Komentari

kosiljic.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • tamara

    jadni mi heretici ah.... goriti ćeš u paklu ako ne voliš svoga boga. a pakla nema....

    avatar

    13.03.2005. (18:26)    -   -   -   -  

  • focus

    U svakom slucaju.Tko je dolazio prije i tko dolazi i danas mislim da nikad (ako je to ono kako treba biti) nije primjetio razliku u posjeti jer ako dolazis dolazi zbog sebe,gledaj u sebe,ocisti sebe.Prema tome cim ti to smeta ako netko dolazi,a nije i ako se pretvara za ono sto nije nisi ili nismo nista bolji od njih tj nas.Lijep blog eto malo svratih da vidim sto ima.Pozdrav.

    avatar

    13.03.2005. (23:38)    -   -   -   -  

  • SPACEODDITY

    Sve je ok sto si napisao, ali ja smatram da je crkva ko institucija jedna druga prica, koja zasluzuje i kritike i hvale-kako za koga, ja religiju ne gledam kroz prizmu crkve, smatram da mi za to ne trebaju posrednici, ja se cesto obracam Bogu, bez upotrebe standardnih molitvi i cestih odlazaka na mise...i znam da me cuje...mislim, to je moj stav.

    avatar

    14.03.2005. (00:13)    -   -   -   -  

  • You Look Like I Need A Drink

    Focus tvoj mi se komentar jako sviđa i moram priznati da nisi daleko od istine...No eto, ja nisam naveo da ja u crkvi primječujem takve pojave, nego jednostavno znam od ljudi s kojima pričam van crkve, a i krečem se u dosta "krščanskom" okružeju...Vanity, i ja mu se obračam i znam da me ćuje...I važno mi je da uvijek imam nekoga takvog kome se mogu obratiti...

    avatar

    14.03.2005. (01:22)    -   -   -   -  

  • ...možda sam i ja romantični anarhist...

    ja mislim da meni crkva UOPĆE nije potrebna da bi ja ili bilo tko vjerovao. pogotovo ispovijed giv mi a brejkk ću ja govorit svoje 'grijehe' nekom jer mi samo tako bog može oprostit. dakijada.

    avatar

    14.03.2005. (13:26)    -   -   -   -  

  • sphinx

    slažem se s renatom,crkva kao institucija je bespotrebna.mislim da vjera u boga nema veze sa hodočašćem svake nedjelje u crkvu,ispovijedi i lovom koju tamo ostaviš.

    avatar

    14.03.2005. (14:12)    -   -   -   -  

  • shiva.blog.hr

    pa dobro,ja ne znam za sebe baš što sam.nit vjerujem u boga,nit mi je fascinatna cijela biblijska priča i teorija o nastanku čovječanstva...ništa me baš previše ne interesira u svezi toga,a mogu ti reć da mi nejde loše u životu bez te vjere.nit sam ikad bila bolesna,nit mi se nešto posebno strašno događalo.i kad se dogodi,neću to povezivat s nekakvim višim silama.crkva je,ako se mene pita,totalno nepotrebna.ne razumijem,ako vjeruješ,zašto ti treba jedna obična zgrada s kipovima da se tu dokažeš?ako je bog svugdje,zar se čovjek ne može molit i u tišini svoje sobe,a ne sa ostalim vjernicima i kvazi-vjernicima na klupi u crkvi?no dobro,nije važno.htjela sam reć da sam napisala nekakav tekst,onako paf iz glave pa čitaj ako ti se da...nisam se previše trudila,pisala sam ono što mi je palo na pamet :) pozdrav!

    avatar

    14.03.2005. (14:42)    -   -   -   -  

  • Marchegiani

    Ja nikad ne razmisljam o Bogu,ne kazem da zbog tog sad ne postoji al ne vjerujem ja u to....Slazem se da se u nesto treba vjerovati ali vise ja vjrujem u Dead Kennedyse nego u Boga hehe...Ovi su makar postojali i ostavili odlicne dokaze;)))

    avatar

    14.03.2005. (18:19)    -   -   -   -  

  • You Look Like I Need A Drink

    slažem se sa ovim što je Shiva rekla te i ja mislim da crkva kao zgrada baš i nije potrebna, jedino možda kao neko okupljalište vjernika gdje oni razmjenjuju svoja iskustva...Što se tiće ispovijedi to je i meni bezveze, nekome govoriti svoje "grijehe" i onda ti on kaže što da učiniš za pokoru i bit će ti oprošteno...A i ti grijesi, oni stvarno svašta smatraju grijehom...

    avatar

    14.03.2005. (18:49)    -   -   -   -  

  • mixia

    vau. vau. vau. Kada ćeš me staviti na listu

    avatar

    14.03.2005. (23:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...