Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mijao

    pun pogodak. U ministarstvima koja bi trebala biti pokretači upravo ovakovih ideja sjedi ekipa koja to sasvim sigurno ne može učiniti (mislim da čak niti ne prepoznaju probleme). Nije problem u mladim vježbenicima i pripravnicima koje su tek zaposili (i sistematski im ubijaju svaku ideju, a vjerojatno imaju više ideja nego ukalupljeni birokrate) nego u vrhuški. Dopenjali su se na svoj životni maksimum i tu mirno kampiraju moleći Boga da im tako što dulje ostane bez talasanja.

    avatar

    25.03.2005. (11:38)    -   -   -   -  

  • (((Q)))

    ... ma budale... a hrvatsko pučanstvo je još gluplje što to dopušta... sami su si krivi :-P

    avatar

    25.03.2005. (20:39)    -   -   -   -  

  • (((Q)))

    ... a ova ignorancija PHARE programa je samo dokaz da ulazak Rvacke u europu nema smisla... pa tko bi htio takve budale u svojoj zajednici?... hahaha... ((-:-))

    avatar

    25.03.2005. (20:43)    -   -   -   -  

  • King

    Slično se događa sa SAPARD programom. Kad «odgovorni» vide da se nemože ote love nešto staviti u svoj džep, sve se blokira. Sistem «nek i susjedu crkne krava». Mislim da je zadnji čas da se ugledamo na neke tamo Turkmenistane, Kirgistane, Ukrajine i slične…MI SMO NESPOSOBNI JER NEMOŽEMO SMIJENITI NESPOSOBNE!!!!

    avatar

    26.03.2005. (09:50)    -   -   -   -  

  • ing

    Ja sam bio dva-tri tjedna u oluji.U PZO u Luckom. I uopce se ne smatram braniteljom,,,Barem ne u onom smislu kao ljudi koji su proveli hebene trenutke na fronti......Ali imam, spomenicu i sva prava!?!...Koja doduše ničem ne služe

    avatar

    27.03.2005. (23:26)    -   -   -   -  

  • domestos

    Ma sramota Hrvatske drzave sta u nicemu nece da pomogne sirotinji da uci i da se skoluje pa tako ni ovaj PHARE program.Mi nezaposleni nemamo pravo na nista,glavno da je njima lijepo.

    avatar

    29.03.2005. (04:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...