Komentari

nully.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Helloooo ekipo!!!!

    E malaaaaaaaa pa di si mi ti????Hiihihihihhi baš sam sretna da si se napokon vratila....Pussssaaaa!!Ajd javi se i ti meni na moj blog.Šta ima novog?Kako si??

    avatar

    09.03.2005. (20:38)    -   -   -   -  

  • Helloooo ekipo!!!!

    Eheheheh ajde super...baš mi je drago da sam te iznenadila...ok za pismo...ali bar mi se javljaj na blog,i čitaj me...pa ćeš skužit otprilike šta radim,kako sam,dal sam zaljubljena i sve...može?????pusek...čujemo se...

    avatar

    09.03.2005. (21:03)    -   -   -   -  

  • Helloooo ekipo!!!!

    Heeey..pišem ti malo kad sam već na netu...javi se i ti meni na moj blog,komentiraj,je uglavnom pišem sve šta mi se događa tako da neće bit potrebno da ti pišem veeeliko pismo hehe...došla sam prije sat i po iz škole,komaaaa sam full,kako je tebi u školi?A što se tiče bloga....hm,pa meni su rekle frendice baš prije par dana da sam vampiruša hehehehe.....tako daaa,,,Vampiri postoje!!! :-)))

    avatar

    10.03.2005. (16:00)    -   -   -   -  

  • Helloooo ekipo!!!!

    maaaala kaj radiš?hehehehe...čekam pismeko...popravi taj komp!!!!!!!! :))) Kisss...

    avatar

    13.03.2005. (17:35)    -   -   -   -  

  • Sajo

    E aj molim te, navedi jedan dokaz da duhovi postoje a ta za to ne postoji objašnjenje!!!

    avatar

    11.07.2005. (20:57)    -   -   -   -  

  • lord

    ekipa

    avatar

    11.10.2005. (23:59)    -   -   -   -  

  • BlOOdY mEry

    ej gledala beze blog pa ugledah ovaj komentar "E aj molim te, navedi jedan dokaz da duhovi postoje a ta za to ne postoji objašnjenje" dacu ti poslije..stvarno ne mogu da se sjetim sada...anyways.. 1. ma slici je bila djevojcica i neka zena pored nje..lice joj nije bilo bistro... to su vidjeli poslije tek..vjerovatno se pitate sta joj djete i zena na slici..so what..ali evo vam ovaj podatak u kuci su samo bile ta djevojcica i njena mama koja je to slikala.... 2. gledala sam emisiju o tome kako duhovi posjecuju i dalje zive u starom nekom zapadnom gradu..ne znam stvarno kako se zove..anyways neki covjek je slikao bar i kada je izradio slike vidio je nejasnu figuru .. oblik koji liči covjeku kako sjedi za sankom...mislim naucnici su to sve proucavali..ipak zasto bi oni lagali??

    avatar

    19.01.2006. (14:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...