Komentari

uspjeh.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • freestyler

  naravno, tko nema velike snove i visoke ciljeve, rijetko da i moze vidjeti dalje od svog nosa (usput koristim ovu priliku da ti se zahvalim, jer si me putem svog bloga upoznao s jednim genijalcem, og mandinom, hvala velika)

  avatar

  03.03.2005. (00:53)    -   -   -   -  

 • umorni konj

  yep....freestyle.....Og rulezz!! Uspjeh ...napokon dulji post...

  avatar

  03.03.2005. (08:29)    -   -   -   -  

 • Uspjeh

  tako je Umorni k., tko čeka dočeka :))

  avatar

  03.03.2005. (11:02)    -   -   -   -  

 • JOY

  Evo i konačno mog komentara. Biti će malo duži. Prije svega zahvalio bi ti što imaš ovaj blog. To je prvi blog koji sam ikada pročitao, a prije toga nisam imao pojma da tako nešto postoji. Negdje prije 3-4 mj. sam surfao i tražio recenzije nekih stranih knjiga na hrvatskom (o uspijehu, naravno), i bio sam ugodno iznenađen kada sam otkrio da postoji jedna internet adresa s tom tematikom (na hrvatskom, na engleskom ih ima milijune). Vjeruj mi da te nitko nije printao kao ja tada. Sigurno sam izvukao jedno 20-ak stranica. Poslije sam već skontao što je blog, ali sam tada mislio da zbilja treba biti originalan kako bi imao svoj blog (jer sam se ravnao, naravno po tebi...) E kada sam shvatio da je tvoj blog iznimka, više nego pravilo... tj. kada sam shvatio da većina blogova nemora imati nekakav bitan smisao, onda je i meni puklo u glavu da otvorim svoj blog.. to ti pričam, onako usput. Uglavnom, na tvom sam blogu našao potvrdu za mnoge stavove koje sam imao, ali i otvorio oči za neke druge... Zato, Hvala!

  avatar

  04.03.2005. (08:36)    -   -   -   -  

 • D.S.O.

  nisam gledala.

  avatar

  04.03.2005. (13:19)    -   -   -   -  

 • Uspjeh

  Vale, hvala i tebi :)

  avatar

  04.03.2005. (19:43)    -   -   -   -  

 • praktikum

  prvi korak koji preporučujem: početi gledati što želimo učiniti, a ne što ne želimo; što znamo, što možemo... i sve u tom stilu...:)))

  avatar

  09.03.2005. (12:47)    -   -   -   -  

 • Lasica

  meni je taj film uzasno tuzan, zapravo je veliki avijator bio samo preplaseni djecak s fobijom, nije volio biti u centru pozornosti ali od toga nije mogao pobjeci, imam feeling da je jedino u avionu osjecao da je na pravom mjestu, pa je zahvaljujuci bogatstvu, zivot posvetio viziji iz djetinjstva, u kojoj je jedino dobivao osjecaj sigurnosti, i nije si smio dopustiti da u tome ne uspije. ovaj blog mi je odlican, odlican i ne mogu a da ne provirim sta ima novo, ali smatram da je pravi uspjeh lezi jedino u sigurnom radu, a sve druge price dolaze same od sebe bez sanjarenja tek kad zastanemo i shvatimo dokle nas je taj rad doveo, jer previse je svakakvih faktora da bi vizija ili samomotivacija bile dovoljne. bez obzira nadam se da ce biti jo puno savjeta na ovom blogu, jer je zarazan, svaka cast.

  avatar

  12.03.2005. (17:06)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...