Komentari

riandworld.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • barba

    Mislim, koliko god sutjeli o tome, istina je-Vilma sve drzi pod kontrolom...ali jos je meni najdrazi laboratorij-kuhinja :))

    avatar

    28.02.2005. (01:46)    -   -   -   -  

  • tisina...

    kucanski poslovi su lijek za pms, a domestos zakon! pusa velika tebi :)

    avatar

    28.02.2005. (07:52)    -   -   -   -  

  • VEDRAN MUDAN

    na kraju sve završi onako kako treba

    avatar

    28.02.2005. (09:03)    -   -   -   -  

  • Hedgehog

    I ja kažem što i Bugenvilija!

    avatar

    28.02.2005. (11:18)    -   -   -   -  

  • TV kritičar

    Draga Carrie, Samantha ili Rijecanko ;) - sto s muskarcima koji si moraju sami obavljati kucanske poslove? Valjda i takvih ima (vjerojatno u promilima, ali ima)? Jesu li oni iznimke koje potvrdjuju pravilo?

    avatar

    28.02.2005. (12:16)    -   -   -   -  

  • Sfizac

    ma domestos odvali da valja! od tih para volis i ono sto ti inace smrdi! pusa velika!

    avatar

    28.02.2005. (12:24)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    @TV-kritičar : znam nekolicinu koji to pokušavaju raditi, ali sigurna sam da samo vrebaju u prikrajku neku samilosnu žensku dušu koja će preuzeti na sebe ta "zadovoljstva", hehehe. U biti, svaki single muškarac ima jedan od ova dva sna : da nađe dobru spremačicu, ili da nađe komada svojih snova koji obožava čistiti i spremati :)))))

    avatar

    28.02.2005. (12:39)    -   -   -   -  

  • Ratnik paorskog srca

    Baš si zabavna :)))

    avatar

    28.02.2005. (13:17)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    ehehehe točno! pogotovo ono za prijevare.. u biti slažem se sa svim oooosim (znaš da mora bit jedan "ali") s jednom stvari.. Domestos je tak-tak, ništ posebno, a i ne-dao-Bog da ti padne na odjeću.. kamenac teško skidaš s Domestosom, sto puta ti je učinkovitiji (pazi glagola hehe) Perin.. eto! savjet od jedne emancipirane žene koja najviše voli sređivati kupaonicu! :)) p.s. obožavam izlaske s curama!! najbolji su..

    avatar

    28.02.2005. (13:20)    -   -   -   -  

  • TV kritičar

    ;)

    avatar

    28.02.2005. (13:33)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    @Annie- sram me priznati, ali nisam nikada čula za Perin, hehehe. A Domestos mi je najodvratniji od svih brandova za čišćenje, s njime čistim samo WC školjku :)))) Za ostalo odkamenjavanje koristim Viacal...Bože, jeli me čuješ? Hehehehe...:))))

    avatar

    28.02.2005. (13:55)    -   -   -   -  

  • FrauFreud

    Hvala ti! Keep on good work!

    avatar

    28.02.2005. (14:15)    -   -   -   -  

  • opaljena

    Ja i Domestos smo najbolji prijatelji....naročito kad mi ostavi trgove na mojoj radnoj trenirki...a kad navučem rukavice,pa krenem "čarobnom krpom" prati kupaonu...nema jebuzovnijeg prizora.....osječam se ko playbojeva zečica.A onaj miris klora,čistoče...budi u meni zavodljivost,prorade mi tjelesni sokovi...pogled mi ubija od napaljenosti,pretvaram se u vatru.....dalje sama zamisli.

    avatar

    28.02.2005. (14:20)    -   -   -   -  

  • Ratnik paorskog srca

    prijevarama se ne bavim, a oprostio ne bih. To za mene više nije ta osoba. točka.

    avatar

    28.02.2005. (14:49)    -   -   -   -  

  • .on.postmodernism.

