Komentari

riandworld.blog.hr

Dodaj komentar (54)

Marketing


  • borut

    Slazem se sa gotovo cijelim tvojim tekstom, ali zasto "poruciti ... neblogerima, dosta je bilo!"? Neka slobodno kazu sta misle, kao sto mi slobodno pisemo sto zelimo na nasim blogovima. Pa neka nam svoja misljenja stave i u komenare na postove. Ako je komentar uvredljiv, uvijek ga mogu izbrisati. Ni ja ne dam moj blog!!!

    avatar

    24.02.2005. (22:10)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    @Borut - #dosta je bilo!# se odnosi na netolerantne, necivilizirane i spamerske nasilnike. Svi drugi, bez obzira koliko bili drukčiji od mojih stavova, su dobrodošli. U principu, gotovo nikada ne brišem komentare...baš iz tog razloga.

    avatar

    24.02.2005. (22:18)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    "u blogoanarhiju", bih ja preokrenula malo pa rekla blogorasulo jer anarhija nije losa sama po sebi, samo su je i cesto to i dalje cine krivo interpretirali a sa tvojim postom se slazem i imam tu i tamo slicne upade ali ih brisem. Pusa :))

    avatar

    24.02.2005. (22:37)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Sutra ću ti napisati komentar,sad samo printam.Pusa!Btw...mogla je dijete roditi i meni ga dati....

    avatar

    24.02.2005. (22:49)    -   -   -   -  

  • kako se usudjuješ pacijenta zvati slinavim,gdje ti je liječnička etika i humanost tvog poziva?ah,da,to su samo frustracije stare usidjelice.

    avatar

    24.02.2005. (23:21)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Dakle, sva sreća da nisam hipokrata polagala jer bi i ja sigurno svakave komentare izazivala... Ajde, nije bed, meni samo prosti komentatori dolaze, uvijek pička, kurac i guzica su ključne riječi.

    avatar

    24.02.2005. (23:28)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    Slušaj ti nepismeni komentatoru bez jaja da se potpišeš : da si pročitao post kako treba, a nisi, shvatio bi da je Slinavi moj dugogodišnji prijatelj. A to o frustracijama stare usidjelice - to si najvjerojatnije ti. Ja definitivno nisam...a sada, hop,hop..dalje od mog bloga, iššššš ....

    avatar

    24.02.2005. (23:34)    -   -   -   -  

  • Arnold Layne

    Simpaticno tjeras ljude sa bloga :-9 Ehm, da nam je shvatiti usahnulost zivota i prolaznost trenutka.

    avatar

    24.02.2005. (23:45)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    Što se Hipokrata tiče, zakletva je gore, pa si je čitajte a nekima bi bilo dobro da si je isprintaju, tako da znaju o čemu se radi, kada drugi puta spominju etiku, humanost, tralalala...

    avatar

    24.02.2005. (23:45)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    @Arnold Layne - tako je, tjeram! Pa da li je to nekome simpatično ili ne, nije uopće bitno. Može jedno pitanje? Da li ti svakoga i onoga tko je nedobronamjeran, primaš sa dobrodošlicom u svoju kuću? Ja ne, i toga se ne stidim. A ovo ovdje je moja kuća...i svatko tko je dobronamjeran je dobro došao :)))) Ostali nisu.

    avatar

    24.02.2005. (23:49)    -   -   -   -  

  • Juliere

    cuj, muka mi je od ovog gore i onog dolje posta. sasvim se slazem s tobom, pogotovo sa onim zakljuckom od dolje (uzasno znam ali potencijalno kreiramo ubojice donosenjem nekakvih glupih zabrana). ja sam definitivno protiv abortusa i mislim da je novi zivot nada za svih nas, i mislim da bi radjanje djeteta i davanje istog na usvajanje usrecilo mnoge... ali nista nije savrseno. isto mislim da se zabranama nista ne rijesava, ali zabranjujem kao i ti da netko upada u moju kucu i vodi svoju politiku. to definitivno zabranjujem!

