Komentari

nemabloga.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • tapija

    Pa ovako, s obzirom da sam tek simpatizer anarhije, necu se razocarati :) Naravno da je anarhija utopija, ali to ne znaci da treba u potpunosti odustat od cijele te ideje...ima tu masu dobrih i korisnih stvari poput samoostvarivanja, samoorganizacije, ravnopravnopravnosti, solidarnosti, jednakosti , racionalnih autoriteta...ne vidim ništa loše u tome da netko nastoji tako živjeti iako ne postiže puno u globalnom smislu, i to je napredak...treba krenuti od pojedica. Kad već spominješ prošlost, čitala sam negdje da se i npr. ukidanje feud. društva smatralo utopijom poput anarhizma pa eto... I kriva ti je ona analiza, anarho punk ti je samo jedna od mnogih grana punka...oprt generaliziraš! :)

    avatar

    13.03.2005. (19:17)    -   -   -   -  

  • h2o °

    slažem se da je anarhija utopija i da anarhija nikad neće moći vladati isključivo zato jer anarhija je potpuno bezvlađe=šta nikad neće moći postojati.a većinu mišljenja s kojim se slažem rekla je tapijaa u gornjem kometaru. oni komentari na mojoj stranici su ti da se pokurčis da si uzivo vidio žaka i kedžu??zalosno. i da..znam sta treba za postat narodnjakusa,znas,nisam tako glupa,niti si ti prepametan.hvala.ciao

    avatar

    13.03.2005. (19:58)    -   -   -   -  

  • tapija

    maaa, potpuno bezvlađe zvuči preagresivno...po meni prije vladavina jednakosti... Ipak, nikad ne reci nikad...makar mislim da ljudski rod ipak nije sposoban doseći tu razinu napredka... :(

    avatar

    13.03.2005. (20:03)    -   -   -   -  

  • nema bloga

    ukidanje feudalnog društva smatralo se utopijom ali neznam gdje si to pročitala, ali ljudima koji su tad živjeli sloboda je bila utopija i nešto nedostižno. feudalizam je nestao ali je zamjenjen nečim mnogo podmuklijim i surovijim kapitalizmom. Možeš primjetiti da sve ide naštrub malih u prilog velikih. Ne kažem da je socijalizam sjajan a kapitalizam nešto što je svakom neprihvatljivo, dapače jedan izrazito talentiran pojedinac mnogo će lakše doći do izražaja u kapitalizmu. Ali ruku na srce nitko od nas nije takav, ili ako ih ima onda ih ima malo. A što se tiče anarhizma već sam svoje mišljenje izrazio mogu još samo nadodati, da ovo što danas imamo rezultat cijelog postojanja čovječanstva i zato je nepokolebljivo. Anarhija tu nemože ništa.

    avatar

    13.03.2005. (21:56)    -   -   -   -  

  • nema bloga

    Chakra nemoj se ljutit to je sve bilo u šali. Usput dajem ti savjete da postneš popularna i iskoristiš svoj glas. (Šalim se, da me slučajno ne skužiš drukčije) I da vidio sam samo žaka, ne kedžu neznam zašto se palite na njega, tip ima problema sa facom, mož bi bilo dobro da je PROMJENI. I da vidiš žaka gledam ti ja njega i smijem se, da ga gurneš ne bi mogo ustat ko kornjača pa ona uginu.

    avatar

    13.03.2005. (22:04)    -   -   -   -  

  • tapija

    ...pa sve si sam rekao sada, i nama koji sada živimo je sloboda koju zagovara anarhija utopija i nešto nedostižno, zašto to ne bi mogla postati stvarnost poput ukidanja feudalizma?! U svakom slucaju mi je draži socijalizam od kapitalizma, gospodarstvo nam je bilo u kurcu, ali i onaj najsiromašniji imao je dovoljno za pristojan život, šta ti kurac znaci individualnost ako nemaš šta za jest!...ovo sada je govno, uopce više nema nekog srednjeg stelža, prevelika razlika izmedu bogatih i siromašnih...bljuv, bljuv, govna, fuj to, mrzim politiku!!! e, uzmi si Smeđu, ali Žaka mi ne diral!

    avatar

    13.03.2005. (23:44)    -   -   -   -  

  • h2o °

    dobro nije bed kređo je ODVRATAN I NEISKORISTV! hehe

    avatar

    14.03.2005. (00:04)    -   -   -   -  

  • nema bloga

    Isina je da je preveliki jaz između boagtih i siromašnih, ali to nije problem samo kod nas, nego u cijelom svijetu, idući ću put se potrudit pa ću malo pregledat po knjigama o usa gospodarstvu, pa ću citirat neke dijelove.da vidiš šta onikažu za svoje gospodarstvo. sad nemam vremena pun kurac testova. A žak mi je malo loptast. Baš je komičan u kad obuče odjelo. Misli da je vitak. Baš mi ga žao.

    avatar

    15.03.2005. (22:23)    -   -   -   -  

  • fetus u kontextu

    A punk je valjda glazba otpora itd., a to je sve u komercijalne svrhe. Znači punkeri vi prihvaćate nesvjesno ono čemu se zdušno protivite . koje komercijalne svrhe molim te?

    avatar

    22.03.2005. (19:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...