Komentari

hlumpek.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Ratnik paorskog srca

    Čeka, meni se čini da su rekli da NIJE moždano mrtva? U tom slučaju učinili su užas. Ali ako stvarno je...ipak ostviti da ju dokrajči dehidracija je okrutno.

    avatar

    01.04.2005. (11:50)    -   -   -   -  

  • vještičja kuhinja

    pa ja sam zapamtila da su rekli da je, i to već više godina. u svakom slučaju, ja ne bih željela da me na taj način održavaju na životu. ajde zamisli da se nekim čudom i probudiš nakon 15, 20 godina: imaš svijest 25-godišnjaka (u njenom slučaju), potpuno atrofirano tijelo... zato smo se mužić i ja dogovorili da ako se ikada nešto tako desi, nećemo na taj način produžavati agoniju (preko neke razumne granice, naravno). smrt je često milosrdnija. jedino se slažem da način na koji su to napravili, pustili je da umre od dehidracije, stvarno djeluje okrutno. ali ako joj je mozak mrtav onda je zapravo svejedno, nema svjesti...

    avatar

    01.04.2005. (12:37)    -   -   -   -  

  • plavi_safir

    lijep post i ja ponekad razmisljam o smrti, al nastojim sto manje. slazem se s tobom da nam drugi nebi trebali odredivat.

    avatar

    01.04.2005. (14:06)    -   -   -   -  

  • teety

    Eh, tako lipo receno :) i tako smisaono tako tuzno. I evo sad, papa. Ali sunce, mi ljudi smo takvi i jasno mi je to sto te nervira, no svi se mi u slicnim situacijama ponasamo tako, osudjujemo, moraliziramo, a s druge strane , kad nitko ne vidi radimo bas ono sto u tom trenu osudjujemo.To smo mi, iako se protiv toga borimo.Eh.

    avatar

    01.04.2005. (20:59)    -   -   -   -  

  • * Yuriko Dagger *

    :*

    avatar

    02.04.2005. (11:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...