Komentari

blumorning.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Elektra design

    Zbog čega ovakve riječi? Pomogla bih ti da ustaneš ali ne znam kako ... razumijem te .. i znam taj osjećaj kada si na dnu ... ja sam se uspjela dignuti sa dna samo uz snažnu volju; jer znaj, ako si sama ne želiš pomoći, onda ti nitko ne može pomoći.

    avatar

    11.06.2004. (13:19)    -   -   -   -  

  • Blu_morning

    Vjerovala sam u ljude, pogriješila sam. Vjerovala sam da postoji pravda, pogriješila sam. Preumorna sam da bi se inatila, preslaba da bi se više borila. Jer boriti se nemam protiv koga, osim same sebe. Ne znam kad će opet dobiti sve svoj smisao... ima i gorih stvari nego biti prevaren, ali trenutno me ova prevara previše boli. Previše sam se trudila ostvariti svoje želje i snove... nisam prva, sasvim sigurno, ali saznati da se neki veliki snovi neće nikada ostvariti.... i sve u jednom danu... jednostavno je previše.

    avatar

    11.06.2004. (16:28)    -   -   -   -  

  • VLado

    "Ne dajte se obeshrabriti hladnocom i bezvoljnoscu pojedinaca! Tvoja dobra volja je jaca." "Tko pred poteskocama uzmakne danas, sutra ce morati svladati jos vece. Izgubljeno se vrijeme ne vraca. Tako propadaju velike zamisli." , "Neuspjeh je sastavni dio svih nasih uspjeha." Ne moj reci nikada GOTOVO JE, ti mozes i moras dalje... nije nas put posut laticama... moramo dalje... zamisli sve svoje poteskoce, probleme, neuspjehe... kao jedan veliki kamen koji guras na brdo, jako je tesko... cini se gotovo nemoguce... toliko cesto bi zeljeli odustati... bar malo stati i odmoriti se..., ali ako stanemo i podbocimo se pod taj veliki kamen koji guramo, onda on svojom tezinom nas gura prema dolje... znaci jedino nam je mogucnost da mi guramo... koliko god tesko to bilo, jer u protivnom on gura nas - ali u krivom pravcu... kada bi ti bar mogao nekako pomoci, ali znam da ne postoji zapakirano rjesenje... mogu ti sam reci ponoviti... NE ODUSTAJ... HRABRO DJEVOJKO

    avatar

    12.06.2004. (01:41)    -   -   -   -  

  • VLado

    IMAS MAIL...

    avatar

    12.06.2004. (17:03)    -   -   -   -  

  • jahač oluje

    ono za peticu čestitam,ono virtualno se lako pretvori u stvarno,imaš moj meil....

    avatar

    12.06.2004. (17:17)    -   -   -   -  

  • jahač oluje

    život nije spot za cokoladu,sladak i opet sladak...usponi i padovi su sastavni dio njega,to je stalna borba,treba memorirati sve divne trenutke,a oni ruzni ce pomalo otići u zaborav,trebaš imati i podršku okoline,ne brini nisi na dnu,jer onaj tko je na dnu to ni ne napiše jer nije u stanju,duha i tijela :)

    avatar

    12.06.2004. (17:24)    -   -   -   -  

  • Blu_morning

    more, imaš i ti moj mail

    avatar

    12.06.2004. (22:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...