Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • SOULFUX by Colorblind

    ljudska glupost... baš ono- gluposti. ajde ti nama radje piši o bebačima i ljubavi :-))

    avatar

    10.06.2004. (16:38)    -   -   -   -  

  • Hal v4

    Dobar komentar! Na mjestu je. Samo jedan ispravak netočnog navoda: nikad nisam napisao da se nije moglo izbjeći gledanje 'snimke'. Moja je rečenica ovo: 'Da, i ja sam vidio slike, ne možeš ih izbjeći, ali to je to.' (http://hal.blog.hr/arhiva-2004-06.html#14594) Pri tom sam mislio na slike koje su se pojavile na internetu, na nekim blogovima i portalima tako da ih vidiš čim otvoriš. Dan kasnije nakon tog posta vidio sam kratki dvominutni film. I stvarno mi se činio ko zgažena mačka. Mislim da sam se među prvima natjerao da okrenem glavu.

    avatar

    10.06.2004. (19:35)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Ispričavam se zbog netočnog navoda. Tako sam zapamtila i parafrazirala. Ponekad sam površna.

    avatar

    10.06.2004. (22:47)    -   -   -   -  

  • married w/c

    Meni se čini (ispravite me ako griješim) da nije problem nastao zbog toga što, kako i skim Seve nešto radi. Nisam ni mislio da živi u celibatu. a i misionarski brzo dosadi. Problem je nastao kad je Sevin čopor odvjetnika pokušao anatemizirati index.hr i na kraju cijeli internet i sve koji se njime služe ( seve: fuj internet) zbog toga što su objavili da ona nešto radi.S nekim.

    avatar

    11.06.2004. (13:49)    -   -   -   -  

  • eewa

    evo godina dana je proshla od te snimke, a ja je josh uvijek nisam pogledala... nit nechu. zaista me ne zanima. a seve... eh... shto se tiche samog china - gomila ljudi vara svoje partnere, gomila ljubavnica chini 'trechu osobu u braku', ali zato shto je rijech o seve ovo je neki big deal... osudjuju je oni koji su i sami u toj situaciji... nek se zhena zabavlja s kim oche... jedino shto mi je bilo bezveze je bio taj cijeli napad na index - jer su oni PRVI objavili neshto... mogla bi josh o tome, al stat chu ovdje :) dosta :))

    avatar

    21.06.2005. (19:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...