Komentari

tabani.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • poštar

    puko si skroz! I mene pale stopala, ali kad postanu opsesija, gadno je. Izgubiš odnos sa stvarnošću i žena tj. njezina stopala ti postaju predmet. Lizao sam stopala, škakljao ih, grickao, ali na kraju skužiš da to nije to. Fetiš na stopala je samo dio fantazije, nema smislenog vrhunca. Smiri se dok nije kasno. To ti prijateljski kažem.

    avatar

    20.03.2005. (19:33)    -   -   -   -  

  • Student

    Ja obozavam stopala. Kada sam isao u osnovnu skolu moja uciteljica je imala obicaj da se izuje i hoda bosa to me je posebno palilo. Ili dok sedi izuje svoje stikle i mrda svojim prtima kao da radi gimnastiku.

    avatar

    20.03.2005. (20:56)    -   -   -   -  

  • Tabani

    Ni žena ni stopala nisu i nikad neće bit predmeti! Ovaj blog otvaram isključivo zbog razloga što na našim prostorima je fetiš stopala ili tabu ili nema nikakvog materijala na tu temu;zato uzvraćam udarac.Npr,najlonke me uopće ne pale,ali postoje oni koje jesu,zato želim spomenti sve detalje vezane na temu u tom pravcu-Ko voli nek izvoli i nađe ono što mu paše. Ipak,hvala na komentaru,cijenim to i da ih je što više!

    avatar

    21.03.2005. (01:56)    -   -   -   -  

  • drko na stopala

    da pale.obožavam ženske noge vidjeti u cipeli i to otvorenoj.to me pali.

    avatar

    22.07.2006. (11:07)    -   -   -   -  

  • pross

    ZDRAVO jas sum od Makedonija , inaku sum golem footfetisher, snimam zenski stapala , i strasno obozavam, silno me vozbuduvaat , ubavi devojki se razbira, isto i menuvam password-i za foot fetish web sajtovi, ako ima nekoj sto saka da komentira so mene ili da sorabotuva neka me pobara na p_pross@yahoo.com FALA.

    avatar

    14.04.2007. (12:10)    -   -   -   -  

  • daki

    zenske stikle me svarno pale stvarno su seksi volim visoke stikle i dugge crne carape to je zakon

    avatar

    15.10.2009. (13:13)    -   -   -   -  

  • daki

    mm volim najlonke osobeno kada mi ih neka zenska ugura u usta to me mnogo pali pa ako neko hoce da se druzimo ili zabavlamo neka pise dare_tepac@hotmail.com tnx

    avatar

    15.10.2009. (13:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...