Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (64)

Marketing


  • ,

    Kako moze jedan covjek toliko lagat. I to covjek koji se uopste ne nalazi u ovome gradu. Ko ti je to ispric'o tako ti Boga. Ko je da je...laze ti, i ovim putem mu jebem mater nacionalisticku.

    avatar

    30.03.2005. (14:52)    -   -   -   -  

  • Zanima me ko je predlozio i usvojio zvnicni grb BiH; takodje ko je predlozio i ko je usvojio (naredio) zvanicnu zastavu BiH. Jadan ste vi narod kad ni sopstveni grb i zastavu ne mozete da predlozite i usvojite

    avatar

    30.03.2005. (17:09)    -   -   -   -  

  • Bistricka

    VI IMATE GORE SVOJU GORNJI VAKUF STRANICU NEZNAM STA RADITE OVDJE,VASI GLUPI KOMENTARI SU SUVISNI OVDJE.IMA LI ISTA U STO NAM SE VI NECETE UPETLJAT?!?

    avatar

    30.03.2005. (18:21)    -   -   -   -  

  • Uskopljanka

    Napokon da je netko obratio pozornost na ovaj kaos i lakrdiju. A gospodinu koji tvrdi da autor laže i pri tom mu vrijeđa roditelje poručujem neka ode npr u upravu prihoda (ili kako se to danas zove) i neka pogleda kakav grb tamo visi na zidu. A nije to jedini primjer. Obiuđite malo urede pa ćete vidjeti, a psovat uvijek stignete

    avatar

    31.03.2005. (09:20)    -   -   -   -  

  • Jure Francetic

    Ovaj heretik sto laje gore, nista drugo ni ne zna, to mu je glavna karakteristika, ali bolje ti je jebi svoju bliza ti je, prije ce ti dati.

    avatar

    31.03.2005. (15:36)    -   -   -   -  

  • nije samo uprava prihoda, već većina ureda u gornjem dijelu grada ima izvješen grb s ljiljanima, ali ja za to krivim hrvate koji pristaju radit u takvom okruženju. za muslimane znamo da oni nisu za ovakvu bih

    avatar

    31.03.2005. (17:54)    -   -   -   -  

  • Stef

    Treba platit poprez,lako je za grbove.

    avatar

    31.03.2005. (19:47)    -   -   -   -  

  • ,

    Nisam autora vrijedo, nego onoga ko mu je prenio to...autor nije tu...on je daleko i kuha corbu u Zagrebu. I nemojte da serete sto se tice obiljezja. Zna se da hrvati najvise isticu svoja nacionalna obiljezja, gdje se god udje u hrvatski dio grada, tu su sahovnice, na autima pise "BiH", a u podlozi je sahovnica, Prodju pijani svatovi sa velikom sahovnicom kroz nas dio grada, masu li masu, ko u inat. Nikad ja nisam vidio nekog hrvata da mase zastavom BiH ili Zastavom federacije...a mi Bosnjaci, ko budale kakve...bosanska zastava, zastava federacije. I ne znam kakav je to problem tim ljudima radit ako su na zidu ljiljani? Jeli to neko fasistcko obiljezje pa ubija u oci? Nije fasisticko, to je historija. To je prva zastava nezavisne, suverene, multietnicke Bosne i Hercegovine. Smirite se malo, i ne kukajte vise na sve strane...ovdje smo mi Bosnjaci jedini koji bi trebali kukati, na svim poljima.

    avatar

    31.03.2005. (19:56)    -   -   -   -  

  • Perica

    Kako dane vi "Bosnjaci"

    avatar

    31.03.2005. (20:36)    -   -   -   -  

  • Perica

    A Bosnjacki svatov S LJiljanima MOlim ljepo?????????

    avatar

    31.03.2005. (20:39)    -   -   -   -  

  • Zarez sam sebe opovrgavaš! Najprije kažeš da nema zastava u uredima, da je to laž, pa čak i psuješ autoru mater, a onda se pitaš kakav je problem tim ljudima radit ako su na zidu ljiljani. Pa tko je ovdje lud? Autoru si opsovao, a jesi li se zapitao ne smetaju li njemu ljiljani u službenim prostorijama (dakle u SLUŽBENIM, a ne u svatovima i dr.) upravo zato što i sam često dolazi u neke od takvih ureda?