    hm?meni je domestos izbijelio jednu majicu...a ovdje sad nemaju oni Domestosa-imaju nekakve krpice zvane Clorex il kako vec-poput vlazniih maramica-prebises njima cijelu kupaonu...bez ribanja i gluposti..za cas..:):)

    avatar

    28.02.2005. (15:04)    -   -   -   -  

  • Lola Walser

    Preciznosti radi: ima puno zena s muskim genetskim spolom (XY), zatim zena s Turnerovim sindromom (X0).

    avatar

    28.02.2005. (16:54)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    bilo bi prelijepo i preidealno, po nas ma'nita uda, kad bi postojala žena kao ti, Riječanko. Mislim da malčice manipuliraš istinom, grubijani bi rekli da lažeš, a to znam po tome što nisi spomenula kakva je bila friška sarma koju ti je donjela susjeda. Da si prelijepa i preidealna kakvom se predstavljaš, zasigurno bi, kao vrsna kuharica, rekla da je sarmi nedostajalo nečeg ili bi je pak pohvalila. Ovako, jok, ne vjerujem ti više od 69 posto.

    avatar

    28.02.2005. (18:55)    -   -   -   -  

  • Lud Ud

    p.s. radi Domestosa, stavljam te u favorite.

    avatar

    28.02.2005. (18:57)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Kod mene je sve obratno. Volim i znam kuhati, volim pospremati, volim se igrati s djecom itd. Naravno da su to moje žene obožavale. Ipak smo mi momci puno temeljitiji i sklonijii redu. Kade, i ostalo čistim običnom solnom kiselinom i nema tih pizdarija tipa Domestosa koje bolje čiste. Ako vam padne kap na odjeću, onda tu odmah nastane rupa itd. Kad je riječ o seksu, priznajem da smo tu malo hendikepirani, ali samo zato što se majčica priroda pobrinula da tako bude. Osim toga, veza između dvoje nije baš prirodna. Jedan moj prijatelj ovako je prokomentirao seks s vlastitom ženom, dakako nakon 20 godina braka: to je isto kao da strastven lovac puca u mrtva zeca. To isto vrijedi i za suprotan i meni beskrajno drage družbenice. Nije muškarac za ševu izmislio izraz snošaj, nego je to učinila dama nakon deset godina braka. Čuj, snoša, odnos! Kao što mi volimo pogledati i pomisliti, a bormeč ako se ukaže prigoda i umočiti, tako i žene vole to isto. Slažem se da je mlađe bolje. Kako za vas, tako i za nas. I nema žena na svijetu svega 2,5 milijarde, nego punih 3,5 milijarde. Naime, ima ih više nego muškaraca, a danas u svijetu živi više od 6,5 milijardi što ženskih, što muških egzemlara, kako bi rekao Krleža. Žene žive duže. U dobi od 80 i više godina dolaze tri žene na jednog muškarca, ali čini mi se da je za nas to prekasno, kao što je jednom rekao jedan duhoviti mudrac. Uostalom, seks je samo jedan od načina druženja. A ima ih bezbroj. Bilo bi bolje da sam o tome napisao tekst, ali, eto, zalomilo se. Rukoljub dami s kojom bi se rado družio, u svakom smislu, ali obećao sam sebi da seksa u mojoj butigi više neća biti. Osim virtualnog, naravno. Dakle, možemo se družiti na operacijskom stolu, među knjigama, očijukati da se sve praši, kuhati sarme, punjene paprike; peći teleći bubrežnjak s mladim krumpirima, a da sam mlađi mogao bih podučavati kako se razvlači tijesto za pite i baklave. No, dobro.