    avatar

    25.02.2005. (00:09)    -   -   -   -  

  • Bigi

    :)

    avatar

    25.02.2005. (00:29)    -   -   -   -  

  • Svi putevi vode u Rimtutituki

    Ok je to sve, ali cemu ono: "prema našim uobičajenim balkanskim manirama"? Mislim, ti kompleksi su mi se popeli vec na vrh kurca. I onda jos slijedi: "Znamo da su u Americi prolife aktivisti učinili mnoga zla, uključujući ubojstva liječnika koji čine abortuse pa i žena koja su abortirale.". Pih, koji balkanci.

    avatar

    25.02.2005. (00:31)    -   -   -   -  

  • Marukina

    Riječanka, mislim da si ti posljednja koja bi na blogu mogla objaviti post o toleranciji, prihvaćanju tuđeg mišljenja. Tvoji postovi i komentari po tuđim postovima školski su primjer netolarencije, vrijeđanja, čak ponižavanja svih s kojima se ne slažeš. Ili bi ti trebalo citirati neke tvoje tekstove i riječi...

    avatar

    25.02.2005. (00:43)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Cini mi se da je problem u tome sto na netu mnogi misle da su anonimni. Ti koji su ovdje bezobrazni su u RL vjerojatno manji od makova zrna i ne bi se usudili nikome nista reci, a kamoli takvim rijecima. Medjutim, ovdje misle, skriveni iza svojih monitora, da su jaki, pa se tako i ponasaju. S druge strane, ima i onih koji ne kuze da pisuci ne komuniciraju s vlastitim kompjutorom, nego s pravom, zivom osobom koja sjedi s druge strane. I, za kraj, rekla bih ti samo da ne obracas paznju na takve. Oni su kao mala djeca: ako ignoriras njihove nestasluke, prestaju biti zanimljivi i djeca brzo nalaze novu zanimaciju. Ako se pak zivciras, njihovim psinama nema kraja.

    avatar

    25.02.2005. (00:43)    -   -   -   -  

  • .on.postmodernism.

    kako krasan post...ispada da ti tu uvijek neke komplimente nabacujem ali stvarno mi je gust nesto "uceno" procitat...:):):) nice...i ja sam isto ponosna na ovu nasu "malu" zajednicu...;):)

    avatar

    25.02.2005. (03:14)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    @Kulerica - kao i inače, spontano se divim :))) Meni je jasno da ovdje ima i tako patoloških likova koji žive da bi liječili svoje frustracije tako da napadaju druge. Što si uočljiviji lakša si im meta. Takvih slučajeva ima bezbroj, ima primjera i među komentatorima ovog posta, nema potrebe da ih spominjem, sami će se prepoznati. Inače, nadam se da se vidimo na kavi krajem mjeseca :)))))

    avatar

    25.02.2005. (09:19)    -   -   -   -  

  • pegy

    Slažem se s tobom u većini stvari o kojima govoriš u postu. Posebno su mi upale u oči ove riječi: „Definicija blogopristojnosti se svodi u principu na to da blog ne bi smio biti mjesto na kojem se nekoga napada i vrijeđa. … Svojim stavovima nikoga ne vrijeđam ni ne ugrožavam. No, nikome ne dozvoljavam da me terorizira, da u mojoj kući, a ovaj blog je moj dom, čini ono što ga volja.“ Kako sam i ja PROTIV takvih načina upada i kako i ja jednako kao i ti branim svoj „dom“, malo me zbunjuju tvoje riječi. Jer, evo, ja upadam u tvoj „dom“, samo sam kulturno pozvonila. No, ti na moj nisi. Upala si jednako kao što netko od ovih spomenutih upadne tebi. Jer, niti sam te vređala, niti si me pogledala kako spada – samo si uletjela s uvredama. Jer ne mislim isto ko i ti. I jer mi jedan tvoj komentar nije bio u kategoriji tolerantnih pa sam to i rekla. Ok, mogu shvatiti da temperament ponekad čovjeku bude i smetnja. Pa ponekad i tolerantan čovjek reagira kako ne bi smio. Ono što ne mogu shvatiti je – zar je tako veliki problem ISPRIČATI SE kad shvatiš da si pogriješio?

