Komentari

psihologica.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Artur

    ej u kurcu je sve to, ni ja ne znam kako da se postavim prema jednoj zeni koju volim,, ubi me to.. a vec dugo traje i opet sve to ide tesko ili nikako patnja muka i bol

    avatar

    18.03.2005. (17:50)    -   -   -   -  

  • dunja

    meni se desilo u dva navrata da sam se okrenula i otisla iz odnosa koji su bili jednosmerni i koji su mi donosili vise negativnog nego pozitivnog. Posle sam shvatila da sam te osobe izabrala za prijateljice u onim zivotnim trenucima kada sam se osecala lose, neuspesno, a one su bile sebicne, egocentricne i samozive i samo su cinile da se osecam jos gore. Kao da sam samoj sebi pogorsavala... U oba slucaja se dogodilo da su svoje komplekse, neuspehe i sujetu ;ecile na meni i sebe u sopstvenim ocima pravile boljima, a ja u tim trenucima nisam umela, znala, mogla da se branim... kada sam se osvestila, obicno bi mi se zgadilo sve sto je vezano za te osobe i nas odnos koji nije bio zdrav... Mada je bilo i lepih trenutaka.

    Sve u svemu, kada se tako osecas, ostavi ljude koji ti ne zele dobro za sobom, a ti nastavi dalje. PU pravim prijateljstvima se i daje i prima. Prava prijateljstva nisu jednosmerna i yato su retka, a sve ostalo je povrsinsko.

    avatar

    03.03.2009. (10:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...