Komentari

kemoterapija.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • -ćenifa-

    kemoterapija je neumoran;)

    avatar

    14.03.2005. (20:57)    -   -   -   -  

  • Juliere

    zeleni po knjizici ili zeleni u srcu? ma mozda za mene nema ni smisla ipak sam definitivno virtualna i svakako daleko od centra Vaseg blogovskog realnog gibanja... veliki zeleni pozdrav...

    avatar

    14.03.2005. (21:07)    -   -   -   -  

  • nbelite

    Citam, mislim...ne mislim..znam...svi smo mi malo trknuti... ili nismo.... sve u svemu... kako si krenuo... guraj dalje :))

    avatar

    14.03.2005. (21:22)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    ja sam zelena sve do vrha lista ;)))

    avatar

    14.03.2005. (21:25)    -   -   -   -  

  • leb

    Kemo, nemoj sad zabrijati na sto stvari, jer ćeš si nešto što bi ti trebalo predstavljati užitak na kraju predvoriti u sado-mazo igricu od koje ćeš ispizditi, delegiraj malo.

    avatar

    14.03.2005. (21:56)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    Prolaze li mali od muke zeleni? Ako prolaze, eto me odmah :)

    avatar

    14.03.2005. (21:59)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Amfibolično janje, drago mi je da sam te otkrio. Juliere, kakvo je to daljina kad te osjetim kako mi u srcu dišeš. Nbelite, nije uopće komplicirano. Bugenvilija, zelena i mirisna, krasni sa ona dva cvijeta u kolicima. Lebowski, sve je to jedna stvar koju ćemo svi raditi i zabavljati se. Vidjet ćeš, bit će ti lijepo. Apstinentice, važno je da smo zeleni. Svima: sve što sam pokrenuo je jedna lijepa zabava u kojoj ćemo se zaista svi zabavljati cijelu godinu.

    avatar

    14.03.2005. (22:09)    -   -   -   -  

  • VEDRAN MUDAN

    GB = Glavni Blogovci, OTB = Organizacijski Tim Blogovaca, MZB = Mali Zeleni Blogovci.... čitam između redova: hajde, hvala bogu/blogu da se netko našao organizirati ovaj blogovski nered. Vidim, stvara se i blogerska hijerarhija. naravno, prednost imaju Cool blogeri ili GB, oni koje si Ti izabrao Kemo. Organizacijski tim, pod palicom VB-a ili Vrhovnog Blogera (čitaj KemoTerapija), organizirat će ovaj očigledni nered i povesti inicijativu. Sve mi je to odnekud poznato... ček, ček... da se sjetim. Aha, TREBA nam prirodni vođa, netko s iskustvom i godinama, s autoritetom (netko tko pozna hrpetinu HR društveno-eksponiranih likova) tko će nas povesti u bolju blogersku budućnost. Sada imamo i tvoju fotku. I vrijeme je bilo da za nas Blogere konačno sazna cijeli Svijet. Cijenim trud, volju pa i dobronamjernost ali: ČAROLIJA BLOGA je upravo u tome da NEMA lidera, vođa, poglavica, autoriteta, inicijativa itd. Nema potrebe za organiziranošću, moj KemoTerapijo... još bolje: BLOGERIMA NIJE POTREBNA KEMOTERAPIJA, PISANJE BLOGA NIJE MALIGNA BOLEST ili drugim riječima: "Tutora nam ne treba, jer... zato imamo blog, zaboga!" Hoćemo sami razmišljati, pisati, komunicirati... i da sve bude kao što je bilo i do sada. Razumijem i tvoj prirodni izazov da se nametneš kao Vođa u, tebi novoj zajenici/okružju u kao što je Blog. Ova igra je izazov, ali tu tvoju igru ne podržavam osobno. Nemoj se ljutiti, pozdrav. P.S.: Ova tema zaslužuje post, ali i ozbiljnu raspravu ( komentare blogera koji su jedini kompetentni) pa se obvezujem uskoro o tome pisati... na mom blogu, naravno.

    avatar

    14.03.2005. (22:21)    -   -   -   -  

  • VEDRAN MUDAN

    ... naravno, tko misli drugačije, hrabro se potpisavši slobodan sam istrpiti sve komentare, na mom blogu naravno!