    avatar

    25.02.2005. (09:32)    -   -   -   -  

  • opaljena

    Ja mislim da ti nikoga ne vrijeđaš,jednostavno iznosiš svoj stav,koji je vrlo prihvatljiv svim ljudima šireg gledanja i poimanja života na ovoj planeti.A to što se javljaju pojedinci kojima je smisao života samo vrijeđati i nasilno provoditi svoje ideje u dijela...ma ignoriraj ih,nisu vrijedni spomena a kamoli posta.I nemoj ih brisati,neka svi vide da ima budala oko nas i da se trebamo još više boriti ,da ih što manje ostane.

    avatar

    25.02.2005. (09:33)    -   -   -   -  

  • Trica

    Digla si ovde puno prašine, mnogima si je bacila u oči. Svaka žena ima pravo izbora!!!

    avatar

    25.02.2005. (10:02)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    Moslim da sam dužna jedno malo pojašnjenje : ja kada komentiram neke stavove sa kojima se ne slažem, NIKADA ne komentiram OSOBU koja ima taj i takav stav, komentiram isključivo post i stavove iznešene u postu. I slažem se, nisam uvijek blaga na riječima. No, NIKADA se ne spuštam tako nisko da dotičnog blogera/blogericu nazivam glupom kravom, usidjelicom, glupačom, frustriranom usidjelicom, da šaljem nekoga da se drži kuhinje, kreveta, kur**, pi*** i sličnog. No, nisu svi, srećom, kao ja :))))

    avatar

    25.02.2005. (10:03)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    Moram priznat da sam se i ja iznenadila kad sam pročitala tvoj upad kod Pegy i žao mi je što sam se tamo razočarala, jer negirala si dosta toga što si ovdje lijepo predstavila kao svoju ideju. Napadala si i vrijeđala, ja sam ostala onako ?? jer si mi se činila baš cool i kulturnom ženom... Iz tebe mjestimično eruptira, i to po mom mišljenju vrlo neukusno, neki bijes koji bi možda mogao biti i produktivan, da ga hoćeš malo kanalizirat, ovako samo ostane dojam "bijesna neka koka!". Držim da si previše zrela i ozbiljna osoba da bi sebi trebala dozvoljavat takve nekulturne ispade. Amen i fala na prostoru, feel free to erase!

    avatar

    25.02.2005. (10:11)    -   -   -   -  

  • Ratnik paorskog srca

    Kad sam napisao post o izborima počeo me flejmat neki odvratni desničar i nazivat izdajnikom i slično a da se nije udostojio ni potpisat. Toliko o toleranciji na tuđa mišljenja. Baš me zanima dal sad misli da su 2/3 hrvata izdajice. vjerojatno da.

    avatar

    25.02.2005. (10:43)    -   -   -   -  

  • pegy

    Riječanka, nema ništa loše u oštrim riječima. Kako znaš, i ja se njima znam služiti. No, jedno su oštre riječi, drugo je vrijeđanje. Moje mišljenje je da vrijeđati nije dobro - ni stav, niti osobu. No, ako i prihvatim tvoju teoriju da se stav može vrijeđati, ali ne i osobu, ne mogu prihvatiti da ti to ne radiš NIKADA. Jer, ja naime nisam NITKO. Ja sam osoba, a ti si u mom komentaru vrijeđala i moj stav, i MENE.

    avatar

    25.02.2005. (10:56)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Zašto se pališ radi par nedoličnih komentara?! Zaboli te... Ok, možda danas nisam prijemčljiva za ovu temu, ali ne vidim čemu dizati toliko prašine zato što se netko nedolično izrazio u nekom komentaru, bio bezobrazan, debil, pičikca ili što već? Pa to govori o tome tko ostavlja komentar, a ne o blogu na kojem komentira...

    avatar

    25.02.2005. (11:04)    -   -   -   -  

učitavam...