Komentari

pooka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • palagruza

    ne znam koliko sam puta pročitao ovaj post, vratio se nazad do elzeard bouffier-a, pa opet na ovo. vidiš, ja sam jedan od onih koji su digli ruke od svega i povukli se. na palagruzu. ne zbog toga što sam razočaran trenutnim globalnim svjetskim poretkom, nego zbog razočaranja u bilo kakvom organiziranju društva. jer, osim bušmanskog, još nisam čuo za uspješno. jedino rješenje koje vidim je promjena vlastitog stava. "ako sam negde stigao bilo je iznutra". samo me sjebao ovaj "u sebe, u sebe, u sebe i nikako spolja" dio. ubi me toliko zatvaranje. treba mi akcije. prema van. ne diže mi se baš krško u zrak :), ali pokrenuo si neke vjetrove na ovom otoku. možda zasadim i koje drvo.

    avatar

    06.04.2005. (08:50)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    Stvarnost je onaj tržišni fenomen koji se očituje kroz primicanje Crne kronike prvoj stranici dnevnih novina; ova, pooka, rečenica vrijedi novog optimizma

    avatar

    06.04.2005. (21:12)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    premda, kad malo bolje promislim, recimo u Slobodnoj, koja se većma čita odostraga, Crna se skroz na skroz približila zadnjoj stranici. Dakako, to je upravo potvrda tvoje teorije. BMW, jako bih te voljeo vidjeti u simfonijskom projektu.

    avatar

    06.04.2005. (21:16)    -   -   -   -  

  • soft cell

    svatko ima svoj stadion (ili barem vecina ljudi ima svoj stadion!?)... :-)))

    avatar

    06.04.2005. (23:05)    -   -   -   -  

  • pg

    tako je. samo se ja ponekad upitam sta svijet ima da njega boli ili ne boli. ?

    avatar

    07.04.2005. (03:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...