Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Riječanka&svijet

    Apsolutno i bezpogovorno, sve što si napisala stoji...Europa nas neće jer smo ciganija kakve nema...

    avatar

    15.03.2005. (00:40)    -   -   -   -  

  • Megi

    Ovi koji bacaju kamenje na autobuse sa Srbima očito se poistovjećuju sa civilizacijskim dometima onih koji su kamenovali vlakove 1990. u Kninu. Kako samo brzo zaboravljamo. A mi smo kao "civiliziraniji".

    avatar

    15.03.2005. (08:20)    -   -   -   -  

  • ljevica.mojblog.com

    Drugarice modesti! Pozdravljam te jednim toplim socijalističkim pozdravom! Smrt fašizmu!

    avatar

    15.03.2005. (12:04)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    Ja iskreno žalim sve te jadne ljude koji su do te mjere izmanipulirani da ulaze u otvorene sukobe na tribinama i ulicama. Kad vidim jadnika sa slikom Gotovine u publici, pomislim kako je vjerojatno nezaposlen, rastavljen, neriješenog stambenog pitanja ili nešto slično. Ljudi koji nemaju stav niti visoko mišljenje o samome sebi, često se povode za karizmaticima poput Gotovine, a general negdje lagano ladi jaja i smije se svima njima. Kako riba uvijek smrdi od glave tako i u ovom slučaju krivim vlast, političare koji ne govore jezikom tolerancije i pomirenja, medije (koje si spomenula) - doljevače ulja na vatru, a u konkretnom slučaju i policiju. Eto, ovaj put se slažem s tobom u potpunosti. Pozdrav.

    avatar

    15.03.2005. (19:00)    -   -   -   -  

  • Šetnjica

    Tocno.

    avatar

    15.03.2005. (19:20)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    Europa nas neće nogirati zbog jebenog sira i vrhnja. Ova sam rečenicu kopirao i pejstao iz originalnog, tvog, teksta. Hahahahahahahahahahahahahah, toliko mi se dopala. Toliko govori o tebi kao osobi; iskrena, energična, impulsivna, pst - vatrena, još ? Dinamična, analitična, idealna za urednicu Dnevnika, još ? Crvenokosa, dobro građena, crnih očiju prije neo plavih, dugijeh nogu i finih prstiju, još ? Da, ofkors, tako jebeno voli domaći sir i vrhnje. Još, ne treba više. A, navijači tučari ? Samo još jedan dokaz da smo s Prekodrinanjima, braća i da govorimo istijem jezikom. Nas je malo oplemenilo more, a njih nije i to je sve. Ja bi nas u EU zajedno s njima, naime, toliko se volimo da je šteta rastavljati nas. Konačno, naše međusobne čarke i ratovanja su jedino interesantno u tako dosadnoj, punoj nemasnog sira i vrhnja, EU zajednici.

    avatar

    15.03.2005. (19:39)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    najdraži udo, potreba ti analizirati nije - slija mi u gornjem desnom kutu stoji ;)

    avatar

    16.03.2005. (20:54)    -   -   -   -  

  • zLi missing in action

    modesti blejz je tako lijepo iznijela ono o čemu ja nemam s kim pričati. jer se ne usudim s idiotima da ne dobijem po njonji, a s onima koji to nisu - uglavnom nema potrebe. samo loše sjedne na želudac. kad svaki nasrtaj huligana bude tretiran kao pokušaj ubojstva - možda će biti više mira na tribinama. ja obožavam sport, ali ovo sa sportom nema veze. kiss, blejz!

    avatar

    17.03.2005. (01:12)    -   -   -   -  

  • Sam

    I agree 100%!

    avatar

    18.03.2005. (02:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...