marisi: a niš, kad dođeš u zg, morat ćemo te odvest do srbina, pa krkaj kolko te volja. a kaj se tiće sređivanja stvari zbog netscape-a, rado bi ja, al sam neznalica. potražit ću stručnu pomoć. xiola: jedno je pljeskavica, a drugo je nekaj kaj su nazvali jednim odbojnim imenom, ali je tako dobro da jebeš ime. hrvatska ruža. zamisli. a kao što loki kaže, ovo gore je kajmak. loki: znači dogovoreno je. idemo kod srbina!
19.03.2005. (14:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
koja je to lokacija "kod srbina" (u kontinuiranoj sam potrazi za novim gastronomskim dostignućima)? nešto donekle slično gornjoj slici ali uz manje glamura i povećanim porcijama se može dobiti kod masnoga u hrvatskom leskovcu
19.03.2005. (21:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
e prijatelju sad kad sam pogledal slike želudac se sjetil kak mu je dobro bilo pa je malo zavijao!!! :))
20.03.2005. (09:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VF
"nešto donekle slično gornjoj slici ali uz manje glamura i povećanim porcijama se može dobiti kod masnoga u hrvatskom leskovcu" BUČIMIRE UOČI OVO!!!!!
Molimo da osoba pod imenom "mrak" da detaljnije podatke o lokaciji dotičnog ugostiteljskog objekta kako bi jos ljubitelja đakonija najdraže nam i jedine balkanske kuhinje moglo uživati u blagodatima koje restoran nudi.
20.03.2005. (13:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Petra
Zakaj stalno govoris hrvatska ruza kad je ruza hrvatska! Nije isto!
20.03.2005. (16:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
heeej,i ja sam se ulijenio
nisam se javljao mada sam
zapravo odsutan bio pa sam
samo pisao ne i citao
blogove...pozdrav!tanjir
je vrhunski,gurmanski,
... i ja cu skocit
do Beograda da vidim
Dzonatana. 27...mogu ti
ubacit na kompilaciju
zadnji njegov album
ako nemas
20.03.2005. (19:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MASNI je pečenjara u hrvatskom leskovcu, a do tamo se dođe tako da se vozite prema mercatoneu i par sto metara prije mercatonea postoji nadvožnjak preko autoceste, preko tog nadvožnjaka je hrvatski leskovac i treba voziti samo glavnom cestom dok se ne prijeđe željeznička pruga kada treba stati odmah s desne strane gdje se nalazi gorespomenuti establishment: svakako probati bakino tijesto, nezaobilazni gravče a od mesa bih spomenuo slonovsko stopalo (za one koji ne mogu pojesti previše) pa preko lungića i koječega do ždrebetine. Gazda u pravilu odmjerava kapacitet i glad naručitelja i prema tome dimenzinira porcije i ne dozvoljava plaćanje ili odlazak iz institucije bez da su tanjuri čisti tako da ako želite izbjeći neugodnu situaciju bolje vam je da budete gladni.
21.03.2005. (08:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
buchi jel si ti pročital ove upute mraka? mislim da nam je slijedeća gastronomska destinacija Masni, auto imamo a mogli bi povesti i neke svjedokinje... mislim da se zabilježi taj poduhvat.:))
22.03.2005. (13:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
negdje na mom blogu ima opisano dosta lokacija za dobro jelo (trebalo bi potražiti u starijom postovima), no Masni je kategorija za sebe (btw. da li sam objasnio zašto se pečenjara tako zove? imate pravo na tri pokušaja; hint - ima veze s gazdom i njegovim likom i djelom). Imam lokacija za sve uzraste, veličine porcija i financijske mogućnosti. Na kraju krajeva, u svojim luđim danima znao sam sjesti u auto kako bih otišao u Muenchen na pivu.
23.03.2005. (22:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marisi
Jao, boze, da mi se uvalit u taj tanjur pa krkat. MLJAC!!! Nego, ne valja ti dizajn u netscape. Preklapa se text s jednim od boxova. Sredi to.
18.03.2005. (19:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xiola bleu
E, a kaj je ovo? Pljeskavica? I kaj je ovo bijelo? Nije sladoled, ali mi tak izgleda.
19.03.2005. (00:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
en, ten, tini...
kajmak? imala bih i ja kaj pojesti u srbina!!! cool:)
19.03.2005. (14:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bučimir
marisi: a niš, kad dođeš u zg, morat ćemo te odvest do srbina, pa krkaj kolko te volja. a kaj se tiće sređivanja stvari zbog netscape-a, rado bi ja, al sam neznalica. potražit ću stručnu pomoć. xiola: jedno je pljeskavica, a drugo je nekaj kaj su nazvali jednim odbojnim imenom, ali je tako dobro da jebeš ime. hrvatska ruža. zamisli. a kao što loki kaže, ovo gore je kajmak. loki: znači dogovoreno je. idemo kod srbina!
