Archie13

    avatar

    06.04.2005. (22:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...