Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • ima li itko na ovom blogu iz australije... mislim, da navraća ovdje

    avatar

    05.03.2005. (14:02)    -   -   -   -  

  • jjjaa

    Imamo Kečka u Australiji a ko si Ti?Jesi li iz Uskoplja?

    avatar

    06.03.2005. (09:34)    -   -   -   -  

  • Bistrièanin

    Kako se samo sjeti Kečka? Znaš li kako smo mi njega dražili kad smo bili dica? Kiša pada, blato je/ Kečko sprema svatove/ Ozana se nada/ da mu bude mlada. Kako je se Kećko samo ljutio... nadam se da se više ne ljuti.

    avatar

    06.03.2005. (11:57)    -   -   -   -  

  • PJESNIK O RATU Rat je onima mio koji ga iskusili nisu. Ali oni koji su ga propatili sa zebnjom u srcu dršću kad vide da se približuje. ………. O da se sloga među građane opet vrati, da bi svjetlo Mira moglo u srce njihovo da se sjati! O da od nesloge osvetne i mrske svi oslobode svoje srce, jer siromaštvo ona donosi i čini da nejako dijete prosi.

    avatar

    06.03.2005. (11:57)    -   -   -   -  

  • Lijepo rečeno. Ja bih još dodao: tko zaboravi stvari koje su se desile, riskira da ih ponovi. Ne zaboravimo, da se ne bi ponovilo.

    avatar

    06.03.2005. (16:02)    -   -   -   -  

  • pok. ivota

    za autora/e bloga: Nisu vam loše ove povijesne i svjetovne teme valja ih spomenut u svakom slučaju ali možda bi bilo zanimljivo da pišete ili izvještavate o svakodnevnim dešavanjima i problematici u Uskoplju. Svi znamo da ima masa problema koji se rijetko javno spominju pa se o njima semo raspravlja po internim kavama i druženjima a ništa se konkretno ne poduzima a net je jedan od boljih medija da se o tim stvarima raspravlja javno. To sigurno zanima većinu posjetitelja vašeg/našeg bloga bilo bi više komentara i polemike a možda neko reagira na postojeći problem...pozdrav od uhsu

    avatar

    06.03.2005. (19:58)    -   -   -   -  

  • ÐorĂ°e

    ma nisi ti Ivota, bogovu ti, još uvik student. proji se

    avatar

    06.03.2005. (20:35)    -   -   -   -  

  • Pokojni Ivota

    Ako je ovaj gore pokojni Ivota, onda ja nisam sav svoj. Ne može nas bit dvojica, a možda i može... Nego, otkud ti Đorđe ranije na plaži?

    avatar

    06.03.2005. (22:49)    -   -   -   -  

  • lojzo

    čudno je, niko ne komentira ništa o paragi, a on je odista kontraverzna osoba. na početku rata vješao je hrvatsku zastavu na svoju kuću, potom postao, barem se tako pričalo i takva je slika stvorena, jedan od najžešćih progonitelja hrvata, pa potom ono njegovo ubojstvo talijanskih humanitaraca... doista čovjek je prošao kroz brojne mijene tijekom rata. o njemu se ima šta pričat

    avatar

    07.03.2005. (00:33)    -   -   -   -  

  • Znaš šta Lojzo;) O nekim ljudima se stvarno nema šta pričati,treba ih pustiti da boluju i razmišljaju o nepravdi koju su sami sebi napravili.Vidiš na šta spanu oni koji misle da su Bogom dani.Fukara ostaje fukara da ga jebeš.

    avatar

    07.03.2005. (01:19)    -   -   -   -  

  • Vine

    I ja se slažem s Lojzom. O Paragi se ima što pričati. Zanimljiva je ta njegova preobrazba. Ovo sa zastavom navodno je pratio i Paragin veoma jak osjećaj haj nazovimo ga hrvatstva. Šta je uzrok njegova preokreta, tko zna?

    avatar

    07.03.2005. (08:52)    -   -   -   -  

  • ninja

    Ma jebo vas Paraga nije vrijedan komentara na ovom blogu, on je samo obični SOĐ (seoski odmetnuti đukela) a vi bi od njega da napravite heroja. Imamo mi svoje heroje, nažalost neki su pokojni ali oni što su preživili rijetko se spominju...

    avatar

    07.03.2005. (12:37)    -   -   -   -  

  • rijetko se spominju? pa eto ninja spomeni ih ti. ko je za tebe heroj protekloga rata? i ima li uopće heroja?

    avatar

    07.03.2005. (14:45)    -   -   -   -  

  • jjjaa

    Ma imate vi kurac heroje.Imali ste ratne zlocince koje ste sami poubijali da ne svjedoce protiv Alijine klike,ili su napravili takva nedjela da morate sutiti o njima.A oni rijetki koji su posteno ratovali,su samozatajni jer je za njih to proslost i ne zele se sjecati tog jebenog rata.Samo pojedinci koji ne mogu prezaliti ono sto im je obecano sada se trzaju u svijoj bijedi i gladi,trze izlaz iz ovog ovozemaljskog pakla.Radite pa cete imati.Vidim ima tu i yugonostalgicara kojima je tito(ovo sam napiso namjerno malim slovom)valjo.Dao im je boracke penzije a imali su samo 6 godina kad se zavrsio onaj rat.U ovom ratu svi smo gubitnici.A ovi povjesnicari kao sto je Del Ponte,i jos neki jebu se s nekim nebitnim datumima,ko je koga,kad i zasto.Nema vise kruha u piskaranju.Traba radit!

    avatar

    07.03.2005. (20:21)    -   -   -   -  

  • Ĺ arka

    Neka dragi Allah nagradi saburom našeg heroja Hanefiju Prijića - Paragu, a kada Paraga odsluži kaznu priredićemo mu doček kakav zaslužuje naš heroj odbrambeno oslobodilačkog rata.

    avatar

    08.03.2005. (16:58)    -   -   -   -  

  • Nek' se zna: Paraga kazni jednog vojnika koji je pokusao minirati crkvu u Voljicu.

    avatar

    10.03.2005. (17:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...