19.03.2005. (14:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
anspik.
ja se ne sjećam kad si ti otišo s igrališta :(( nisi mi bok reko :(((
19.03.2005. (14:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bučimir
pa ja sam mislil da si ti otišla prije mene, pa te nisam ni išel tražiti.
19.03.2005. (16:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.on.postmodernism.
mljac..evo me gladna, odoh se ja pocastit necim dobrim..))
19.03.2005. (18:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
free
ajme koja hrga mesa!:-O ovak djeluje još džinovskije nego sinoć:-)
19.03.2005. (19:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jezdimir Gladni
pardon, di gladan čovjek nađe tog Srbina, ak se može znati?
19.03.2005. (20:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
http://mrak.org
koja je to lokacija "kod srbina" (u kontinuiranoj sam potrazi za novim gastronomskim dostignućima)? nešto donekle slično gornjoj slici ali uz manje glamura i povećanim porcijama se može dobiti kod masnoga u hrvatskom leskovcu
19.03.2005. (21:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hybrid
htio bi ti samo zahvalit sto mi drzis fige i dajes podrsku. puno ti fala!
20.03.2005. (01:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ronin
e prijatelju sad kad sam pogledal slike želudac se sjetil kak mu je dobro bilo pa je malo zavijao!!! :))
20.03.2005. (09:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VF
"nešto donekle slično gornjoj slici ali uz manje glamura i povećanim porcijama se može dobiti kod masnoga u hrvatskom leskovcu" BUČIMIRE UOČI OVO!!!!! Molimo da osoba pod imenom "mrak" da detaljnije podatke o lokaciji dotičnog ugostiteljskog objekta kako bi jos ljubitelja đakonija najdraže nam i jedine balkanske kuhinje moglo uživati u blagodatima koje restoran nudi.
20.03.2005. (13:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Petra
Zakaj stalno govoris hrvatska ruza kad je ruza hrvatska! Nije isto!
20.03.2005. (16:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xiola bleu
Ma Marisi ce takvo nesto krkat, mos' mislit. Kad joj se dorucak sastoji od zlice meda i mandarine. :D
20.03.2005. (17:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sensualissimo
heeej,i ja sam se ulijenio nisam se javljao mada sam zapravo odsutan bio pa sam samo pisao ne i citao blogove...pozdrav!tanjir je vrhunski,gurmanski, ... i ja cu skocit do Beograda da vidim Dzonatana. 27...mogu ti ubacit na kompilaciju zadnji njegov album ako nemas
20.03.2005. (19:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
http://mrak.org
MASNI je pečenjara u hrvatskom leskovcu, a do tamo se dođe tako da se vozite prema mercatoneu i par sto metara prije mercatonea postoji nadvožnjak preko autoceste, preko tog nadvožnjaka je hrvatski leskovac i treba voziti samo glavnom cestom dok se ne prijeđe željeznička pruga kada treba stati odmah s desne strane gdje se nalazi gorespomenuti establishment: svakako probati bakino tijesto, nezaobilazni gravče a od mesa bih spomenuo slonovsko stopalo (za one koji ne mogu pojesti previše) pa preko lungića i koječega do ždrebetine. Gazda u pravilu odmjerava kapacitet i glad naručitelja i prema tome dimenzinira porcije i ne dozvoljava plaćanje ili odlazak iz institucije bez da su tanjuri čisti tako da ako želite izbjeći neugodnu situaciju bolje vam je da budete gladni.
21.03.2005. (08:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ronin
buchi jel si ti pročital ove upute mraka? mislim da nam je slijedeća gastronomska destinacija Masni, auto imamo a mogli bi povesti i neke svjedokinje... mislim da se zabilježi taj poduhvat.:))
22.03.2005. (13:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
http://mrak.org
negdje na mom blogu ima opisano dosta lokacija za dobro jelo (trebalo bi potražiti u starijom postovima), no Masni je kategorija za sebe (btw. da li sam objasnio zašto se pečenjara tako zove? imate pravo na tri pokušaja; hint - ima veze s gazdom i njegovim likom i djelom). Imam lokacija za sve uzraste, veličine porcija i financijske mogućnosti. Na kraju krajeva, u svojim luđim danima znao sam sjesti u auto kako bih otišao u Muenchen na pivu.
23.03.2005. (22:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...