Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Petra 23-10

    Nisam post doživjela depresivnim,već izuzetno svježim,lijepih razmišljanja.I ja volim tradiciju i vrijednosti koje mi je usadila moja obitelj.Najvećim gubitkom smatram pogibiju moje sestre - jer nas dvije smo se i u kasnim 20 znale naganjati oko stola.Sretan i tebi USkrs - možda si i sretnija nego što slutiš....

    avatar

    26.03.2005. (08:07)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    Draga Petra, tvoja sudbina i tvoja hrabrost me stalno uče da je ljubav daleko jača od svega zla koje može zadesiti čovjeka. Hvala ti na tome što je dijeliš sa nama. Pusa i svako dobro.

    avatar

    26.03.2005. (08:15)    -   -   -   -  

  • sam protiv svih

    Prekrasno je napisano, i baš ne smatram to depresivnim...samo jedno normalno i realno razmišljanje...tvoji roditelji mogu biti sretni jer imaju tako dijete kao što si ti...takođe isto mogu reći za tvoju seku i brata...sretan ti uskrs i želim ti sve najbolje u životu...ti to zaslužuješ više no iko...puno pozdrava i budi mi dobro...

    avatar

    26.03.2005. (09:47)    -   -   -   -  

  • Rose´n shine

    i opet četvrta!To mi je sretan broj,ali petice su bolje...

    avatar

    26.03.2005. (10:06)    -   -   -   -  

  • rabljeni političar

    Nisu ti roditelji izmučeni. Mislim da su zadovoljni svojim životom i što su odgojili troje djece. I vjerujem da taj život nose sa svom potrebnom čvrstinom i ljubavlju.

    avatar

    26.03.2005. (10:21)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Zelim sretan Uskrs i tebi i tvojoj porodici. Pusa :))

    avatar

    26.03.2005. (13:54)    -   -   -   -  

  • actorgej - tolerancija

    «...ipak mi je veliko olakšanje kada imam prostor gdje barem mogu pisati...» to i ja uvijek kažem, definitivno najluđe misli. Imam osjećaj kao da pišem sam sebi i tako mi bude lakše kada to prenesem na računalo... A što se tiče tvog posta. Predivan je i sviđa mi se način na koji interpretiraš nešto tako snažno. Zaisat je lijepo napisano i nije me sram priznati da su me trnci nekoliko put prošli tijelom. Moram priznati da me je malo strah, zaot što ja nikada neću moći imati klasičnu, tradicionalnu obitelj [ žena, djeca ... ], moža i hoću, ali nadam se da neću preći preko svoje proklete homoseksaualnosti i da ću se uskoro pomiriti s time. Nadam se da ću naći osobu s kojom ću provesti život. Pa i ako nebudemo imali djecu imat ćemo valjda nećake, djecu našše braće i sestara. Ali nikada se ne zna što sutra donosi. Ja se nadam nešto lijepo, čarobno. Iako ponekad me pritisnu jako teška pitanja na koja nikiako ne mogu naći odgovor, nažalost. Ali nadam se da će s godinama i odgovori dolaziti iako nikad se ne zna. A što se tiče tvojih roditelja. Definitivno nisu izmučeni, dobro sigurno je da su godine ostavile tragha, ali kada vide na kraju troje divnih ljudi pored sebe, kako se slažu i imaju staložen život, to im vraća svu energiju. Žao mi je što moji roditelji, mama koju obožavam neće nikada biti ponosna na mene iako uspijem u onom što ću voljeti, žao mi je što me nikada neće prihvaćati na način na koji bi htio, a ne želim joj cijeli život lagati. Jednom će saznati. ZA tatu me baš ni ne dira, možda je i bolje da nas je ostavio, sada mi je lakše, ali glupo je razmišljati tako. Imaš roditelje najsretnije na svijetu... OBOŽAVAM ČITATI TVOJ BLOG, a što se tiče «SIMSA». Oni su zaista mogućnost za ulazak u svijet kakav želimo i često bježim «unutra», jer tako samo vidim izlaz. Nabavi si tu igricu. Super je! :) Kiss! SRETAN USKRS TAKOĐER!!!

    avatar

    26.03.2005. (14:06)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Ameri imaju izreku "When it rains, it pours", tako na zalost je sad i u tvom zivotu i tvojoj obitelji. Zao mi je procitati, da se sve to u tako kratkom vremenu strovalilo na tvoja ledja. U neku ruku, kao sto si napisala, tvoja obitelj ti je donjela puno lijepih trenutaka, ali sad i manje lijepih, zbog situacija koje su van icije kontrole. No, imaj na umu, imas obitelj, i koliko god je trenutno tesko, skupa ste, jedno za drugo. To je najvrijednije! U mojoj life-story, slicni dogadjaji su se isto tako izredali, do te mjere, da sam odlucila napustit dom, grad i sve sto me moglo na to podsjecati, jer su lose uspomene bile jace od svega. No, sad imam bolne uspomene, ali nemam obitelj oko sebe. Od obitelji je lako pobjeci, od uspomena nije. Drzi se, i zelim ti Sretan Uskrs, koliko god to trenutno moze biti. I jos uvijek ti predlazem, da odes nekud, na kraci vacation, ili sto god. Pusa

    avatar

    26.03.2005. (18:49)    -   -   -   -  

  • sretna žena

    od srca ti želim Sretan Uskrs ja i moja malafamily

    avatar

    26.03.2005. (23:50)    -   -   -   -  

  • Hajdučica.blog

    i ja ću svom mozgu malo odmora priuštiti... posebno od familije bliže i daljnje (osim mojih najdražih 2-3 naravno :)) Sretan Uskrs!

    avatar

    27.03.2005. (01:00)    -   -   -   -  

  • ..:: ZaRaTuSTRa ::..

    dobro jutro i srecan ti Uskrs :)

    avatar

    27.03.2005. (08:22)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    @actorgej - znaš onaj citat iz Alkemičara: kad si čovjek nešto želi, kao da se cijeli svijet uroti da bi mu se to ostvarilo :)

    avatar

    27.03.2005. (09:12)    -   -   -   -  

  • Dijabolični kutaK maloga Lovre :)

    Zelio bih ti reci da nakon svake kise dolazi sunce...no to je isfurani klisej i svi znamo da zivot ne pristaje na pravila koja mu mi namecemo...no drago mi je da imas snage da prodjes kroz ovo ne bas sretno razdoblje u tvome zivotu,no smatram da je i dobro da se na neki nacin odvajas od svega toga. Jer kad bi sve to upijala u sebe,puknula bi i izgubila bi ono sto ti je sada najpotrebnije. Vjeru u sebe i bolje sutra. Sretan ti Uskrs zelim i budi sretna i uzivaj u okruzenju svojih najmilijih i lijepo se napapaj :)))

    avatar

    27.03.2005. (11:26)    -   -   -   -  

  • Marijan M. (34)

    Sretan Uskrs!!!

    avatar

    27.03.2005. (12:38)    -   -   -   -  

  • more~snova

    Sretan i blagoslovljen Uskrs tebi i tvojima zelim :-)

    avatar

    27.03.2005. (13:47)    -   -   -   -  

  • Lamentacije

    "Ogledalo" ti je tako dobro da se u njemu zrcali i dio mog života.Uostalom, kažu da na svijetu ima manje priča ,nego ljudi, a zapleti se neprestano ponavljaju, dok se imena i pozadine mijenjaju!

    avatar

    02.04.2005. (13:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...