    avatar

    14.03.2005. (22:26)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Sad doista ne znam što misliti, dragi moj Papi. Gdje si to pročitao o čemu pišeš? Koji vođa? Koji bakrači? Koji lideri? Ti jednostavno izmišljaš. Ja sam ovdje samo pripadnik jedne cjeline, koji se dosjetio nečemu u čemu ću JA sudjelovati na način koji bi mogao biti zanimljiv itd. I ništa više. Unutar toga, ima još ideja u kojima bi mogli sudjelovati oni koji to hoće. Samo to, i ništa više, reče gavran. Ja pozivam, ti ocjenjuješ. Ja bih da se družim, i tražim družbenice/ke, a ti sudiš u ime Blogera. Ja pišem u prvom licu, a ti si sebi priskrbio pravo da govoriš u množini, dakle i u moje ime! Kaj god! Nitko nikome ne oduzima pravo da Bloga kako hoće. To sam dosad pokazao u svojim tekstovima. Ali, ako netko želi sudjelovati izvan svoje stranice, ako mu se svidi ideja, onda valjda treba netko sve to organizirati. Da bi štimalo. Dopustit ćeš da netko ima interes za jedno, a netko za drugo. Ako postoji BORG, kao društvo proznih pisaca, ako postoji društvo poetskih sumišljenika (i to nekoliko njih), onda vjerojatno postoji i neki Blogovci koji imaju drugih interesa. Naravno, da pisanje Bloga nije maligna bolest, kao što KemoTerapija nije isto što i kemoterapija. Napiši tekst, pročitat ću ga sa zanimanjem, pa ako mi se bude dalo, znači ako mi budeš, kao u ovome tekstu, nametao svoje rečenice kao moje mišljenje, onda ću ti odgovoriti. I vjeruj mi, znat ću poštovati tvoje pravo na mišljenje, bez obzira što ja o njemu mislio. I bez obzira na to što si mi u ovome komentaru nalijepio svakakvih budalaština, koje nisam nikad ni pomislio, a nekmoli napisao, moj hrabri čovječe.

    avatar

    15.03.2005. (00:15)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    mi smo, kao sto znate, izvanzemaljci (BORG). ali, avaj, nismo mali zeleni.:))) neka vas Fortuna prati na putu!;)

    avatar

    15.03.2005. (00:54)    -   -   -   -  

  • iFa

    Kakvi zeleni ? Ja jadna bedasta ne kuzim.:) Znas da sam odnjela junake blogove ulice u skolu pa ih sad cita moja prijateljica. :) Napisala sam na brzinu pricicu uz objasnjenje, koju cu sutra doradit ako ti se svidi pa za srjedu da bude gotova. Pusa Kembalo :)

    avatar

    15.03.2005. (01:39)    -   -   -   -  

  • oda jagodi

    meni su zeleni malo radikalni...oš BIUS?

    avatar

    15.03.2005. (09:52)    -   -   -   -  

  • m

    moram komentirati ovo.. citao sam od papi-a post i onda sam tamo iskomentirao i onda sam dosao tu traziti tvoj post koji mu je digo kosu. ima covjek pravo. kako mozes reci mi glavni blogovci? sta smo mi ostali? samo brojka kojom se moze busati u prsa? hm.. ne svida mi se to nikako.. mozda bi bilo postenije reci da je to tvoj krug blogovaca, uzi ili siri. mislim, boli mene kurac, ne guram se nikamo, niti nista, citao sam prije tvoj blog i stvarno si mi simpa, ali sta je prevec je prevec.. glavni blogovci.. ne znam kompa.. to je zbilja neki pokazatelj.. meni to eto malo egoisticno. i jos jedna stvar.. cini mi se da svojim pokusajem pokusavas napraviti frakcije.. mozda je sasvim dosta napisati listu nekamo gdje bi oni koji imaju potrebu za svrstavanjem mogli sebe svrstati. ne znam kompa.. znam da je u najboljoj namjeri, ali.. mislim da nece to dobro ispasti. a sto se tice onog sto pise papi o listi najcool blogova, to mora postojati, a ne mora se svatko ni sloziti da su to najcool blogovi. kao sto nije svakom najcool britney spears, ali brojke govore svoje. u svakom slucaju, podrska proznoj i poetskoj grupi u nadi da cete nesto iskombinirati oko toga :)

    avatar

    21.03.2005. (03:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...