Komentari

mathbaby.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Equi

    Jebote, math, ti si fakat pukla... Daj se opusti. Nit će MS propast radi opensourcea, nit će opensource prestati postojati. Zašto te to toliko smeta? Pusti ljude da koriste što im se sviđa.

    avatar

    04.03.2005. (18:54)    -   -   -   -  

  • math_baby's blog

    Pa eto, imam svoje razloge. A to da je AxMi idiot, to stoji, a vjerujem da se cak i ti slazes s tim! A ako ne, slican "epitet" onda "dodjeljujem" i tebi!

    avatar

    04.03.2005. (19:51)    -   -   -   -  

  • Tha_Turtle

    Znas, math, nakon svega ovoga, mozda je i dobro da si pobrala ban .. bar na neko vrijeme .. da zivio Bush .. mene bi bilo sram tako nes izjavit ..

    avatar

    04.03.2005. (22:22)    -   -   -   -  

  • math_baby's blog

    Tha_Turtle, to je tvoj problem! Mene to nije sram izjaviti! Mene bi bilo sram, recimo, potajno (poput tebe i Osame Bin-Shadowmana) misliti kako je bas super da su radikalni islamisti zabijali avione u tornjeve i da je amerika to zasluzila! Sto je najjadnije, glavni nositelj takve "skole" misljenja na forumu www.forum.hr je upravo covjek koji je otisao u Ameriku zato jer mu je ona dala sve! Evo kako joj on vraca: svrstavanjem uz terorizam - bilo open-source, bilo onaj pravi. Sto da kazem, stvarno je to tuzno, ali i ocekivano od jednog Osame Bin-Shadowmana!

    avatar

    04.03.2005. (22:33)    -   -   -   -  

  • Tha_Turtle

    Hej, hej, polako .. da se razumijemo .. ja ni u kojem slucaju ne podrzavam terorizam .. to je jedno takvo kukavicko djelo .. apsolutno se slazem za to, medjutim, opet ne mozes rec da je Bush svetac .. nakon iniciranja napada na Irak pa sve do masovnih ubijanja .. zapravo, pogledaj Fahrenheit 911 .. za mene je on zlocinac

    avatar

    04.03.2005. (23:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...