Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • cistiliste

    e sad ću ja malo pametovati...jer to se događa zato što neko ne educira tu djecu o kontracepciji, jer to je grijeh..nitko ne educira ženske, da kad se već dogodilo, onda je bolja opcija ab. nego ovo, jer eto crkva kaže da je embrio čovjek ...nitko ne educira roditelje da nisu tu da zabranjuju, već da pričaju, tumače, govore, objašnjavaju...jer šta me gnjaviš, o tome se ne priča..nitko tim istim roditeljima nije rekao da moraju stvoriti povjerenje, a ne osudu..jer šta ona mala zna...i nitko tom kretenskom frajeru nije rekao- da glupsone postoje kondomi, natakni to i ne seri da ti nije isto...jer su mu tobož skupi ili još bolje pazit će...nitko nije rekao toj curi, dušo draga sve je u redu, možeš djete zadržati, jer je dar, a napokon možeš neku obitelj usrečiti ako im ga prepustiš..jer nema soc. radnika, pedagoga koji želi svoje vrijeme trošiti na edukaciju jel mu to valjda ne žele platiti... nitko nije primijetio da je ona trudna, halo, pa zar nema frendice, rodbine, roditelja koji bi je dobro pogledali i rekli čekaj malo!? ti si se promijenila, što se sa tobom zbiva...jer su svi zabavljeni Sevinim pornićem, čitanjem TENE i GLORIJE i MILE jer je to prevažno štivo o svim budalama koje traže 5 min. slave, tobož žensko štivo, a ni slova K o kontracepciji. A eto svi se sad žgražamo i kažemo da nije u redu i opet je ona kriva, mejku joj, pa da je od početka znala što treba ništa od ovog ne bi bilo shit!!!!

    avatar

    23.02.2005. (23:13)    -   -   -   -  

  • .on.postmodernism.

    citala sam o dogadjaju kod Rijecanke i dalje ne mogu vjerovati...takav zlocin ni osude nije vrijedan...ni toliko...

    avatar

    24.02.2005. (00:25)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Baš me zanima da li je Svijet uvijek bio takav ili sada ubrzano propada? A što se tiče Obersnela, istinu veliš, npr. u Riječkom naselju Srdoči nema ni jedne pošte, banke, kioska... u kojoj nije bio prepad. I ništa.

    avatar

    24.02.2005. (00:52)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    Uh, draga Pegy, zamislila sam se malo i previše, osigurala sam sebi poprilično besanu noć čitajući nakon svih vijesti dana i pojedine blogove (ili komentare na njima), dodaj još šaku menstrualnih bolova - ajmo pogađat tko će ujutro ustat ko prebijen! Ali ne mogu se ne zamislit, MA SVAKI JE ŽIVOT JEDNAKO VRIJEDAN!!!!!

    avatar

    24.02.2005. (01:11)    -   -   -   -  

  • pegy

    Čistilište, iznijela si svoje mišljenje. Ne znam baš koliko netko od 24 godine može biti dijete. Može, ako je mentalno retardirano. Inače ne. Kako je bila sasvim dobro educirana o radnji kojom se prave djeca, onda se mogla pobrinuti i za radnju kojom se ne prave. Isto se odnosi i na njega. Drugo, NIJE Crkva rekla da je embrio čovjek. ZNANOST je rekla činjenice o embriju. Nije to stvar stava.. Ti želiš reći da je njoj netko trebao reći da NE TREBA ubiti svoje dijete? Taman da nikad nije čula da je ubojstvo zločin (što je moraš priznati ravno znanstvenoj fantastici i apsurd kakvog dosad nisam čula), preostaje joj još uvijek onaj majčinski nagon da štiti svoje «mladunče» kao što to imaju životinje. Dakle, opravdanja NEMA.

    avatar

    24.02.2005. (07:41)    -   -   -   -  

  • pegy

    Poli, nadam se da nisi baš jako prebijena. :)

    avatar

    24.02.2005. (07:41)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    da se svatko tko rodi zove mama, onda bi se i krava zvala mama, a ne krava - stara slavonska

    avatar

    24.02.2005. (08:54)    -   -   -   -  

  • Georg

    pegy, potpuno se slažem s napisanim...

    avatar

    24.02.2005. (09:17)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    i ja se slažem sa tobom..užas užas šta reći...tebi pozdrav veliki

    avatar

    24.02.2005. (11:24)    -   -   -   -  

  • Katarina_S

    Uffff....citala i pisala o tome,ne znam naci izraz mojim osjecajima pritom:-/ I ne moze biti opravdanja,Pegy,kako god mislili pojedinci,ovdje pak dobro dodje malo humora slavonskog,zahvaljujuci zlatookom,za zdramatizirati:( Pusa Tebi:)

    avatar

    24.02.2005. (14:48)    -   -   -   -  

  • pegy

    Katya, hvala na informaciji. Sad znam da je Golden Slavonac. :))

    avatar

    24.02.2005. (16:30)    -   -   -   -  

  • blond lady

    nisam bas na aktualnom pa sam tek sada kod tebe ovo procitala, nemam rijeci na taj uzas, pitam se kako ta zena nema srce, nema duse za svoje rodeno dijete, kakva to mora biti osoba koja take grozote radi .. tebi veliki pozdrav

    avatar

    24.02.2005. (18:35)    -   -   -   -  

  • MaSanYa

    žene koje usmrte svoje rođeno dijete su bolesne osobe - ne opravdavam ih - ali bit će toga i na dalje - i što mi možemo učiniti, jadikovati, zgražati se, pomoći... tko zna?

