Komentari

kantrida.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • G_man

    Samo se nadam da ce biti organiziranije i bolje navijanje nego dosad, a ne da jedna ekipa vrijedja debelog, druga pocinje pjevati ...mrzim hajduka... ,a treci su tek na mrzim dinamo, a cetvrti jedu spice i kokice. Sal je totalna sminka, moci ce se s njim i u Buddha Bar na jedan capucino i dva makijata za vrijeme spice...

    avatar

    11.03.2005. (12:12)    -   -   -   -  

  • El drkatte

    najgora mi je ona vecina koja kad rijeka dobije gol prestane navijati jer su kao u depresiji. Pa jel oni kuze da tada treba jos se jace derati???

    avatar

    11.03.2005. (13:00)    -   -   -   -  

  • FRANE

    Ovo im je zadnja prilika da nam se dokazu, a iskreno se bojim da vec sada neki stvaraju alibi (Knezevic) za lose izdanje. Da ne sirim neki jebeni pesimizam, ali ako nas sjebu i ovaj put, biti ce iskljucivo krivica njih samih!! Nema vise vadenja na Upravu, trenera i ostale faktore. AKO PRODATE HAJDUKU-ODREZAT CEMO VAM RUKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    11.03.2005. (13:33)    -   -   -   -  

  • lanena

    Danas na radio Rijeci Ferlin "provocirao" Scoriju da mu loš skor sa hajdukom, al nije se dao, hm, nadam se da će ostaviti srce na travnjaku svi od reda, ako ne uf.... Nema nikakvih informacija koliko je karata u prodaji i kako ide prodaja.

    avatar

    11.03.2005. (14:59)    -   -   -   -  

  • maroon

    Pa gdje su te snimke, stalno refresham sajt i jos nista :)

    avatar

    13.03.2005. (12:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...