    avatar

    31.03.2005. (22:10)    -   -   -   -  

  • I još nešto: autor je papak što jednostavno ne izbriše komentare poput tvoga.

    avatar

    31.03.2005. (22:11)    -   -   -   -  

  • Del Ponte

    "...onda se pitaš kakav je problem tim ljudima radit ako su na zidu ljiljani. Pa tko je ovdje lud?" Ja mislim da se ti pravis lud. Kojem normalnom covjeku smetaju ljiljani, kulturno naslijedje njegove domovine Bosne i Hercegovine?! Jos samo fali da se zalis kardinalu Puljicu na ugrozenost, jer te ugrozavaju simboli vlastite domovine. Zaista ste dotakli dno! Sram vas bilo!

    avatar

    31.03.2005. (23:54)    -   -   -   -  

  • naprijed HRVATI ne dajte se!!! i bravo Jure F.

    avatar

    01.04.2005. (00:34)    -   -   -   -  

  • 1998

    Ocito ste svakodnevno u kucama navikli na sahovnice pa ih ne primjecujete u Opcini. Skoro svi opcinski funkcioneri u kancelarijama na zidovima i na stolovima imaju stranacka obiljezja. I Hrvati i Bosnjaci.

    avatar

    01.04.2005. (00:48)    -   -   -   -  

  • Vuk Uskopoljski

    Moram priznati, DP da si me začudio. Ja sam mislio da ćeš ti biti prvi koji će osuditi ovakve pojave vješanja neslužbenih obilježja u državne urede kako tko hoće. I to prije svega zbog činjenice da je ovakav čin vješanja neslužbenih obilježja po vlastitu nahođenju uistinu čin koji je usmjeren protiv BiH, odnosno protiv njenog ustroja. A ne možeš se zalagati za BiH a biti protiv njenih institucija, zar ne? Zato da je ćuskija službeno obilježje, ona bi trebala biti na zidu, a nikako bukovi balvan mada je i on dio naše kulturne tradicije, i to iz prostog razloga što je on, balvan, nekim ljudima polomio noge, a neke bome i usmrtio. U redu?

    avatar

    01.04.2005. (13:04)    -   -   -   -  

  • fobos

    vi masete i s islamskim zastavama, sta bi bilo da mi masemo na svadbi s zastavom vatikana

    avatar

    01.04.2005. (13:20)    -   -   -   -  

  • Ispravljac

    Banalan primjer: Dovoljno je samo da bacite oko na desnu stranu i da vidite: pola fudbal, pola sahovnica. "HRVATSKI" nogometni klub, "HRVATSKA" uzdanica, "HRVATSKO" drustvo, udruga "HRVATSKIH" studenata. Sve vam je "HRVATSKO" sa sahovnicom. Prava "HRVATSKA", nema sta. Isto kad bi se recimo rukometni klub "Sloga" na drugoj strani zvao: "Muslimanski rukometni klub" ili "Bosnjaci rukometni klub". Mislim da bi to svi vi okarakaterisali kao neki teroristicki klub i svi bi se zgrozavali na tome nazivu. Kao sto se nedavno jedna sugradjanka zgadjivala na Aktivnu "islamsku" omladinu. Pa ljudi, neka vama sve hrvatsko i sa sahovnicom, ali pustite i nas...i nemojte govorit da ste time ugrozeni, ili da nemozete raditi ako vidite ljiljane. Oni su bar Bosanski, a ne "HRVATSKI".