    avatar

    24.02.2005. (21:15)    -   -   -   -  

  • ljubav sa velikim LJ

    Svaki put se ispočetka zgrozim nad nečim takvim i svaki put se nađe netko tko iznova napravi nešto takvo...Ne razumijem ni ubojstvo odraslog čovjeka koji se može braniti, ali ubiti bebu...nepojmljivo I da-kravu nitko ne naziva "mama", ali nisam nikad čula da je krava ili ikoja druga životinja napustila svoje mlado i ostavila ga da umre...

    avatar

    24.02.2005. (22:51)    -   -   -   -  

  • pegy

    Calipso, slažem se s tobom, napisala sam i u jednom komentaru, životinja ima nagon koji joj ne dozvoljava ono što čovjeku um dozvoli. :(( A ljudski um trebao bi biti ono što nas uzdiže od životinja. Um i duša. A ne kao u ovom, a i ne samo u ovom slučaju, da spuštaju čovjeka daleko ispod.

    avatar

    24.02.2005. (23:29)    -   -   -   -  

  • lovesex

    da, zgražam se... i nemam riječi....

    avatar

    25.02.2005. (08:26)    -   -   -   -  

  • Ratnik paorskog srca

    Definitivno se dogodila grozna i nepopravljiva stvar. Ali stoji medicinska istina da je žena nakon poroda mentalno alterirana, i da može učiniti stvari koje inače ne bi. Jedna moja kolegica je otišla u pravu psihozu nakon poroda i dobrih dvije godine bila na liječenju. To svakako treba uzeti u obzir. Porod je događaj koji neko latentno stanje može gurnuti preko ruba. ne zaboravimo to i ne osuđujmo na osnovu nepotpunih podataka.

    avatar

    25.02.2005. (10:48)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ratnik, ja sam se u jednoj rečenici ogradila od konkretnog slučaja s obzirom da se još ne zna je li beba rođena mrtva ili ne. Ali sam čin (generalno gledajući) ja osuđujem i ne nalazim opravdanja. Od kad je dijete začeto do poroda prođe 9 mjeseci u kojima žena ima vremena MISLITI. Svi se nekad nađemo u teškim situacija, no to ne opravdava zločin. Kako rekoh, za sebe se UVIJEK pobrinu i za to su dovoljno prisebne. No, poštujem tvoje mišljenje, imaš pravo na njega kao i ja na svoje.

    avatar

    25.02.2005. (13:25)    -   -   -   -  

  • blog of a down

    Odjednom svak suosjeća s gradonačelnikom kojemu je nezadovoljni građanin priprijetio kalašnjikovom. Možda ću i sam skoknuti do njegova ureda i izraziti mu moralnu podršku:):):). lol. Ali mrtva beba u smočnici nije ničija stvar i nitko se ne želi u to petljati. Novinari vole biti viđeni u društvu poznath, urednici to radije obljvljuju, to prodaje novine i vuče gledanost, a javnost nasjeda njihoj propagandi.

    avatar

    25.02.2005. (14:07)    -   -   -   -  

  • ljubav sa velikim LJ

    kad smo već kod blosnih umova, danas sam čitala u novinama o bračnom paru (19 i 21 god) koji su silovali svoju 7 mjeseci staru bebu i nanesli joj povrede kakve doktori još nisu doživjeli...I šta da čovjek onda još kaže?!Koja životinja bi o učinila?Nažalost, odgovor je ni jedna-o može samo njegovo "veličanstvo" čovjek...

    avatar

    25.02.2005. (16:22)    -   -   -   -  

  • pegy

    Calipso, nisam čula ze te luđake. Mislim da je električna stolica za takve blaga kazna. Još bi se mogli izvuć na neuračunljivost. :(((

    avatar

    25.02.2005. (17:50)    -   -   -   -  

  • MaSanYa

    Pegy razumjem tvoju osudu i ogorčenje, ali nemoj zaboraviti da je veliki broj žena u lijepoj našoj, i dalje vrlo niskog životnog standarda, da žive u patrijahatu, da slijepo slučaju što im crkva govori i da zbog vlastite neobrazovanosti i neznanja na svijet donesu neželjeno dijete. I opet napominjem, ne opravdavam taj postupak, jer smatram da su te žene su bolesne, kao i svi oni koji svoje dijete (od prvih mjeseci, pa na dalje) izlažu bilo kakvom nasilju.

    avatar

    27.02.2005. (09:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...