Komentari

gulistan.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Thanatz

    veličina i kontradiktornost (i puno gore stvari) nikad nisu bile isključive, dapače. za klasični primjer, gle napoleona (sad da imam knjigu nešto bi iscitira raskoljnikova, al eto, neću se danas pravit pametan :))

    avatar

    05.04.2005. (21:34)    -   -   -   -  

  • Lola Walser

    Vidis, da bih izbjegla krutu sudbu Raskoljnikova, ja ti izbjegavam politicare razmatrati u terminima tipa "velicina". Eto, na primjer, Napoleon: zapocne kao dobar demokratski republikanac, zavrsi kao los car, i ostavi onu cuvenu o "topovskom mesu". Prema tome--jebes velicine.

    avatar

    05.04.2005. (22:40)    -   -   -   -  

  • Hedgehog

    Slažem se. (mislim s tvojim komentarom na komentar!!!!) A inače Hansa Künga izuzetno cijenim.

    avatar

    05.04.2005. (22:42)    -   -   -   -  

  • Ruby Tuesday

    zaista mi je drago što čujemi drugu stranu nakon ovog sveopćeg zasipanja medija njegovom hagiografijom!

    avatar

    06.04.2005. (01:05)    -   -   -   -  

  • Thanatz

    pa to zapravo i ja kažem. činilo mi se malo besmisleno naslovit ovakav članak (jako dobar, inače) nekakvim pitanjem o veličini, iako to vjerojatno ima više veze sa novinskom opremom nego ičim drugim. ako ljudi tvrde da je konzervativni vođa konzervativne institucije bio velik i najveći, neka im, ja mislim da je to prilično irelevantno. i šta se mene tiče, veličina bi češće trebala bit negativno konotirana, zato i spominjem napoleona, više-manje jednoglasno smatranog veličinom. inače, brzo guglanje nije otrilo je li on stvarno bio najveći papa ovog stoljeća. "pope height" izbacuje podatke o carly pope, a "papina visina" hrvatske članke o njegovim kipovima. eh.

    avatar

    06.04.2005. (17:44)    -   -   -   -  

  • Lola Walser

    Ma sta kazes, agnes! Ajme, cudi me to! ;) Thanatz, razumim te 100/100... A, ne, to sam ja blurbnula link da povlece oci, inace je naslov "Papine kontradikcije".

    avatar

    06.04.2005. (21:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...