Komentari

plejadablue.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Goldeneye

    na sreću ili nažalost ne znam ništa o umjetnoj oplodnji. znam nešto o knjižnicama. one imaju svoja pravila nabavke i posudbe knjiga, arhiviranja određenih materijala, katalogiziranja i slično. da bi bio član knjižnice trebam se držati njihovih pravila, ma kako ona bila smiješna ili meni nerazumljiva. mogu samo otići u knjižnicu koja takva pravila nema ili kupiti baš svaku knjigu i obilaziti knjižnice na kilometre. izbor je na meni, a ne na knjižnici. stoga ne znam zašto se netko uzbuđuje Kustićem. to zanima ljude iz njegove "knjižnice" i ako žele biti članovi onda se drže tih pravila. po zadnjem popisu stanovništva 83 % Hrvata članovi su te "knjižnice"

    avatar

    18.02.2005. (09:22)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    Zlatooki,Kustić me uvijek ponovno uzbuđuje jer je glasnogovornik crkve u javnim medijima..i ima svoj prostor za licemjerje u našem prostoru..da se drži svoje "knjižnice" ne bi za njega niti znali..:)))

    avatar

    18.02.2005. (09:39)    -   -   -   -  

  • Sfizac

    u svakom tvom tekstu prepoznam malkice sebe. pozdrav.

    avatar

    18.02.2005. (10:20)    -   -   -   -  

  • turn around bitch I got a use for you

    joj slaba sam ti s ovom temom skroz...

    avatar

    18.02.2005. (11:08)    -   -   -   -  

  • DEVIL

    A don Kustic je jedan od kretena koji svoju sexualnu isfrustriranost ispoljava glupim izjavama raznoraznog tipa.

    avatar

    18.02.2005. (11:26)    -   -   -   -  

  • katrina

    Poljubac za ovaj tvoj post,znam da si mislila na mene i moju Babe i na sve dileme koje sam imala,hvala ti draga,piši još!

    avatar

    18.02.2005. (20:40)    -   -   -   -  

  • armin

    a zamisli Don Bukovića...doktora medicinske znanosti...navodnog ginekologa i ordinarnog političara...mediokriteta po vokaciji i genezi......glupost je ipak privilegija odabranih...

    avatar

    18.02.2005. (23:30)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    Kustić nije glasnogovornik Crkve. On govori svoje stavove kao grkokatolički svećenik. Glasnogovornik i jedina ovlaštena osoba je don Anton Šuljić. Sve ostalo su slobodni strijelci. To ti je kao da vozač tramvaja u Osijeku nešto izvali, a zbog toga osudimo i vozače tramvaja u Zagrebu. Vjerovala ili ne, postoji sloboda govora i u Crkvi. A dao sam si malo truda i dobio službeno kako Crkva nije protiv umjetnog začeća, nego samo protiv manipuliranja jajnim stanicama i zamrzavanja već začetih. Pozdrav

    avatar

    22.02.2005. (07:48)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    Lijepo je što promišljaš,Zlatooki,uvijek se treba pitati, ponovno i ponovno...:))..mogla bih ti sad desetke stranica svojih promišljanja o ovom što si ti napisao kopirati ovdje i bar još toliko novih napisati..nije vrijeme i mjesto,pa za sad samo- hvala ti za komentar..:))

    avatar

    22.02.2005. (11:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...