Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Da li postoji zagrebacka banka u Torontu?? Rado bih dala prilog, to je odlicna ideja, hvala organizatorima. Pozdrav.

    avatar

    15.03.2005. (14:23)    -   -   -   -  

  • Uscople

    ma netreba ti zagrebacka banka u Torontu da bi prebacila novac. Otiđi u svoju banku, i pošalji novac sa svog konta na konto hrvatske uzdanica.

    avatar

    15.03.2005. (15:49)    -   -   -   -  

  • ZGB

    Srvarno hvalevrijedna akcija! I ja ću se uključiti, pa makar malim iznosom.

    avatar

    15.03.2005. (17:05)    -   -   -   -  

  • i ja !

    avatar

    17.03.2005. (00:06)    -   -   -   -  

  • Kad se pitaš: što je to hladnoća? - što odgovoriti ? Kako ju definirati ? Možemo reći da hladnoća skuplja predmete, ili još bolje - materija se na hladnoći skuplja. Ali kako definirati osjet hladnoće ? Kako opisati ono "kad te grize za ruke i lice" kad šećeš psa, ili kad ti tek probuđeno i od spavanja natečeno lice zateže britveni povjetarac, ili kad te ruke bole i ne možeš savijati prste, a krv njima više ne kola? Kako objasniti i opisati kako je nakon hladnoće ući u toplu sobu i kad te prsti peku jer im se vraća osjet? Najveća je hladnoća, kažu - u svemiru. Tamo je -273 celzijusa i još nešto sitno. I tamo nema ništa i nema nikoga. Veliko crno ništa u kojemu je -273 celzijusa i još nešto sitno. Tek tu i tamo neki plin zasmrdi i otopli okolicu ili neka zvijezda eksplodira pa sjaji ko puknuti optički kabel na dnu oceana. Zajebana stvar - hladnoća. Al od svih hladnoća u svemiru najzajebanija je ljudska hladnoća. U svijetu dnevno umre 25000 djece zbog pothranjenosti. Što ste danas ostavili na tanjuru ?

    avatar

    17.03.2005. (21:56)    -   -   -   -  

  • Kako znati da novac koji se da za donaciju ce doci do onih kojima je potrebno. Dnevno se da za donacije milione dolara, ali do sirotinje dodju samo mrvice. Bila sam izbjeglica, znam sta znaci biti u situaciji da ti treba dudja donacija. Dobila sa hranu za moju bebu koja je rodjena 1993, toj hrani je rok trajanja izisao 1983 g. to sam dobila kad sam trebala. Radila sam na crno (jer u Sloveniji izbjeglicama je bio zabranjen rad) za 10 maraka dnevno. to je bila solidarnost. kad ja uplatim novac na racun, ko ce da dobije taj novac, mislim da sirotinja nece. treba direktno otici kod sirotinje i dati. tako cu jedino da dam donaciju, jer ni u kakve organizacije ne vjerujem.

    avatar

    17.03.2005. (22:50)    -   -   -   -  

  • dobro, ali otiđi i dadni, ali čisto sumnjam. svi mi tako govorimo, a ljudi gladuju

    avatar

    17.03.2005. (23:38)    -   -   -   -  

  • Odlično! Cilj ove akcije i nije puko prikupljanje novaca i kućnih potrepština (koju potrebiti sami podižu u trgovinama) za siromašne, nego i senzibiliziranje javnosti za njih i njihove probleme. Dakle, ako sama odeš i pomogneš nekome od njih, ova akcija nije bila uzaludna! A što se tiče ove akcije, oni su uvijek dosad izvjestili koliko je tko dobio pomoći. Ne radi se tu o velikim svotama novca. Uglavnom, uvijek su podijelili više, nego što su prikupili...

    avatar

    17.03.2005. (23:58)    -   -   -   -  

  • Zašto mi svaku dobru akciju moramo popljuvati ili barem to pokušati? Šta bi trebali iz uzdanice raditi? Sjediti, ko i ostali, skrštenih ruku? To bi onda bilo dobro?

    avatar

    20.03.2005. (21:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...