Komentari

sismisela.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • spookie

    eh, eh, opatijo bajna, a rijeko također...budiš mi nostalgiju za jednim tipom koji je odjedrio s kontinenta tamo k vama u istru, a meni taaako fali njegov konobarski osmijeh preko šanka...da i ne govorim o nekim drugim konotacijama koje mi također fale..pozdrav.uživaj u sunčeku :O)

    avatar

    05.04.2005. (12:43)    -   -   -   -  

  • ...dan za danom...

    bas mi je drago da si i ti uspjesno obavila shopping...a imam i ja dragih bivsih s kojima se da popricat unatoc svemu sto se dogodilo..uzivaj!!!!

    avatar

    05.04.2005. (14:51)    -   -   -   -  

  • med i mlijeko - opet iznova

    ideš u Dalmaciju???Zakon

    avatar

    05.04.2005. (23:11)    -   -   -   -  

  • Patnje mladog Skorpiona ...

    ay reci mi kako si se uspila prisilit pocet ucit ... meni ne ide nikako :D

    avatar

    06.04.2005. (20:09)    -   -   -   -  

  • Šišmišelini memoari

    @lennon - stavit ću ja fotku, samo mi treba još malo vrimena :), @spookie - uživam ja u sunčeku, svaki dan, samo da ne dođe oblačić :), @samantha - počeo mi se shopping događat svaki dan sva sam happy :), @žarac - eto, nasreću ipak neće bit šamaranja :), @ urban young & triljanka - slažem se, a sad nas naš papa gleda sa neba i sve nas pazi :), @ med i mlijeko - DA! DA! Idem u Dalmaciju! Jedva čekam, ma ne mogu niti opisat koliko sam sretna zbog toga! :) @Škorpion - znaš kako sam se uspila prisilit učit? Zatvorila sam škure na prozoru da ne vidim kako je lipo vrime vanka i bacila se na knjigu. :)

    avatar

    06.04.2005. (22:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...