Komentari

blumorning.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Katarina_S

    Slucajno Te procitah kod tockice pa sam dosla da pozdravim...sokantno! Slicnost,mislim. Ni ja ne mogu cijeniti osobe sto uvijek kasne,to je pomanjkanje odgovornosti i nedostatak respekta,obicno i sama zavrsim s isprikama,a da i ne znam zbog cega...:( Prekrasna podloga:)

    avatar

    10.03.2005. (22:17)    -   -   -   -  

  • MIND RE-INSTALLATION

    ja sam ukinula viđanja s dragom prijateljicom na račun toga... godinama je trajalo to kašnjenje i shvatih da jednostavno ne mogu više. izludila me :-S

    avatar

    11.03.2005. (08:24)    -   -   -   -  

  • tritočkice

    da,kašnjenje je veliki problem. nakon identičnih iskustava sa (bivšom) prijateljicom, odlučila sam joj reći upravo ovo što si ti ovdje napisala, da se ne osjećam dobro kad mi kasni, da osjećam da me ne poštuje itd. već odavno se ne družimo, upravo zbog toga. no, kao što i sama znaš, nekad je baš želiš vidjeti pa zbog toga progledaš kroz prste. Ali sljedećih par puta kad ćete imati dogovor i kad te ona ne nađe nakon što zakasni više od recimo 10 minuta, tada će i tebi i njoj biti puno jasnije što značiti cijeniti nečije vrijeme. tako, odredi neku vremensku granicu i nakon toga te jednostavno NEMA na tom mjestu. ako ništa drugo ti ćeš se bolje osjećati :) a i ona će napokon shvatiti da misliš ozbiljno. bez velikih objašnjavanja.

    avatar

    11.03.2005. (15:37)    -   -   -   -  

  • Carolija

    mrzim cekanje...mrzim da me cekaju ,mada mi se desavalo da zakasnim...

    avatar

    13.03.2005. (20:18)    -   -   -   -  

  • UrbanChaos - the Vampire

    hey ;))

    avatar

    13.03.2005. (22:25)    -   -   -   -  

  • Georg

    uf i ja teško podnesem kašnjenje, ali ako je kronično pokušavam to riješiti razgovorom... pa sebe npr. navijem uvijek 15 minuta kasnije. I ne čekamo se.

    avatar

    17.03.2005. (23:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...