Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • xiola bleu

    Do nekih spoznaja covjek moze doci samo uceci na vlastitim greskama. Pa makar je ta spoznaja identicna kao savjet koji su ti dali ovi 'iskusni' stariji. :-)

    avatar

    02.03.2005. (22:15)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Sorry, za potpis je kriv Udo!!

    avatar

    02.03.2005. (22:16)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    "poštovati" i "slušati" su dva pojma koji su povremeno međusobno isključivi, kao što nije dovoljna dobra namjera i lijepe želje ako su metode pogrešne. Ja volim i poštujem moju mamu, no da sam nju slušala u nekoliko životnih situacija debelo bih nagrabusila, iako je ona meni željela najbolje. I zato ja živim sama u stanu 5 minuta hoda udaljenom od nje, koja je također sama u svom stanu. Ma koliko volio svoje roditelje, život u zajednici s njima nije dobar....treba se vinuti iz gnijezda, prije ili kasnije.

    avatar

    02.03.2005. (23:32)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    hranis djevojcicu jos uvijek umjetnim mljekom? P kako je to moguce, ljudi moji! salim se naravno, hrani je i dalje jer je to bar kontrolirano za razliku od ovih sumnjivih vrsta koje svako malo pa se nadje u nutra neki antibiotik koji je tamo, kao slucajno zalutao. ja svojima dajem kozje, iskljucivo. A za savjete i iskustvo ne brini. to ti tak i onak dodje samo po sebi, a ti nisi bedasta, pa bus se snasla i bez iskustva, samo sa malo zdrava razuma. Pusa i ljubi curicu :))

    avatar

    02.03.2005. (23:49)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Slažem se, kik step no brejn...odnosno xiola. U pravu si Riječanko, to s dobrim namjerama je još Dante dobro objasnio. Nego Bugo, gdje nabavljaš kozje mlijeko? Mješaš li ga s vodom? To je sigurno super stvar, samo ne znam kak da to tu izvedem. I ja se potpuno slažem za ovo obično, često sumnjivo mlijeko. Izljubila curicu, šaljem dalje picekima...

    avatar

    03.03.2005. (12:54)    -   -   -   -  

  • VEDRAN MUDAN

    e zato se generacije napreskokce (djed i unuka recimo) najbolje razumiju

    avatar

    03.03.2005. (18:06)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Kozije mlijeko imas za kupiti u bioladenima ili mi ga kupujemo i u kauflandu. A ja sam sigurna da ga ima i u drugim vecim ducanima samo malo bolje pogledaj ili pitaj jer ce ti oni radio izaci u susret i naruciti ako je potraznja. Ne to se ne razrijedjuje jer je ono rijedje nego kravlje i idealno za male bebe i djecu jer pojacava imunitet i to. Javi da li si nasla. Pusa :))

    avatar

    03.03.2005. (20:02)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Hm, ne znam sto bih rekla. Znas kako se kaze, budala uci na svojim greskama, a pametan na tudjima. Mislim da je problem u tome kad nam netko namece svoje savjete, ma koliko dobronamjerni oni bili. Tada nam idu na zivce. Ali, mudro promatranje drugih i izbjegavanje njihovih gresaka je potez pametnih, dok je tvrdoglavljenje po svaku cijenu odlika ne pretjerano pametnih, no zato nesigurnih ljudi.

    avatar

    04.03.2005. (01:09)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Slažem se kulerice, samo što ne vidim povezanost tvog komentara s onim o čemu sam ja pisala...Pozdrav

    avatar

    04.03.2005. (13:33)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    U knjizi Dubravke Miljković i Majde Rijavec:BOLJE BITI VJETAR NEGO LIST, na predivan su način objašnjeni odnosi roditelja i djece, generacijski jaz i problemi koji idu uz njega, zablude i stranputice "naših mama" i slično. Knjiga je prepuna primjera (izbjegnuto je teoretiziranje), no autorice su psihologinje sa višegodišnjim iskustvom, pa nema šanse da odlutate na pogrešnu stranu. Knjiga je kratka, malog formata, pa si čitanje mogu priuštiti i mlade mame, bilo dojilje, bilo one koje možda koriste umjetno mlijeko (definitivno ne kravlje prije prve godine)...

    avatar

    04.03.2005. (17:19)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Hvala Bugo na informaciji, baš ću potražiti, pa ti javim... Hvala anarhija weekly na posjeti i komentaru, potražit ću knjigu kada slijedeći puta dođem u domaju. Pozdrav

    avatar

    06.03.2005. (17:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...