Komentari

anderlon.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • WHATEVER

    Potpisujem :)) Lokas je kreten do bola, Seve je ispala normalna iako malo zbunjena, ali to je normalno, a prvo poluvrijeme utakmice je bilo super :)

    avatar

    06.06.2004. (01:40)    -   -   -   -  

  • serpico

    Lokas jeste krele, ali zanimljivi krele

    avatar

    06.06.2004. (02:02)    -   -   -   -  

  • marko

    stvarno, zašto je seve sad žrtva? ok, možda nije u redu što je to objavljeno, ali žrtve su žena i djeca od onoga tipa s kojim se ševila, kako je njima?! osim toga, ona je bila već s tri oženjena tipa (zrinko tutić, taj hercegovac i sad ovaj). najgore je u cijeloj priči što je tako lažna, što fejka ono što je. za nives celzijus se nitko ne bi začudio da se nešto takvo pojavi jer ona ne glumi ono što je. osim toga, priča se (možda je samo trač) da će se pojaviti još jedna snimka gdje je s dva tipa, priča se na poslu i tak... anyway, jedva čekam EP i nogomet!!

    avatar

    06.06.2004. (09:37)    -   -   -   -  

  • pogled preko lijevog ramena

    seve nije mogla normalnije odreagirati na idiotsko ponašanje lokasa, koji se srozao do kraja...a o tome koliko je zrtva, isto koliko bi bila bilo koja druga javna osoba kojoj bi to netko napravio...danas sam čula u gradu da je postalo pitanje opće kulture da li je netko gledao filmić ili ne...pa ti vidi, kruha i igara za narod... stara priča...

    avatar

    07.06.2004. (01:01)    -   -   -   -  

  • doctrine2222

    Potpununa smejurija. Takozvana "svetica".. licemerje i dvolicnost u starom dobrom duhu... to se zove veliki kompleks male nacije... da li u "novom" hrvatskom postoji izraz za "grupni seks" ili "nemoral"??!

    avatar

    07.06.2004. (05:12)    -   -   -   -  

  • hoax

    Cujem pricu: prije godinu dana naslov u novinama - U brak ulazim kao djevica (Severina). Jel tko sto zna!?

    avatar

    07.06.2004. (15:58)    -   -   -   -  

  • Neko ko ima pameti

    Ma Seve je obična drolja koja je sve ovo sama stavila na Internet da bi stekla dodatnu slavu i strpala u svoj džep 2,5 milijuna eura!A država je navodno u dugovima...Ma dajte ljudi molin vas skulirajte se malo,to je sve namištaljka!"Seve-uz tebe i do smrti","koncerti podrške"...pa dobro ljudi,jel vi sebe čujete?Zajebala vas je sve jedna novcoljubiva i slavopožudna kurva koja je poželila bit neki kurac u svitu!Oladite malo!

    avatar

    09.06.2004. (09:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...