Komentari

xiola.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • SadisticoShy

    Ok, kuzim ljude koji smokaju, jebena ovisnost, jace je od tebe. Ali ne kuzim ljude koji smokaju i nabijaju ti svoj dim u facu. Ako nemo misli da ima pravo pusiti cigarete, nek pusi, ali ako ja nemoram udisati. Bolje nek buši travu, bar je miris ljepši. Mozda da umjesto cigareta s mentolom naprave cigarete s lukom. Pa da ih zapalis onak poslje dobrih čvapa:)

    avatar

    07.06.2004. (10:30)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    Bay d vej Filter 57- to je onaj slovenski socijala jeftilen? Njih se sjecam jel mi je deda bio pljuge kroner. Bio je u starackom jel je zbog pljuga. Imao je 2 srcano moždana strouka, ali je bio heapy jer mu je bar jedna ruka donekle šljakala, tek toliko da si može privući pljugu ustima. Svaki put mi je bilo bad ko klincu dolaziti do njega sa starcima i gledat ga u invalidskim, svog spaljenog od padajucih cikova, kak se vjecno dimi uiz tih kolica i gleda u szeke koje smo mu furali ko u boga. Mislim da znam od kud mi ta ogromna netrpeljivost prema pljugama.

    avatar

    07.06.2004. (10:35)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ne znam jel bio slovenski, znam da je imao onak zelenkasto-bijeli omot i sa crvenim slovima je pisalo Filter 57. A pazi ovo, pisem ja o ovome ujutro i malo prije mi moji jave da mi je umrla teta (rak grla i posljedice): a pusila je ko smuk.

    avatar

    07.06.2004. (19:05)    -   -   -   -  

  • serpico

    da, Lucky je zakon, najbolji

    avatar

    07.06.2004. (23:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...