Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • plejadablue

    Neki se možda previše trude dostignuti ili ponoviti neka iskustva..osobno mislim da je važnije upamtiti i ne zaboraviti ..prenijeti mir i svjetlost u svoju svakidašnjicu..granice ne postoje ako ih sami ne stvorimo..:))

    avatar

    09.03.2005. (10:35)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    Jesi li čitao Osha..?:))

    avatar

    09.03.2005. (10:36)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "moj put, put bijelog oblaka", procitao sam i u njemu jasno osho pise da trebas izgraditi svoj ego, max. gotovo do savrsenstva ga uzgajati da sazre ko zrela jabuka ili kruska na najvisoj grani do koje beraci nisu mogli dosjec. onda sam odbaciti ego, pada tako zrel i rjesavas se tada suvisnog tereta, kojeg si nosio sa sobom. ego se mora izgraditi, to je ujedno egzisten- cijalna i socijalna potreba svake individue, bez njega ti si nitko i nista. tako pise osho... sto se ove dvije moje vizije tice, to nije bila moja namjera niti sam se ja po bilo kom pitanju trudio. to je nastalo spontano, nenadano, a tako ljepo... zvona iz ognja jos su prisutna kod mene. u svim trenucima beznadja i nemoci, kad sam pred zidom i nemam kud, tad se zvona prisjetim i sve poteskoce bivaju istog momenta ponistene a svjetlost i dalje plamti i budi nadu u bolje sutra. tu moc imaju zvona kod mene, sto znaci da svjetlost i dalje plamti a njena moc ne gasi se... dokle tako, sve ce se znati...

    avatar

    09.03.2005. (11:15)    -   -   -   -  

  • borivoj

    veliki karl gustav jung na jednom mjestu pise: kad si prosao i izucio sve filozofije svijeta, imas, prosao si i dozivio svoju viziju, ti vise nisi vjernik, ti postajes religiozna osoba... to je konac svega, odnosno realiza- cija u onom duhovnom pogledu sto covjek moze za zivota postici. ovo izneseno ne odnosi se na avatare, adepte ili mahatme. taj vrhunac predstavlja "realizacija sebe jos za zivota"! a to malo tko dosegne i postigne.

    avatar

    09.03.2005. (11:24)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    Uh,da..napisao je Osho još puno toga, blizak mi je, zato sam ga spomenula..: ))..sad izbrisah što sam napisala, premalo je mjesta..:)))))..razumijem sve što si napisao..:)

    avatar

    09.03.2005. (15:39)    -   -   -   -  

  • o--o le-zbiljski okovi o--o

    hmmm.. da mi je vizija.

    avatar

    09.03.2005. (17:21)    -   -   -   -  

  • borivoj

    draga okovi za to je potrebno i pomucit se malo, i to ce biti jedna od mojih narednih tema. tj. vise delati na sebi... lp boro

    avatar

    09.03.2005. (19:11)    -   -   -   -  

  • beskraj vjecnosti

    Magija...

    avatar

    09.03.2005. (21:29)    -   -   -   -  

  • MALE MAGIJE

    Zaželjela sam se tvog bloga. Čitao "Nož punog Mjeseca" od Marije Čudine??? Livia (p.s.što je s obećanim iznenađenjem, ja sam djetinjasta i kada mi se nešto obeća onda to i hoćuuuuuu)

    avatar

    10.03.2005. (07:34)    -   -   -   -  

  • borivoj

    draga beskraj vjecnosti sve ti je - magija... sam zivot je magija... ljubav je magija, a nis ljepse no do biti zaljub- ljen onako ko mulac, - biti sljep i nis ne vidit dalje od nosa... a pravo bogatstvo je biti zaljubljen u drugoj mladosti, kao pedesetogodisnjak i karati...

    avatar

    10.03.2005. (08:12)    -   -   -   -  

  • borivoj

    jebote livia, ja jesam corav, a tebi svaka cast i skidam ti kapu... ne moras mrdnut dupetom, vec ocima, samo sto ti se ne nabije u oko, mrdni malo nize, tema je dol. za tu knjigu sam cuo, nisam al cu procitat. volim te tako cudljivo-divlju i neukrocenu livia.

    avatar

    10.03.2005. (08:18)    -   -   -   -  

  • borivoj

    ustvari livia, prodji dva teksta nize... prava si pravcata -coravica!.... moram priznati u tom pogledu debelo me sisas.

    avatar

    10.03.2005. (08:22)    -   -   -   -  

  • Ashes and snow

    Pozdrav ! vrlo dobar blog , nego vidim da dosta pišeš o Leadbeateru i Bessant pa me zanima znaš li možda gdje bih mogao nabaviti hrvatsko izdanje njihove knjige ČOVJEK ; OTKUDA ; KAMO I KAKO . Zanimale bi me i ostale ali u prvom redu one koje se nemogu kupiti ili pronaći kod nas u knjižarama . A znam da su stvarno napisali brdo knjiga , bio bih ti zahvalan za svaku informaciju .

    avatar

    11.03.2005. (00:02)    -   -   -   -  

  • borivoj

    dragi ti univerzum, tu navedenu literaturu naces u "novoj akropoli" ili "teozofskom drustvu" rijeke ili zagreba, za procitat. za kupiti obrati se josku jankovicu iz sombora koji dolazi na ezoterike kroatice u hrvatsku i prodaje knjige. on ti ima popise knjiga i salje zaintere- siranima. > josko51@hotmail.com ivanu prekopu iz zagreba mozes se isto obratiti > auracom@net.hr inace u sbiji tiskaju teozofske mnjige i tamo se mogu kupiti, nedavno su tiskali od h.p.blavatskay kod nas prevedenu, do sada neobjavljen rukopis. lp boro.

    avatar

    11.03.2005. (08:24)    -   -   -   -  

  • borivoj

    greskica dolje nize: srbiji, knjige... ja zurio, ne dobro.

    avatar

    11.03.2005. (09:23)    -   -   -   -  

  • Story

    I ja sam imao viziju da sam poglavica plemena

    avatar

    29.04.2005. (20:57)    -   -   -   -  

  • borivoj

    story, ukratko nam ispisi ili posalji na moju meil adresu. bit ce nam drago za procitat i jedno novo iskustvo. lp, boro.

    avatar

    30.04.2005. (10:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...