Komentari

jezdimir.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Senatus populusque Romanus

    Dakle, dragi Jezdo, vidim da te dosta muči taj sudniPravo... Možda da se posavjetuješ sa nekim ljudima koji ti mogu pomoć razgovorom? Znam jednog dobrog psihića u KC, mogu ti na mailu ostavit njegov broj... Inače, svi ti profesori su s pravom tako pretjerano rigorozni, pa ne bi htjeli valjda da nam cijeli pravni sustav u državi ne funkcionira kak se spada zbog loših pravnika / sudaca... ;) Viva las Pravni faks!

    avatar

    01.04.2005. (13:54)    -   -   -   -  

  • marisi

    Hmm...fala Bogu pa da ja nisam studirala doma. Inace bi jos studirala. Ovako sam sve zavrsila u roku i s normalnim profesorima.

    avatar

    01.04.2005. (15:59)    -   -   -   -  

  • ˇˇLegoˇˇ

    hebemu cilo vrime se mislim kako to je ova igra rici pametna stvar jer se zagugliranjem do svega dolazi a 'vako si se ka pokrila..a kad na kraju zassra li ga..aj makni tu gadnu rijec iz teksta ;)..nismo bedaki ;) Osim toga ..aj dosta bloga..uciii;)

    avatar

    01.04.2005. (16:24)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    pametno, nema šta, ali ti isto ostaje jedno kao obješnjenje, probaj i to nekako zakamuflirati i nemoj da te grize jedna prosječna ispitavateljica:)

    avatar

    01.04.2005. (18:46)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    I kod nas su znala godinama biti ista pitanja iz nekih predmeta.. Ali profesori ih ne mijenjaju.. To je ono što je najbitnije iz gradiva, to naučiš i prođeš. Zakaj učiti ono kaj ti neće trebati?

    avatar

    01.04.2005. (19:39)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Kad polozis pravni ispit, bit ces moja personal lawyer. Tak!

    avatar

    01.04.2005. (22:56)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @SPQR, znam ja tebe, pola Zanaksa i fiju, nema više stresa :) @marisi, propustila si čari studiranja u domovini?! bojim se da nikad nećeš biti kompletna osoba, tc-tc ;P @Lego, nažalost u pravu si, sada je već pitanje minute kad ću morati baciti blog u smetje... @demjan, nije fora, moram joj dati bar nekakve šanse za uspjeh u guglanju :)) @zlevanka to i ja velim, ionako ono što pitaju jest ono što je bitno, i baš je lijepo od nas da naučimo sve što pitaju i gotovo - njima znanje, nama sigurnost, it's a win-win situation! @xiola, uf al bi se usrećila samnom :) to ti mene zajebaješ na prvi aprililili, ha? :)

    avatar

    02.04.2005. (09:16)    -   -   -   -  

  • brandnewgirl

    Aaaaaaaaaaa.... nemoj me plaštiti pre vremena. I kod nas ti taj pravosudni odnese dve tri godine života. MINIMUM. Ja radim u privredi pa imam još tri godine do sudnjeg dana :(

    avatar

    02.04.2005. (12:05)    -   -   -   -  

  • dnevnik živčanog mede

    haj, aj evo čitam taj tvoj blogić i evo baš ti se diivim. ja sam apsolvent prava (od ove godine) i nikako da se natjeram učit, nikako nikako nikako, a do sad je sve išlo oke.ajde odaj tajnu - kako se motiviraš, molim te lijepo? svaka čast :)

    avatar

    02.04.2005. (20:13)    -   -   -   -  

  • Cookien svijet

    profesori su izgleda svugdje isti! grozim se polaganja bilo kakvih državnih ispita i nadam se da se nikad neću morati baviti tako nečim...

    avatar

    03.04.2005. (09:59)    -   -   -   -  

  • dnevnik živčanog mede

    u Osijeku studiram. Do Write Some More :)

    avatar

    04.04.2005. (22:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...