Komentari

seve.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Ljuba

    Hmh, kad si vec kod nabrajanja, u SCG redovno nastupaju HR zvezde; recimo, Magazin je toliko popularan da pravi mini turneje i svira po egzoticnim mestima kao sto je bazen Ochage kod Lazarevca i slicne opskurne lokacije; od bendova rock opredeljenja u poslednjih 2-3 meseca u Beogradu su bili: Let 3, Jura Stublic, ovaj lik iz Prlj. Kazalista, Ladno pivo, Psihomodo Pop, a Darka Rundeka se vec moze sresti i na ulici...

    avatar

    08.06.2004. (17:51)    -   -   -   -  

  • PREDRAG

    MRZNJA ,MRZNJA..CAK I SVOJE GRUPE I PEVACE SROZAVATE. SVI VASI PEVACI SU BAS U BEOGRADU STEKLI SLAVU.OLIVER DRAGOJEVIC ,MISO KOVAC, ARSEN DEDIC,TEREZA KESOVIJA........NEK NAROD SLUSA KOGA VOLI ,TO NIJE POLITICKO PITANJE.

    avatar

    09.06.2004. (05:21)    -   -   -   -  

  • Mrle

    ja da sam pjevač nikada, ponavljam nikada i ni za kakve pare ne bih isao u "bratsku" Srbiju...... bez obzira na politiku. Ovo sto Predrag kaze je u kurcu totalno. Mozda su i Roling Stonesi (po srpski Roling Stonsi) slavu stekli u Srbiji? Gluposti, pa svi znaju da srbende samo narodnjake slusaju. A lažu čim zinu.

    avatar

    09.06.2004. (09:13)    -   -   -   -  

  • www

    Selma Muhedinovic u Crnoj Gori! Katastrofa. Pa ljudi ona u Bosni ne moze napunit ni prostorije Mjesne Zajednice Bjelave. Bolje bi joj bilo da se fata "MIKROFONA" k'o Severina.

    avatar

    09.06.2004. (15:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...