    avatar

    28.02.2005. (19:09)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Molim vas da prvi tekst izbrišete, a ostavite ovaj, budući da sam zabunom, dok sam kontrolirao ima li grješaka, pritisnuo pravu tipku u krivo vrijeme: Dakle: Kod mene je sve obratno. Volim i znam kuhati, volim pospremati, volim se igrati s djecom itd. Naravno da su to moje žene obožavale. Ipak smo mi momci puno temeljitiji i sklonijii redu. Kade, i ostalo čistim običnom solnom kiselinom i nema tih pizdarija, tipa Domestosa, koje bolje čiste. Ako vam padne kap na odjeću, onda tu odmah nastane rupa itd. Kad je riječ o seksu, priznajem da smo tu malo hendikepirani, ali samo zato što se majčica priroda pobrinula da tako bude. Osim toga, veza između dvoje nije baš prirodna. Jedan moj prijatelj ovako je prokomentirao seks s vlastitom ženom, dakako nakon 20 godina braka: to je isto kao da strastven lovac puca u mrtva zeca. To isto vrijedi i za meni beskrajno drage družbenice. Nije muškarac za ševu izmislio izraz snošaj, nego je to učinila dama nakon deset godina braka. Čuj, snošaj, odnos! Snosimo se, odnosimo se! Kao što mi volimo pogledati i pomisliti, a bormeč ako se ukaže prigoda i umočiti negdje drugdje i nekom drugom, tako i žene vole to isto doživjeti s nekim drugim. Slažem se da je mlađe bolje. Kako za vas, tako i za nas. I nema žena na svijetu svega 2,5 milijarde, nego punih 3,5 milijarde. Naime, ima ih više nego muškaraca, a danas u svijetu živi više od 6,5 milijardi što ženskih, što muških egzemlara, kako bi rekao Krleža. Žene žive duže. U dobi od 80 i više godina dolaze tri žene na jednog muškarca, ali čini mi se da je za nas to prekasno, kao što je jednom rekao jedan duhoviti mudrac. Uostalom, seks je samo jedan od načina druženja. A ima ih bezbroj. Bilo bi bolje da sam o tome napisao tekst, ali, eto, zalomilo se. Rukoljub dami s kojom bi se rado družio, u svakom smislu, ali obećao sam sebi da seksa u mojoj butigi više neća biti. Osim virtualnog, naravno. Dakle, možemo se družiti na operacijskom stolu, među knjigama, očijukati da se sve praši, kuhati sarme, punjene paprike; peći teleći bubrežnjak s mladim krumpirima, a da sam mlađi mogao bih podučavati kako se razvlači tijesto za pite i baklave. No, dobro.

    avatar

    28.02.2005. (19:15)    -   -   -   -  

  • tehnozena

    "izabrala sam karijeru i single život" - mislim da to nije stvar izbora. Ja sam bila dugo singl i bilo mi je super; sad više nisam i opet mi je super. A karijera imam cijelo vrijeme. Gledati zgodne mladke - uvijek možeš, samo u 60oj možda ćeš ipak imati neke druge želje. Hoću reći, to da je single izbor - malo mi je uvijek sumnjivo. I još ovo: bila sam s muškarcem koji je kuhao, no nisam se za njega udala pa ne znam bi li prestao... No, kuhao je odlično. Pozdrav njemu

    avatar

    28.02.2005. (19:18)    -   -   -   -  

  • *** ...ubiše ga, ubiše prosvetitelja... ***

    a ma tuko...nema 5 milijardi ljudi nego 6.5 milijardi. tako da žena ima 3,75 milijardi..a ne 2.5 milijardi. nadam se da sam prosvjetiteljski djelovao.

    avatar

    28.02.2005. (19:19)    -   -   -   -  

  • D.S.O.

    samo kratki pozdrav u žurbi

    avatar

    28.02.2005. (19:30)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Ja ne kužim kaj je tim ljudima i sve kroz naočale čitaju i provjeravaju. Ja sam definitivno za slobodu izbora(u svemu).Poštujem svaku odluku(slagala se s njom ili ne). A muž je mlađi 3 godine(jeah!!!) i voli toliko da ponekad pomislim da nije moguće.Dakle volim biti udana, volim njega i volim što me voli. I to sam ja! Pusa tebi draga doktorice!

    avatar

    28.02.2005. (21:37)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Ma mi komadi smo zakon!

    avatar

    28.02.2005. (21:46)    -   -   -   -  

učitavam...