    avatar

    01.04.2005. (18:43)    -   -   -   -  

  • Ispravljac

    ...a ova zemlja se zove ..... ? (nagradno pitanje)

    avatar

    01.04.2005. (18:45)    -   -   -   -  

  • ...a ova zemlja se zove ..... ? ZANZIBAR

    avatar

    01.04.2005. (21:04)    -   -   -   -  

  • Vuk Uskopoljski

    Ispravljač, izgleda da se mi ne razumijemo. Nitko nema ništa protiv da vi ističete ljiljane, polumjesec i zvijezdu ili što drugo gdje god hoćete, ali u službenim prostorima neke zemlje, pa i ove, ma kakva ona bila, MORAJU biti samo i jedino službena obilježja. Naravno da ta obilježja ne isključuju niti jedno obilježje naroda koji čine ovu zemlju, uostalom ljiljani su naš simbol (e sad ćete graknuti), ali to nikoga drugoga ne priječi da ga smatra i svojim. Ali ljiljani nisu službeno obilježje. U redu?

    avatar

    01.04.2005. (21:17)    -   -   -   -  

  • Vuk Uskopoljski

    I zato, kako veliš, Sloga može biti HNK. Zašto ne? A usput, kad si već spomenuo Slogu, jesi li ti Ispravljač uplatio koju marku na njihov račun?

    avatar

    01.04.2005. (21:18)    -   -   -   -  

  • Del Ponte

    Vuk, procitaj ponovo moj komentar, da ne ponavljam, pa malo bolje protabiti na sta sam reagovao! Ljiljani su simbol koji je obiljezio historiju Bosne od njenog nastanka, pa do danas. Bosnjani su ga uklesavali na stecke, potom bosanski banovi, medju kojima se isticao Stjepan II Kotromanic. Tvrtko je uzeo ljiljane za zastavu. Bosnjaci su koristili ljiljane na nisanima/baslucima, potom na zastavi pod Austrijom, u obliku krune. I konacno ljiljani su se zaviorili ispred UN-a u New Yorku,kao simbol nase domovine BiH, nezavisne i samostalne. Eh sada kada procitas, moj raniji komentar, povezi malo sa ovim sto sam sada napisao. Obrati paznju na dio kada kazem:"Sram vas bilo. Kojem normalnom covjeku smetaju ljiljani, kulturno naslijedje njegove domovine Bosne i Hercegovine?!" Svaka nasa kuca treba da ima ljiljane, jer to je simbol, koji je obiljezio odbranu ove zemlje od agresije susjednih nam zemalja, SCG i Hrvatske.

    avatar

    01.04.2005. (21:42)    -   -   -   -  

  • Del Ponte

    I Vuk, interesuje ma, cisto onako znatizelje radi, posto vidim da mijesas hrvatski i bosanski u pisanju, ali se trudis mora se priznati; gdje nauci pisati "tko", u kojem to selu opcine Gornji Vakuf? Ne sjecam se da je ikada iko prije 92. govorio "tko", "tkoji", i sta ti ja znam...Da li mislis da si veci Hrvat, ako maternji jezik koji su cuo od babe i dida, zamjenis za maternji jezik nekog tamo drugog dida koji zivi u Zagorju? Nego sjeti se kada sam ti govorio o kompleksima, bh Hrvata koji zele da budu ono sto nisu, pa se onda vrati na komentar o obiljezjima...Vidis kako apsurdi izranjaju sami od sebe (Nego da bi sada dokazao tezu kako su Hrvati oduvijek u GV govorili tko, nogostup, vidozor i zoroklik, postavi na stranicu neku pjesmicu, poput one pateticne o "nogostupu na Trnovaci kojeg nema"). Smjesni ste sami sebi, a kamoli drugima! I ti se bunis na ljiljane, a ne vidis dalje od vlastitog nosa! Kako ono kaze poslovica, vidi trun u oku drugog, a balvan u svome, ne vidi!

    avatar

    01.04.2005. (21:54)    -   -   -   -  

  • Vuk Uskopoljski

    DP filozofiraš isprazno o obilježjima i odlaziš na sasvim drugu temu. Reci mi kratko jesi li ti za to da na zidove u uredima državnih institucija može vješati što tko hoće ili ne? A ako jesi reci mi je li ti poznata ijedna država na svijetu koja to dopušta?

    avatar

    01.04.2005. (22:05)    -   -   -   -  

učitavam...