Komentari

sismis.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Gaja četvrtkom

    pu za mene! vi'te vi, gospodine betmen (na kurac te metnem), da smo mi postali ovisni o vašem stvaralaštvu. svaki dan gledamo šta ima novo (evo proziva me neki dan na studiju be, svaki dan na studiju be, pušite mi kuradz vi sa studija be...) sjajne stolice, sjajne

    avatar

    01.03.2005. (17:38)    -   -   -   -  

  • ćajanka kod ćore

    gajou, gajou, polizhi mi jajou! ovo vashe mene ovisnishtvo dushepolezno jest, mozhebiti ozdraviche golova!

    avatar

    01.03.2005. (18:14)    -   -   -   -  

  • 123456789... iz kućice svi!

    Bio jedan riđi čovek koji nije imao oči i uši. Nije imao ni kosu, tako da su ga uslovno zvali riđim. On nije mogao ni da govori jer nije imao usta. Nos takođe nije imao. Štaviše, nije imao ni ruke ni noge. Nije imao ni stomak, nije imao ni leđa, nije imao ni kičmu, nije imao nijedan unutrašnji organ. Nije imao ništa! Tako da nije jasno o kome je reč. Bolje onda da o njemu više ne govorimo.

    avatar

    01.03.2005. (20:30)    -   -   -   -  

  • crna sisa

    IIIju! Šta to bi?! Ovaj Gaja je nekad bio fin gospodinčovek, a sada ko kočijaš... Druže Šuro, dajte malo putopisnije to, ja više ništa ne razumem... Šta Ce, šta Lu??? Dajte, pišite o onim mlađanim Blgarčićima što liče na Đuliju... to je baš bilo zabavno! I kada ćete na ovamo? Dosta je bilo i s tim talijanstvom!

    avatar

    02.03.2005. (13:13)    -   -   -   -  

  • ćajanka kod ćore

    draga siso, na prvom mestu sucut zbog telefona i neprijatnog dogadjaja koji su doveli do obeztelefonjavljanja. drugo, gaja je oduvek bio kocijas covek, psovac, pred vama se samo uzdrzavao, jer je mislio da ste dama siso. on to zove reshpekt prema zenskinju. stolice sam ja slik'o zato su tu, lepe su te stolice. i tako... nemam bre vremena da pisem od skole, eto to je.

    avatar

    02.03.2005. (18:05)    -   -   -   -  

  • po·e·tyc

    jao, ovo sam imao u nekoj zbirci kineske knjizevnosti, odlicno je! :) (bese li Hodocasnik Oblaka?)

    avatar

    14.03.2005. (17:46)    -   -   -   -  

  • ćajanka kod ćore

    @poeta sonogsveta: stvarno ne znam, nemam knjigu. moj drug esquban ima knjigu. on mi salje pesmuljke. evo da ga pitamo... esquabane... je li hodocasnik oblaka ili nije?

    avatar

    15.03.2005. (18:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...