Ja ne mogu zaboraviti dubrovačku zelenu maneštru koju sam jeo pred dvije godine početkom veljače. Nezaboravno. Udavala se rođakinja. Na stolu bilo pršuta, sira, sve finotica do finotice, a ja se nisam mogao odvojiti od maneštre. Fantazija. Imam osjećaj da bi tako bilo i s jotom. Pozdrav.
03.03.2005. (07:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Super, probati cu to ali bez vegete, ja kupujem u bio ducanu nesto slicno vegeti ali bez otrovnih sastojaka tipa pojacivaca okusa. Budi mi pozdravljena :))
03.03.2005. (10:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ako išta obožavam to je jota! Radim je u kombinaciji fažol/kiseli kupus, a maneštru fažol/ječam - posebno. Ugalvnom ni u jedno ni u drugo ne dodajem krumpir. Ali tvoj recept - printam, naravno.
03.03.2005. (10:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Super je jota. Najbolja je ona koju radi moja nona, naravno :) U prvoj trudnoći sam stalno jela jotu. Baš mi je pasala. Ja je, nažalost, zbog nedostatka vremena skuham na brzinu: već gotov fažol iz limenke, skuham kupus iz vrećice i, naravno, suho meso ili domaća kobasica, začini, zaprška i...gotovo.
03.03.2005. (11:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Af af... nas sto ufjek kad idem sa tfog bloga idem gladna... Ti i te tfoje price o razno raznim delicijama :( A sto se tice prfog djela posta... C C C .... Ja fala bogu nemam obfeze takfog tipa prema drzafi... :) Lalalallaal, isplati se biti mali :p bllllll
03.03.2005. (22:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pa tvoj blog je pravo otkrice. Za recept sam ti zahvalna, koristim ga kao podsjetnik, jer jota je i u Sloveniji gdje sam odrasla "domaca hrana" Idici tjedan nam je na "meniju" samo osim svinjskoga stavicu suseno purece meso. Dobar nam tek, a dijeta hm,hm...
04.03.2005. (20:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
huhuhuuu...nema boljeg od jote...traje po par dana i sto je starija to je bolja (kao vino...ili sarme...)...al kod mene je to jota vulgaris, tvoja je dosta fancy ovako na prvi pogled...morat cu i to probat :)) pozdrav
04.03.2005. (23:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MIR ZAJEBANCIJA I TOLERANCIJA
dala si to lijepo opisala
03.03.2005. (01:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MIR ZAJEBANCIJA I TOLERANCIJA
tj ala si to lijepo opisala
03.03.2005. (01:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sunchica
mi smo prošli tjedan imali jotu s repom, a danas fažol sa kukuruzom:D
03.03.2005. (01:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ardkor
mislim da ce moji doma jesti jotu uskoro. prvi put u zivotu. :))
03.03.2005. (01:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rabljeni političar
Ja ne mogu zaboraviti dubrovačku zelenu maneštru koju sam jeo pred dvije godine početkom veljače. Nezaboravno. Udavala se rođakinja. Na stolu bilo pršuta, sira, sve finotica do finotice, a ja se nisam mogao odvojiti od maneštre. Fantazija. Imam osjećaj da bi tako bilo i s jotom. Pozdrav.
03.03.2005. (07:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sunčano uz promjenljivu naoblaku
Fažola barem dvije šalice, od kojeg jednu propasiraš...gušća jota
03.03.2005. (09:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
*james.fragile_
JOTA!!!!!!!!!njam!!!!!a manestra od koromaca???mmmmmmmmmmmmm
03.03.2005. (09:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Super, probati cu to ali bez vegete, ja kupujem u bio ducanu nesto slicno vegeti ali bez otrovnih sastojaka tipa pojacivaca okusa. Budi mi pozdravljena :))
03.03.2005. (10:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pod urom
Ako išta obožavam to je jota! Radim je u kombinaciji fažol/kiseli kupus, a maneštru fažol/ječam - posebno. Ugalvnom ni u jedno ni u drugo ne dodajem krumpir. Ali tvoj recept - printam, naravno.
03.03.2005. (10:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SheDevil
Super je jota. Najbolja je ona koju radi moja nona, naravno :) U prvoj trudnoći sam stalno jela jotu. Baš mi je pasala. Ja je, nažalost, zbog nedostatka vremena skuham na brzinu: već gotov fažol iz limenke, skuham kupus iz vrećice i, naravno, suho meso ili domaća kobasica, začini, zaprška i...gotovo.
03.03.2005. (11:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sfizac
gustala sam te uz kavu ,a sad svracam da ostavim komentar.kako to da ja na tvom blgu uvijek gladnim?? ha??
03.03.2005. (11:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VEDRAN MUDAN
MA ŽENE, NAJBOLJE STE! (u kuhinji, ipak)
03.03.2005. (13:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SheDevil
:) Papi, ponavljaš se. Smisli nešto originalno :P
03.03.2005. (13:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tija
austrijanci rade preko nas, a ne mi preko njih....oni su ti koji su stvar zasrali da prostiš!!
03.03.2005. (14:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nabujalemisli
ja obožavam jotu!
03.03.2005. (15:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
beštijica
Konačno netko tko zna što je jota! To moja mama oduvijek sprema i kome god da spomenem jotu, nitko ne zna što je to...
03.03.2005. (15:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jazzie
Ne bi ja to jela! :))) I ja bi išla u Beč (ma ja bi zapravo išla bilo gdje, da mi guzica vidi puta)
03.03.2005. (19:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Petra 23-10
Volim....zapravo odrasla sam na takvom jelu.Kako je samo moja baka od malo mogla napraviti super jela.Znaš li ti što su to "poderane gaće"?Pusa!
03.03.2005. (20:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Riječanka&svijet
@ Petra - jeli to neka vrst jabuka u tijestu? Znam da je to moja mama spominjala, no ne mogu se sjetiti...
03.03.2005. (20:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
iFa
Af af... nas sto ufjek kad idem sa tfog bloga idem gladna... Ti i te tfoje price o razno raznim delicijama :( A sto se tice prfog djela posta... C C C .... Ja fala bogu nemam obfeze takfog tipa prema drzafi... :) Lalalallaal, isplati se biti mali :p bllllll
03.03.2005. (22:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Pa tvoj blog je pravo otkrice. Za recept sam ti zahvalna, koristim ga kao podsjetnik, jer jota je i u Sloveniji gdje sam odrasla "domaca hrana" Idici tjedan nam je na "meniju" samo osim svinjskoga stavicu suseno purece meso. Dobar nam tek, a dijeta hm,hm...
04.03.2005. (20:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
meridian walk
huhuhuuu...nema boljeg od jote...traje po par dana i sto je starija to je bolja (kao vino...ili sarme...)...al kod mene je to jota vulgaris, tvoja je dosta fancy ovako na prvi pogled...morat cu i to probat :)) pozdrav
04.03.2005. (23:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...